Müstakbel eltimle (!) tatil

Çok teşekkür ederim. :) Yok Allah korusun, daha da yüzünü görmek istemiyorum onun. Söyledim zaten şimdi, akşam abisini arayacağını söyledi. Zaten kendisi de istemiyordu, nasıl başından savacağını bilmiyordu sadece. Rahatça tamam dediğine göre bahane buldu demektir.

Reactions: KV_

barışmadılar. o eskisi. bu yenisi. konuyu kaçırdınız galiba :)

Biraz da imkan meselesi. Şimdi otele vereceğim Parayla yurtdışına giderim evet. Ama daha çok param varsa yurtdışı tatilimde en iyi şartları sağlarım :)
Her otelde kalamam, otobüs/araba yolculuğunu zorunda kalmadıkça yapmam gibi..
uçakla Avrupa, ardından trenle gezerim mesela otobüs yerine.
2-3 yıldızlı otelde kalacağıma zincir otel tercih ederim.
Mesela Türkiye de bile bazı yerler otantik falan, yöresel yerlerde kalmayı tercih ediyor insanlar, ben zorda kalmadıkça kalmıyorum. Ki o otantik otel parasından daha ucuza, novotel, garden İnn de falan kalınıyor rahatlıkla. Lüks mü? Hayır. Ama standartları var :)
Konfor iyidir. Param varsa tercih ederim :)

Konfor iyi de lüksün de abartısı var. Erkek arkadaşım gereksiz lüks seviyor ve ben eminim ki o lüks diye ayılıp bayıldığı şeylerin hiçççbirini kullanmayacağız otelde.

Çok muhabbet tez ayrılık getirir , elti konusu için söylüyorum bunu.Sevgililerin arasında ne işi varmış , bir de rahat olamazsın diye düşünüyorum.Şahsen ben evliyken bile çiftlerin yalnız tatile gitmelerine ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.Hiç konuşmadan denizi başbaşa seyretmek bile insana terapi gibi geliyor , onlarla gitsen her an arasalar etseler onlarla uğraşmak cidden sıkıntı.İlk tatilimiz filan diye sevgiline söylemelisin.Müstakbel elti flört dönemini yaşamış , üstüne evlenmiş yeni sevgililere salça oluyor işte.Millet sıkılmasın diye kendimi sıkmazdım ben açıkçası.Onların gönlü hoş olsun diye sevgilimle tatilimi o şekilde geçirmek istemezdim.

Para konusuna gelince benim eşim de sevgiliyken öyleydi.Kimi erkek öyle oluyor , öyle görmüşler , değişmiyorlar.Evlenmeden önce bekar evime geldiğinde faturalarımı gizlice alır yatırırdı.Yapma desem de dinletemezdim.Sen yalnız yaşıyorsun , masrafın çok vs derdi.Sevgilinin niyeti temizse bu güzel bir davranış ancak hesapçı kitapçı parasıyla hava atan bir tipse cidden çok itici.Sevgilin normalde nasıl , mesela aldığı şeylerin fiyatından çok bahsediyor mu? Ya da mesela para biriktirme , yatırım muhabbetlerini çok yapıyor mu? Eğer öyleyse sıkıntı.

Ablacım ben size 1 ayda tatil uygun mu sizce diye sormuyorum, size uygun olmayabilir bana uygun. Konuyu saptırmayın rica ederim.
Konuyu saptırmıyorum ama bu devirde güvendiğiniz insanlara bir bakın lütfen...
Her gün bir kara haber ile uyanıyoruz...
Eltinle de yapacağına hiç yapma tatili rahat edemezsin çünkü huyunu bilmezsin suyunu bilmezsin, sevgilinle davranışlarını kıskanır.

Konfor iyi de lüksün de abartısı var. Erkek arkadaşım gereksiz lüks seviyor ve ben eminim ki o lüks diye ayılıp bayıldığı şeylerin hiçççbirini kullanmayacağız otelde.

Ya onu da biraz doktorluğuna ver :)) fazla kazanıp harcayacak yerleri olmayınca böyle oluyor insanlar.
Benim eşimin ablası da doktor, o da böyle.
Lüks bir otelde spa/masaj üyeliği satın almış geçen yıl, 3 kere gitmiş :)
Tatilde mutlaka bahsettigin ayarda otelleri tercih eder ama yedigi 3 lokma yemek, en fazla yaptığı güneşlenmek :))
Bu madem var, en iyisi olsun kafası...
kazanıp en iyisini almayacaksam parayı ne yapayım diye düşünüyorlar.
Bana uymuyor pek. Daha iyisini alabilirim kullandığım arabanın, ama gittiğim yol belli, trafik belli. Sıfırdan 100e 1 saniyede çıkmaya da ihtiyacım Yok :)
Biraz ihtiyaçlarını değerlendirme konusunda zayıf olabilir, yönlendirebilirsin.

