başlığı okuyunca dedim ‘astoria? eltiyle tatil? eskisiyle mi barıştı (allah korusun) sonra konuyu okuyunca anladım. Bence erkek arkadaşınıza çıtlatın hep beraber gitmek istemediğinizi. gerçekten daha cicim aylarındasınız. hem önce siz bi beraber tarile çıkın. İnsan tarilde anlarmış kimin ne olduğunu
mutlu olmanıza da ayrı sevindim :)
Barışmanıza sevindim. Zaten önceki konularını okuduğumda daha çok bi buhran nedeniyle ayrıldığınız izlenimine kapılmıştım.
Eltinin sizle tatile gelmeye bu kadar meraklı olması aklıma şeyi getirdi, acaba daha evlenmediler başbaşa tatile gitmesinler gibi bi zihniyete sahip olabilir mi?
Yok Maxx Royal'e baktım da o kadar değil yalnız o otele kim veriyor o kadar parayı ayol ünlüler miMandarin gibi bir yer evet sassy :) Başka bir otel ama, Mandarin oda kahvaltıymış burası luxury her şey dahil diye geçiyor. Zaten luxury olmazsa olmuyor beyimiz için Ya ben de senin gibi düşünüyorum turuncum pijamam, o parayı orada yiyip içmeye vereceğime cruise gemi seyahatine çıkabilirim o parayla bak o da lüks. Çok güzel yurt dışı turları var neden oraya yiyip içip şezlongta güneşlenmeye vereyim ki. Erkek arkadaşım lüks seviyor, yurt dışına da gidiyor ama orada bile belli şeylerinden taviz vermiyor. Ben verebilirim ama, zaten yapısal olarak da biraz böyleyim kardeşim tatile çıkabilsin diye ailemin gönderdiği paralardan, kendi maaşımdan birikim yapıp götürdüm.
Biraz da imkan meselesi. Şimdi otele vereceğim Parayla yurtdışına giderim evet. Ama daha çok param varsa yurtdışı tatilimde en iyi şartları sağlarım :)
Her otelde kalamam, otobüs/araba yolculuğunu zorunda kalmadıkça yapmam gibi..
uçakla Avrupa, ardından trenle gezerim mesela otobüs yerine.
2-3 yıldızlı otelde kalacağıma zincir otel tercih ederim.
Mesela Türkiye de bile bazı yerler otantik falan, yöresel yerlerde kalmayı tercih ediyor insanlar, ben zorda kalmadıkça kalmıyorum. Ki o otantik otel parasından daha ucuza, novotel, garden İnn de falan kalınıyor rahatlıkla. Lüks mü? Hayır. Ama standartları var :)
Konfor iyidir. Param varsa tercih ederim :)
yanlış mı anladım bilmiyorum ama daha 1 ayda ne tatili Allah aşkına..
Konuyu saptırmıyorum ama bu devirde güvendiğiniz insanlara bir bakın lütfen...Ablacım ben size 1 ayda tatil uygun mu sizce diye sormuyorum, size uygun olmayabilir bana uygun. Konuyu saptırmayın rica ederim.
Konfor iyi de lüksün de abartısı var. Erkek arkadaşım gereksiz lüks seviyor ve ben eminim ki o lüks diye ayılıp bayıldığı şeylerin hiçççbirini kullanmayacağız otelde.
Ay ben de böyle hissederdim aynısını.Arabam kötüydü benim de , onun arabası iyiydi , benim arabayla gidelim derdi bozulurdum.Fakir miyim ulan ben diye kendimi kötü hissederdim.Niyetinin kötü olmadığını anladıktan sonra ses çıkarmaz oldum ben de.Ya onu konuda da düzelteyim, hava atarak, ezerek yaklaşmıyor hmm bak paramla döverim seni haaa gibi değil. Sanki garibanmışım gibi yaklaşıyor sadece, yani öyle hissettiriyor bana. Belki de ben abartıyorumdur.
