Müstakbel eltimle (!) tatil

Adam Voyage Bodrum'u beğenmedi salaş tatil dersem kalp krizi geçirebilir hahsjsjs :/

Sen para sorun olmasa hangisini seçersin mesele burada çözülüyor biraz :)
Yani tatil anlayışlarınız ne kadar farklı?

Babam senin doktor kafasında. Tatilde canını sıkma ihtimali olan en ufak seye tahammülü Yok. Dolayısı ile parası neyse verip kafayı rahat tutmaya bakıyor...

Evlendik, yeni tatil anlayışım çok çok farklı.
Biz de napcaz bütün gün otelde? Diyip oradan oraya gezenlerdeniz.
Zaten havuz deniz güneş sevmeyen tipleriz eşimle.
Otel tatili yapacaksak kışın kayak.
Yoksa gezmeli tozmalı olacak bize :)

Şimdi yazık babam benim için üzülüyor, kızım bizle gelin falan diyor arada ama diyemiyorum baba senin haftada 20 bin verdiğin yeri beğenmiyoruz, onun yerine yurtdışına gideriz diye :))

Eğer sen bu tarzı sevebilen, benimseyebilen biriysen olabilir...
Yada doktor az daha spor falan yapsın kalbi güçlendirsin çünkü biraz o biraz sen taviz vereceksiniz :)

Böyle bonkör olması iyi aslında
Yani ilerde ciddi adımlar atılınca bu tavrı değişmezse cik iyi...inan pinti adam yada herseyi hesaplayan adamdan kat kat iyidir
Ne varsa senle paylasır...tavrı su an nahos gelebilir ama zaten siz spontan yasayan bir ciftsiniz unuttun mu
Eltiye gelince...sanırim gidersim tatile
Bastan neyin ne oldugunu daha net anlarsin...anlatabildim mi?

Çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine .
Kaç aylık / yıllık olursa olsun beni de rahatsız ederdi herşeyi karşılaması (maddi olarak) .
Şimdi ultra lüx tatil ortamlarında bazen insan tatil havasına giremiyor , bana kasvetli geliyor öyle ortamlar herkes oldugundan farklı gözükmeye çalışıyor bikiniden tutun yürüyüşler tarzı bile (bazıları için söylüyorum yanlış anlaşılmasın) . Acaba erkek arkadaşınıza daha sakin ,samimi bir yerde tatil yapmak istediğinizi söyleseniz anlayışla karşılar . Elti konusunda şimdiden bir şey derseniz yanlış anlaşılır ama şu anda bir şey demezseniz ileride her şeyde gelmek ister çok zor bir konu.

Tatil konusu gerçekten alakasız olmuş bence. Diğer arkadaşların da dediği gibi, daha çok yeniyiz başbaşa olalım aileleri karıştırmayalım falan diyebilirsiniz. Para konusunda ise çoğu kişinin söylediklerinin tam tersi şekilde düşünüyorum. Bir erkek sizin için ne kadar para harcıyorsa onun gözünde o kadar kıymetli oluyorsunuz, bu bence çok net. Yani kira, fatura gibi düzenli ödemeler şu aşamada tabii kabul edilmemeli o konuda haklısınız. Yalnız diğer konularda, burdaki arkadaşlar belki kızacaklar ama hiç acımayın derim. Otelse otel, yemekse yemek, tatilse tatil...ne kadar lüks seviyorsa hiç birine itiraz etmeyin. Bence bir erkek, parası olduğu halde bunları yapmıyorsa sizi bunlara layık görmediğindendir. Hakimiyet kuruyor, beni ezmeye çalışıyor gibi feminist yaklaşımlar şu aşamada gereksiz. Sevgilinizin bu konudaki yaklaşımını çok sevdim, ideal olan budur bana göre. Demek ki sizi her şeyin en güzeline layık görüyor, bence siz de ısrarla aksini ıspat etmeye çalışmayın. Bu bağımsızım, kendime yetiyorum söylemi, hele ki ileride evlilik olursa her türlü masrafın size yüklenmesiyle sonuçlanır. Başıma geldi, ordan biliyorum. Bana kalırsa çok şanslısınız, yaşadıklarınızın tadını çıkarın.