Öncelikle bazı erkeklerde bu durum böyle ve malesef değişmiyor. Eşimle sevgililik döneminde alışverişe gitmekten nefret ederdim. Cüzdanımı çıkardığım an gereksiz bir drama bağlıyordu. Evlendik, markete çıkacak oluyorum elinde para peşimde. Işin komik tarafı paramız ortak, ortak paradan harcadığım halde baya nayır nolamaz tripleri çekiyorum.
Tatile gelince, yorumları okumadım fakat erkek arkadaşınız çok istekli mi onların da gelmesi konusunda?

Ya onu konuda da düzelteyim, hava atarak, ezerek yaklaşmıyor hmm bak paramla döverim seni haaa gibi değil. Sanki garibanmışım gibi yaklaşıyor sadece, yani öyle hissettiriyor bana. Belki de ben abartıyorumdur.
Ay ben de böyle hissederdim aynısını.Arabam kötüydü benim de , onun arabası iyiydi , benim arabayla gidelim derdi bozulurdum.Fakir miyim ulan ben diye kendimi kötü hissederdim.Niyetinin kötü olmadığını anladıktan sonra ses çıkarmaz oldum ben de.

balık baştan kokar ilk için birlikte yapmayin derim yoksa kim bilir elti tatilde seni tanidiktan sora senin dedikodunu yapabiklir begenmeyebilir.
bu fikri bana itici geldi kabul etmeyin derim.

Ayy yok, tersine asla yapmaz. Çok nadide kişisel zevkleri vardır beyefendinin, motoru var mesela o motora uğraşır da uğraşır zaten yoğun çalışıyor öyle kendine fazla vakit ayıramıyor ama vakti olduğu zamanlarda da motoruyla ilgileniyor ya da benimle vakit geçiriyor. Parasıyla hava atmaz, sadece beni yazdığınız gibi "Fakir miyim ulan ben" diye sorgulatıyor. Geçen o da sever sokak lezzeti diye tavuklu nohutlu pilav mı yesek sokak arabasından dedim, "Aç mısın Astoriacım napıcaksın tavuklu pilavı gel seni şuraya götüreyim doya doya ye" dedi. Ulan param olmadığından demiyorum ki tavuklu pilav yiyelim diye yani onun zevki de ayrı oluyor sokakta hiç mi köfte ekmek falan yemedi bu çocuk. Ne desem fakirmişim gibi algılıyor ona bozuluyorum "Benim canım çekmişti ama tavuklu pilav" dedim gitti Zeynel Çilli'de tavuklu pilav yedirdi iyi mi :/

Aynen dediğin gibi ya "Param var, harcayacak yerim de yok neden böyle şeylere harcamıyorum ki" kafasındalar. Nasıl yönlendireyim onu da bilmiyorum ki ne desem sanki param olmadığından demişim gibi bir şefkatle yaklaşıyor. :/ İşimi değiştiresim var onun yüzünden, oysa düşün bak ev geçindiriyorum, kardeşime bakıyorum yani o kadar kötü değil ki durumum. O tek yaşıyor bütün para kendine kalıyor, evi de ailesine ait. Ben kira veriyorum.

Yok değil kesinlikle, akşam abisiyle konuşacağını söyledi ben tekrar gelmelerini istemediğimi belirtince.

balık baştan kokar ilk için birlikte yapmayin derim yoksa kim bilir elti tatilde seni tanidiktan sora senin dedikodunu yapabiklir begenmeyebilir.
bu fikri bana itici geldi kabul etmeyin derim.

Yok kesinlikle kabul etmiyoruz elti olayını. Teşekkürler.

Sahsi tecrubem bu tarz karakterlerim bir yerden sonra hoyt zot diyen tiplere donustugu yonunde. Ama istisnalar kaideyi bozabilir tabi.

İnşallah dönüşmez. Dönüşürse zaten benim kaldırabileceğim bir şey değil.

Merhaba. Yeni başlayan bir ilişki için erkek arkadaşınız çok hızlı gidiyor. Beraber tatil içinde , sizin rahatsizlik duyduğunuz harcamaları icinde baya hızlı. Yani daha evlenmeden aynı tatilde aynı oda da mı kalmayi düşünüyorsunuz. Nasıl olacak

Merhaba. Konuda sorduğum şey o değil, zaten ilişkim hakkında bu kadar detay vermek de istemem. Size hızlı gelmiş olabilir, bana gelmiyor. Herkesin yaşadığı tecrübeler, bakış açıları aynı değil malumunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…