Müstakbel eltimle (!) tatil

Ya onu konuda da düzelteyim, hava atarak, ezerek yaklaşmıyor hmm bak paramla döverim seni haaa gibi değil. Sanki garibanmışım gibi yaklaşıyor sadece, yani öyle hissettiriyor bana. Belki de ben abartıyorumdur.
Öyle bir enerji bende almadım. Hani hava atarak gibi. Sadece bu tarz bi durum benim kuzenimin basından da geçmişti. Maddi olarak çok verici bir adamdı. Sonra yavaş yavaş yok borca girdim yok kredi kartı ekstrem geldi yok biraz tasarrufa girmeliyiz muhabbetleri dönmüştü. Hani diyorum o yüzden biraz dikkat. Biliyorsun ki erkekler çok hızlı değişebilen varlıklar.

Tabi kişisel tercih . Fakat şunun için dedim. İlerde evlilik olursa bunun lafı olabilir eltiniz dillendirebilir.

eltı olayı olmamıs bence daha bısmıllah 1 aylık bı ılıskı ıcın onunla tatıl yapmak zorunda deılsınız ve basbasa olmalısınız bence daha cok yenısınız ılerde bakarsınız artık:) bı sekılde kırmadan arkadasınızı ıkna etmelısınız bnce

Sen canını çok sıktığın için mi; onun tavrı yüzünden mi bilmiyorum ama biraz bu iş çirkin duruma gelmiş sanki.
Başta daha ılımlıydım, ya ne var bu kadar itiraz edecek, adam sevgilisi için bir şeyler yapmak istiyor, bu kadar karşı çıkacak, yok ille de ben ödeyeceğim bir durum yok gibi düşündüm de.
Aranızda her mevzu paraya mı geliyor, sen alışa seçicilik mi yapıyorsun su an arada kalıyorum :)

Kardeşime göre ben algıda seçicilik yapıyorum, gereksiz gurur yapıyorum hahsjsjs.

Kardeşime göre ben algıda seçicilik yapıyorum, gereksiz gurur yapıyorum hahsjsjs.

Biraz esnet madem bu tavrını.
İçine sinmeyen bir şey yapma, tatil konusunda orta yolu bulmayı teklif et, ödemesini yapsın.
O da sana bazı konularda uyum sağlasın.
Arkadaşım sokakta tavuklu pilav, köfte, dürüm falan yenir yani :)
Yani tamam doktor da öğrenci olmadı mı bu çocuk hiç? Biraz ilgisi bilgisi vardır. He sevmiyordur, sen seviyorsundur, farklılıklarınız sizi mutsuz eder mi bunu düşünün.

Birlikte tatil meselesi eğer yaşam tarzın uygunsa bence avantaj bile tanıma açısından. Adam 1000 kişinin kaldığı otelde başına bir iş getirecek değil :) mevzu tanımıyorsun yeterince ve güvenlikse.
Tanırsınız işte. Bakarsın tatil dönüşü bambaşka düşünürsün.

iyide herkesin bir standartı var.
tercih ettiği tatil şekli var.
tatilden anladığı zevk aldığı şey daha lüks otel iken imkanda varken neden diğer seçenekleri tercih etsin ki.
sen kendini rahatsız hisdediyordan bu tatil için ayırdığın bütçe ne ise o kısmını karşıla.
bak ben dün tatilden geldim eşim gelmedi ben kalmam öyle yerde dedi çocukları aldım gittim biz gayet eğlendik ama eşim bizimle gelmiş olsa mutsuz olacaktı. onun standartlarına göre oldukça zayıf kalacaktı. senin benim ödeyebileceğim tatil ısrarın saçma bence.

Astoria acaba bu otel mevzuunu direk ona mı bıraksanız? Canım bizim baktığımız yerler uyuşmuyor o halde sen bak bana sürpriz olsun diyebilirsiniz. Çokta uzatmamak lâzım ısrarla öyle istiyor madem. Durumu varsa jest yapmak istiyor olabilir.

Yok canım Cem Garipoğlu stili yaklaşmıyorum çocuğa, yeri belli yurdu belli devletin çalışanı ne yapacak bana? Ya uyum sağladığını düşünüyor o kendince yani nasıl anlatsam. Astoria'nın canı tavuklu pilav çekmiş tamam, ama niye sokakta yiyor ucuz ucuz kötü şeyleri güzel yerde yesin. O zaman da tadı çıkmıyor :/ Lokantada oturup yemekle sokakta yemenin tadı ayrı bence benim ruhum mu varoş nedir hahsjsjs.

Kuşum, ben de lüks yer önerdim bak beğenmediği yer Voyage Bodrum. Gidip de 3 yıldızlı otel önermedim ki. Lüksü çok lüks yani tamam da bu kızcağız altta kalmak istemiyor düşüncesi yok. Direkt ben kabul ederim nasılsa maddi durumum çok parlak değil, öyle düşünüyor gibime geliyor.

e işte sana lüks. belki ona vasat.
belki hiç öyle değil de ilk tatiliniz diye ultra lüks olsun diye heves ediyor.
nasılsa parası yok diye kabul edersin diye düşündüğünü hiç sanmıyorum.
sen voyage ayarında olsun yoksa karşılayamadığım bir tatile çıkmayı düşünmüyorum hiç beraber plan yapmayalım o zaman dedin de yok ben lüksümden vazgeçemem tamam ayrı yapalım tatillerimizi mi dedi ki.

Öyle demedi ama "Burası güzel değil yaa" diyor hep benim seçtiğim otellere.

öööfff çok gereksiz ve düşüncesiz bi davranış.
yani bence bir şekilde bir yolunu bul ve beraber gitmeyin.

Ben olsam kabul etmezdim böyle şeyleri, bir kısımda kardeşime burs verse eğitim masrafını karşılasa daha mutlu olurdum demişsiniz ama o da güzel değil bence. Net tavrınız olduğunu görse bence o da yapmaz. Şu an istiyor ama söyleyemiyor gibi düşünüyor sanki. Erkeğin hesap ödemesi, ara ara hediyeleri güzel ama 13.000 lik tatili karşılıyosa bu fazla.
Maddi gücünün ve statüsünün de büyüsüne kapılmışsınız çok belli, çoğu kadın da böyledir, sizlik durum yok, ama bence biraz şu maddiyat olayında tavrınızı net koyun. Eskaza biterse canınızın acıyacağı şeyler duymak istemezsiniz.

Geçen bir arkadaşıma biraz söylendim sanırım, çocuklara yetişemiyorum, yorucu oluyor. Çocuklarla ilgilensem evi b.k götürüyor diye.

Aldığım cevap, ya kendimi zor tutuyorum ne zamandır sana söyleyeceğim, bakıcı tutsana artık! Kendini niye yıpratıyorsun, oldu.
Sanırım Benim de ruhum fakir :)

Sonuç, pazartesiye bakıcı görüşmesi ayarladım :)

Yani hayalimde hiç Yok evde kendimden başka birileri daha, sanırım onunla alakalı. Genel olarak kalabalığı sevmem. Biri ayağıma cay kahve getirse rahat edemem.
Evet evim için haftada iki gün yardımcı geliyor, ama o zaman bile evden kendimi dışarı atıyorum.

İşte insanın hayata bakış açısı ve zevkleri ile alakalı. Sadece para degil aslında mesele :) ama ara sıra değişiklik yapıp laf dinleyebiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…