Başbaşa olmak istiyoruz demek de ayıp olur bence.
esas o kadının daha ilk tanıştığı andan itibaren tatile gitmek istediğini belirtmesi ve çiçeği burnunda bir çifte utanmadan tatil teklifinde bulunması ayıp.
henüz 1 ay olmuş ilişkiye başlayalı (daha çok gibi gelmişti bana), bir bıraksınlar da romantik başbaşa bir tatil yapın. ben yeni bir çifte tatil teklifinde bulunmaya utanırım mesela, onlar çekinmedilerse sizin sorununuz olmamalı, güzelim tatilini böyle geçirme :/

bence kv ve kp de gelsin hepbirlikte olursunuz.
Bismillahirrahmanirrahim.
Daha 30 günlük ilişkide kaynınla eltinle nereye gidiyorsunuz yahu.
Acil iptal iptal iptal. Sonra paçayı kurtaramazsınız bu ikiliden. fazla histerik geldiler bana.
para mevzusunu da en aza indirgemeye çalış. ayrılık durumu olursa bu yükün altında ezilirsin.
ayrıca ayrılıktan sonra bu polyanna adamlar canavara dönüşüp paramı yedin sıkılınca bıraktına getirmesin işleri.

Elti ile tatile gitmek istememek zaten normal olani. Yani o kadar ki dile getirilmesi gerekmez. Sevgilin bunlari niye sana anlatiyor? Bilmiyormu daga 1 aylik iliskide ailecek tatile gidilmeyeceği?

Bu basit meseleyi gelip sana anlatmasu, abisine karşi gelmemesi, bir yetişkine yakişmayan davranişlardir. Ilerisi için iyi bir işaret değil.

Ve ilk ayda hemen abisi ile taniştirmasi, parasi ile bir nevi hava atmasi,.. Hiç iyi şeyler değil. Adami pek güvenceli bulmadim. Alttan başka bir plani var gibi. Yada aşiri odun da olabilir.

Yani bence bu ilişkiyi tekrar düşün, ayni zamanda biraz yavaşlayin. Bu hiz ile duvara toslamaniz yakin.

Yorumunu okudum, aklıma bir tanıdık geldi Kova.
Ya kusura bakma Astoria konun içinde gamlı baykuş gibi konuşacağım biraz.
Bi tanıdık kız, meslektaşı biriyle sevgili oluyorlar, ikisi de mimar.
Adam coşuyor, mümkün değil kızın elini cebine attırmıyor, evine yollayacak taksisini tutup ödemesini yapıyor ki centilmenlik bunlar, kızın da hoşuna gidiyor "Ne güzel centilmen, bonkör bir adam" filan... Kız da hediye alıyor mahcup olmamak için tabi, hediyeler sürprizler havada uçuşuyor, yanar döner tabaklar siparişler vs vs işte özetle adam saçıyor kıza.

Sonra nişan, sonra evlilik; yıldırım gibi yapıyorlar.
Evlendikten sonra adam ilk iki ayın içinde "Neden o peynirden aldın daha ucuzu varken?" diye belki bir elli kuruş için kızı dövüyor ya. Ne harcadın-ne aldın-ne kazandın, sene dolmadan boşandı kız, travma yaşadı bildiğin.
Aşırı saçanlar bana pek normal görünmüyor, sanki bi şeyi kapatmaya çalışıyor gibi geliyor.

Astoria senin konundan ayrı yazıyorum bu arada, herkes böyle olmaz tabi tekrar belirteyim de. Kabus gibi çöktüm konuna

Kira ödeme isteğine çok sert çıktım, ağır oldu biraz hatta sonra öptüm özür diledim. O da o yüzden tamam bari kirana dokundurtmuyorsun, günlük hayatına karıştırtmıyorsun bari tatilini ben karşılayayım zaten kardeşini götürdün tatile seni de ben götüreyim diyor ama ben yine de kendi paramı ödemek istiyorum. Şimdi tekrar konuştum erkek arkadaşımla "Abinle eşi gelmesinler lütfen X biliyorsun yeniyiz daha başbaşa olalım" dedim. "Tabi canım ben de istemiyorum zaten bu akşam ararım abimi söylerim" dedi bilmiyorum artık.

bence doktorun gözü mandarin oriental tarzı yerlerde, yanılıyor muyum?

Bu arada voyage Bodrum oda sayısı/plaj büyüklüğü olarak bana da çekici gelmiyor :)

Gitmek istediği yer rixos falan mı? :)

Yok Maxx Royal'e baktım da o kadar değil yalnız o otele kim veriyor o kadar parayı ayol ünlüler mi Mandarin gibi bir yer evet sassy :) Başka bir otel ama, Mandarin oda kahvaltıymış burası luxury her şey dahil diye geçiyor. Zaten luxury olmazsa olmuyor beyimiz için Ya ben de senin gibi düşünüyorum turuncum pijamam, o parayı orada yiyip içmeye vereceğime cruise gemi seyahatine çıkabilirim o parayla bak o da lüks. Çok güzel yurt dışı turları var neden oraya yiyip içip şezlongta güneşlenmeye vereyim ki. Erkek arkadaşım lüks seviyor, yurt dışına da gidiyor ama orada bile belli şeylerinden taviz vermiyor. Ben verebilirim ama, zaten yapısal olarak da biraz böyleyim kardeşim tatile çıkabilsin diye ailemin gönderdiği paralardan, kendi maaşımdan birikim yapıp götürdüm.