Çok muhabbet tez ayrılık getirir , elti konusu için söylüyorum bunu.Sevgililerin arasında ne işi varmış , bir de rahat olamazsın diye düşünüyorum.Şahsen ben evliyken bile çiftlerin yalnız tatile gitmelerine ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.Hiç konuşmadan denizi başbaşa seyretmek bile insana terapi gibi geliyor , onlarla gitsen her an arasalar etseler onlarla uğraşmak cidden sıkıntı.İlk tatilimiz filan diye sevgiline söylemelisin.Müstakbel elti flört dönemini yaşamış , üstüne evlenmiş yeni sevgililere salça oluyor işte.Millet sıkılmasın diye kendimi sıkmazdım ben açıkçası.Onların gönlü hoş olsun diye sevgilimle tatilimi o şekilde geçirmek istemezdim.
Para konusuna gelince benim eşim de sevgiliyken öyleydi.Kimi erkek öyle oluyor , öyle görmüşler , değişmiyorlar.Evlenmeden önce bekar evime geldiğinde faturalarımı gizlice alır yatırırdı.Yapma desem de dinletemezdim.Sen yalnız yaşıyorsun , masrafın çok vs derdi.Sevgilinin niyeti temizse bu güzel bir davranış ancak hesapçı kitapçı parasıyla hava atan bir tipse cidden çok itici.Sevgilin normalde nasıl , mesela aldığı şeylerin fiyatından çok bahsediyor mu? Ya da mesela para biriktirme , yatırım muhabbetlerini çok yapıyor mu? Eğer öyleyse sıkıntı.
Ay ben de böyle hissederdim aynısını.Arabam kötüydü benim de , onun arabası iyiydi , benim arabayla gidelim derdi bozulurdum.Fakir miyim ulan ben diye kendimi kötü hissederdim.Niyetinin kötü olmadığını anladıktan sonra ses çıkarmaz oldum ben de.
Ya onu da biraz doktorluğuna ver :)) fazla kazanıp harcayacak yerleri olmayınca böyle oluyor insanlar.
Benim eşimin ablası da doktor, o da böyle.
Lüks bir otelde spa/masaj üyeliği satın almış geçen yıl, 3 kere gitmiş :)
Tatilde mutlaka bahsettigin ayarda otelleri tercih eder ama yedigi 3 lokma yemek, en fazla yaptığı güneşlenmek :))
Bu madem var, en iyisi olsun kafası...
kazanıp en iyisini almayacaksam parayı ne yapayım diye düşünüyorlar.
Bana uymuyor pek. Daha iyisini alabilirim kullandığım arabanın, ama gittiğim yol belli, trafik belli. Sıfırdan 100e 1 saniyede çıkmaya da ihtiyacım Yok :)
Biraz ihtiyaçlarını değerlendirme konusunda zayıf olabilir, yönlendirebilirsin.
Öncelikle bazı erkeklerde bu durum böyle ve malesef değişmiyor. Eşimle sevgililik döneminde alışverişe gitmekten nefret ederdim. Cüzdanımı çıkardığım an gereksiz bir drama bağlıyordu. Evlendik, markete çıkacak oluyorum elinde para peşimde. Işin komik tarafı paramız ortak, ortak paradan harcadığım halde baya nayır nolamaz tripleri çekiyorum.
Tatile gelince, yorumları okumadım fakat erkek arkadaşınız çok istekli mi onların da gelmesi konusunda?
Kızlar doktordan geldim cinsiyeti kız :)
balık baştan kokar ilk için birlikte yapmayin derim yoksa kim bilir elti tatilde seni tanidiktan sora senin dedikodunu yapabiklir begenmeyebilir.
bu fikri bana itici geldi kabul etmeyin derim.
Sahsi tecrubem bu tarz karakterlerim bir yerden sonra hoyt zot diyen tiplere donustugu yonunde. Ama istisnalar kaideyi bozabilir tabi.
Merhaba. Yeni başlayan bir ilişki için erkek arkadaşınız çok hızlı gidiyor. Beraber tatil içinde , sizin rahatsizlik duyduğunuz harcamaları icinde baya hızlı. Yani daha evlenmeden aynı tatilde aynı oda da mı kalmayi düşünüyorsunuz. Nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?