Müstakbel Gelinimiz....

walla kardeşin iyi demiş daha gelin olmadan başlamış sürtüşmeye acaba senin hakkında birisi bişy falanmı söledide yokuşa sürüyo gelin

2 ay sonra kısmetse benim de erkek kardeşim evlenecek,nişanlısının böyle bir şey dediğini duysam ömür boyunca yüzüne bakmam.konu sahibinin yerine koydum da kendimi sinirierim bozuldu.

Söylem tarzı hiç güzel değil. Sonuçta sizin gidiş zamanlarınıza göre ayarlanıyorsa düğün elbette konu edilen kişi sen oluyorsun. Bir de daha ilk günden dayatma yapmasının da yakışığı kalmamış.
Yaşı küçük cahil desem yüksek lisansı var diyorsun yaşı küçük değildir o zaman. Aranızda da sorun yoksa aklıma gelen şu daha evlenmeden kendini görümceye göre ayarlamak gibi gelmiş ona sanki.

2 ay sonra kısmetse benim de erkek kardeşim evlenecek,nişanlısının böyle bir şey dediğini duysam ömür boyunca yüzüne bakmam.konu sahibinin yerine koydum da kendimi sinirierim bozuldu.

ay evet kadiş, benimde sinirim bozuldu. inşallah kardeşi değiştirir tarihi ama işte değiştirse bile biter o kız benim gözümde artık..

Kardesim isteme töreninden sonra yanimiza geldi...
Dügün konusu acildi bizim yanimizda astim kestim bi tip...
Iste siz olmadan asla olmaz felan diye zirvaladi...
Ama gelin kizimiz arayinca tirsti...
Sonra yanimiza gelip X nasil isterse öyle olacak dedi...
Ama 5 dakika gecince yine olmaz ya felan dedi...

Son düzenleme:
ay evet kadiş, benimde sinirim bozuldu. inşallah kardeşi değiştirir tarihi ama işte değiştirse bile biter o kız benim gözümde artık..

aynen öyle canım.

YAREN,kusura bakma canım ama senin kardeşin de iş yok.gerçekten öyle.çok ayıp ediyor hem de çok.ilerde pişman olur tek ablası düğününe gelmedi diye ama iş işten geçer.

Bu erkekler ne kadar geç olgunlaşıyor ya. Yani istikrarlı mı şu yaptığı?
Gönlü ve mantığı sizden yana ama gel gör ki emir büyük yerden..

x nasıl isterse öyle mi olacak
Kardeşinizin düğününe gelin kaprisi yüzünden mi gidemeyeceksiniz
Valla kardeşiniz için üzüldüm öyle kadınla işi var Allah kolaylık versin

ozaman kardeşinde normal değil senin çok tutarsız..

aslında 10 yıl beklemişler 3-4 gün daha bekleseler ölmezler ya :26: gelin kız biraz abartmış sanırım ama birde görümcenin keyifini bekleyecem ona göre mi ayarlıycam düğünümü diye düşünüp triplere girmiş olabilir

en iyisi siz izninizi düğüne göre ayarlayın bence erkek kardeşinizden de bişey çıkacağı yok çünkü oda gelin kız ne derse onu yapan bir tip belli

Arada kalmışş abinizde :26:
Ama doğru olan sizin tarafınızda olması...
Allah akıl fikir versin gelin kızınızada

onun özel gününün size göre ayarlanmasına bozulmuş olabilir...

Son düzenleme:
Yani o kadar okumuş etmiş kız böyle batıl inançlara mı inanıyor? 2 bayram arası düğün olmazmış bilmemne.Kapristen başka birşey değil.

biri bi zahmet o gelin hanıma 2 bayram arasında düğün olmaz dedikleri lafın ramazan ve kurban bayramı olmadıgını anlatsın arkadaşım...
ona bakarsa kurbandan sonrada yine ramazan gelecek oda iki bayram arası oluyor....

bu iki bayram arası düğün olmaz olayının aslı sudur.
sabaha efendilerimizden biri evlenmek istemiş
evlenmek istediği günde bayram günlerinden cumaya denk gelen günmüş.
peygamber efendimizden cuma namazına girmeden nikahı kıymasını istemiş peygamber efendimizde nikahı iki bayram arası nikah olmaz diye kabul etmemiş ve cuma namazı bittiğinde cagırıp nikahlarını kıymıstır..
peygamber efendimizde iki bayram arası düğün olmaz derken dediği bayramlardan biri cuma günü olan müslümanların bayramı diğeride ramazan veya kurban bayramıdır...

Bende cok kirginim gercekten...
Kendimde isteme töreni felan olmadi diye elimden geleni yapip biseyler aldim nisan töreni olmayacak diye...
Demek ki yaranilmiyor...

"Gelen gelsin gelmeyen de gelmesin" demek hiç hoş olmamış. Erkek kardeşinle konuş o ikna eder muhakkak değiştirirler tarihi merak etme.

Yok hic zannetmiyorum...
Pasif ve tutarsiz...

Benim dügünümde 2 bayram arasi oldu...
Cok sükür gecinip gidiyoruz masallah....
Yok ben zaten görüsmüyorum...
10 yilda 1 kez anne babami bayramda bile aramadi..
Kardesim hep onlardaydi neredeyse...
Evet öyle demis...

Kardesinizde sizin geleceginiz tarihte dugun yapicam desin hanim kiza gelen gelir gelmeyen gelmez diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 2 bayram arasında evlendım bı sorun yok yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…