Bu şekilde düşünmemiştim, belki lüks sevmesi bir derece bu anlamda iyi olabilir. Yani cimri erkekten ben de hiç hazzetmem. Parası olmamasını anlarım ama varken harcamaması da üzerdi beni.

Yani elti de abi de bana biraz bilemedim yani sifat bulamadim dusuncesiz geldi, bunlar yeni cift der insan normalde. Ote yandan otur otur bayilmis olabilirler, grup tatili de eglenceli oluyor hani. Bence kardes abisine soylesin.

Söyleyecek, şimdi tekrar konuştum. Akşam ararım abimi dedi. Arkadaşları mı yok nedir yaa?

1 aylık ilişkiniz varsa bence bu yazdıkların çok garip... 1 ay nedir ki 4 hafta... her gün birlikte olsan bile tam tanıyamazsınız... tatile çıkmak falan çok riskli değil mi? İlla başınıza bir iş gelir demiyorum ama en azından derler ya arkadaşını yolda tanır insan diye...
Onun dışında maddi konularda bence herkes kendi payına düşeni yapmalı. İleride arkandan “paramı yedi” dedirtme kimseye, hani en azından 1 yıllık ilişki olsa, nişanlı falan olsanız neyse de, bence hala flört dönemindesiniz ne olur ne olmaz...
Ve bu kadar ısrar da bana garip geldi ne bileyim... kirayı ödemek çok abartı bi durum Yani bence tabi bunlar... hakkınızda hayırlısı olsun.

Erkek arkadaşınızın ailesi abisini peşinize takmaya çalışıyor da olabilir... bu harcamalar bir şekilde gittiyse kulaklarına...
Veya erkek arkadaşınız sizi çok seviyor, gidip ailesine ben bu kızla evlenirim falan diyordur bu sebeple bu harcamaları yapıyor olabilir ve yine bu nedenle de ailesi sizi takip etmek için peşinize takılıyor olabilir bence bu seçenek daha mantıklı ama tabi ilişkinizi bilemiyorum...

Astoria bence en cok bu yorum işine yarayacak
Arkadss cok mantıklı cewap yazmış

Cidden hayatının sokunu yasamistir kiz
Ama adam da duzgunbir karaktere sahipse sonradan degismez gibime geliyor...doktorcuğun luks zevkleri var gibi...sanmiyorum değişeceğini
Astoriayı diplere daldırmayalim simdi
Zaten bir sure sonra mış gibi yapıp yapmadığı anlaşılır bence....

Bizim ilişkimiz de çok spontane gelişti, yani 6 ayda evlenenler varken 1 ay ilişkide tatil çok gözüme batmadı. 4 yıllık ilişkim vardı da ne oldu, adam ayrılırken bambaşka bir tipe dönüştü. Yani ister 1 aydır tanışıyor ol ister 10 yıldır, tanıyamıyorsan tanıyamıyorsun işte kendilerini gizleyebiliyorlar. Süre benim için çok önemli değil.

Erkek arkadaşım cidden övmek için söylemiyorum parasıyla hava atmıyor bunu hiçbir zaman yapmadı. Sadece fazla garibanmışım, korunmaya muhtaçmışım gibi davranıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Yani kardeşimle ilgileniyorum, ev geçindiriyorum tek başıma diye destek olmak istediğinin farkındayım ama çok abartıyor. Bunu yüzüne söyleyince de bozuluyor.

Sevgilinizin tavirlarini hic sevmedim.tamam parayi odettirmek istemiyor ama bos yerede herseyi odemesi sacma acikcasi.sanki ondan once fakirlik yokluk icindeydiniz de o gelince size umut olmus gibi davraniyor

Aynen bundan rahatsızım ben de.

başlığı okuyunca dedim ‘astoria? eltiyle tatil? eskisiyle mi barıştı (allah korusun) sonra konuyu okuyunca anladım. Bence erkek arkadaşınıza çıtlatın hep beraber gitmek istemediğinizi. gerçekten daha cicim aylarındasınız. hem önce siz bi beraber tarile çıkın. İnsan tarilde anlarmış kimin ne olduğunu

mutlu olmanıza da ayrı sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…