Erkek kardesimin neredeyse 10 seneye yaklasan bir birlikteligi var...
Annem babam ve gelin kizimizin ailesi konusup daha fazla uzamamasi icin bu iliskiye bir isim koyulmasina karar verdiler....
Gelin kizimiz gayet akli basinda yüksek lisans yapmis bunun yaninda bakimli güzel Hanim hanimcik bir kiz...
Fazla uzatmadan konuya geleyim..
Gecen ay isteme töreni ve söz töreni bir arada yapildi baska ülkede yasadigi icin...
Bizde baska bi ülkede yasadigimiz icin gidemedik dügüne gideriz diye düsündük...
(bu arada bende isteme töreni felan formalite icabi kina geceme 1 gün kala oldu esimin ailesi Yurt disinda oldugu icin...Bu nedenle hicbirsey gelin kizimizin icinde kalmasin diye elimden geleni uzakta olsam yaptim)
Neyse ki söz töreninden sonra dügün tarihi konusulmus...
Babam da benim damadim ve kizim senede 1 kez geliyor tarihlerde sunlar demis bu tarihler arasinda olsun isteriz sizde Uygun görürseniz demis....
Gelin kizimin ailesi tabi ki sonucta 2 kardesler ablasinin da kardesinin dügününü görmesi Hakki demis...ki gelin kizimiz birden ben 2 bayram arasi dügün istemiyorum isteyen gelir isteyen gelmez demis!!! (Dügünü Kurban bayrami gecince ertesi hafta istiyormus yani bizim döndügümüz tarihten 2 gün sonra veya ertesi hafta)
Babamlar orada fazla uzatmadan tekrar konusuruz deyip konuyu kapatmislar...
Tabi babamlar eve gelince telefonlastik ve babam durumu anlatti...
Dolayisi ile esim ve ben sok olduk...
Esim hemen is yerini aradi izini degistirmek icin imkansiz dedi sefi...
Günlerce düsündük acaba birsey mi dedik diye ki imkansiz zaten bi iletisimimiz yok !!!
Ancak tatilden tatile 1-2 Saat ancak görürüz kendisini...
Bu durumda ben nasil davranmaliyim?
Nasil cözüm bulmaliyim dügüne gitmesek ayip olurmu?
Veya gelin kizimizin yapmak istedigi ne siz bu durumdan ne anlardiniz?
Yorumlariniza ihtiyacim var...
o şekilde konuşmuşsa ayıp etmiş gerçekten bende olsam kızardım. sonuçta kardeşinin düğünü tabiki gidiceksin eğer imkan varsa ayarlamaları lazımdı. ama olmama nedeni iki bayram arası olduğu için mi istememiş gelininiz,bana göre yanlış düşünmüş, peki kardeşiniz ne diyor
Erkek kardesimin neredeyse 10 seneye yaklasan bir birlikteligi var...
Annem babam ve gelin kizimizin ailesi konusup daha fazla uzamamasi icin bu iliskiye bir isim koyulmasina karar verdiler....
Gelin kizimiz gayet akli basinda yüksek lisans yapmis bunun yaninda bakimli güzel Hanim hanimcik bir kiz...
Fazla uzatmadan konuya geleyim..
Gecen ay isteme töreni ve söz töreni bir arada yapildi baska ülkede yasadigi icin...
Bizde baska bi ülkede yasadigimiz icin gidemedik dügüne gideriz diye düsündük...
(bu arada bende isteme töreni felan formalite icabi kina geceme 1 gün kala oldu esimin ailesi Yurt disinda oldugu icin...Bu nedenle hicbirsey gelin kizimizin icinde kalmasin diye elimden geleni uzakta olsam yaptim)
Neyse ki söz töreninden sonra dügün tarihi konusulmus...
Babam da benim damadim ve kizim senede 1 kez geliyor tarihlerde sunlar demis bu tarihler arasinda olsun isteriz sizde Uygun görürseniz demis....
Gelin kizimin ailesi tabi ki sonucta 2 kardesler ablasinin da kardesinin dügününü görmesi Hakki demis...ki gelin kizimiz birden ben 2 bayram arasi dügün istemiyorum isteyen gelir isteyen gelmez demis!!! (Dügünü Kurban bayrami gecince ertesi hafta istiyormus yani bizim döndügümüz tarihten 2 gün sonra veya ertesi hafta)
Babamlar orada fazla uzatmadan tekrar konusuruz deyip konuyu kapatmislar...
Tabi babamlar eve gelince telefonlastik ve babam durumu anlatti...
Dolayisi ile esim ve ben sok olduk...
Esim hemen is yerini aradi izini degistirmek icin imkansiz dedi sefi...
Günlerce düsündük acaba birsey mi dedik diye ki imkansiz zaten bi iletisimimiz yok !!!
Ancak tatilden tatile 1-2 Saat ancak görürüz kendisini...
Bu durumda ben nasil davranmaliyim?
Nasil cözüm bulmaliyim dügüne gitmesek ayip olurmu?
Veya gelin kizimizin yapmak istedigi ne siz bu durumdan ne anlardiniz?
Yorumlariniza ihtiyacim var...
hic üzülme tatlım..
gelen gelir,gelmeyen gelmez demiş ..
ne zmn yaparsa yapsın ..
Evet iki bayram arasi asla dügün istemiyormus ugursuzluk getirecegine inaniyormus...
Bizde esimle peki baba fazla üstelemeyin daha sonra Allah muhafaza aralarinda gecimsizlik felan olur üzerimize kalir dedik..
Kardesim de enistemle ablam olmadan dügün yapamam demis ama babamlara gelin kizimiza söyleyip söylemedigi konusunda bir fikrim yok...
Ama benim de bir tanecik kardesim var...
Cok isterdim dügünde olabilmeyi...
bende iki bayram arası evlendim ..
kendi uğursuzluğu olmasın o ..
saçma sapan şeyler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?