benimki aramıyo ama görüştüğümüz zamanlarda çok samimi gerçekten. zatn ne zaman görüşsek arkasından yaa ne tatlı kadın ben niye aramıyorum bunu falan diye kendime kızıyorum. dediğin gibi ben de arasam onun hep konuşup anlatıcak bişeyi vardır ama bana da kal geliyo. olabilir aslında ben bi rüya senaryosu yazayım bari o şimdi bide yorumlar onu falan güzel bi muhabbet olabilir :) teşekkürler...
madem tanıyorsunuz niyetleriniz ciddi, en azından bir söz yapılsın o zaman, 7 yıl olmuş, daha neyi bekliyorlar ki...
ben biriyle çıksam, ciddi bir şey olmadan, yan söz olmadan ailesiyle görüşmezdim sanmıyorum, sonradan başa kakan kaynanalar olabılıyormus, bizim almamıza gerek kalmadan bekarken kendi ayağıyla evimize geliyordu diye. herkes bir değil ama ben tercih etmezdim yıne de.
senaryo olumlu yorumlanacak bir şey olursa iki muhabbetin belini kırarsınız :) iyi hoş sohbetler rica ederim...
işte biz bi hayat yaşıyoruz aileler bi hyat yaşıyo bize soran yok kı çocuklar ne düşünüyosunz diye.söleyincede aa olmaz diyip kendi dediklerini yaptırmaya çalışıyoalr.valla bana annem bi daha desin senin moralin keyfin olucak diye ben hayatımı yaşamamazlık yapamam dicem
arka arkaya olunca daha güzel oluyo gerçektende etrafımdaki herkes nerdeyse 2 senelik 3 senelik nişanlı sevgilikten tek farkı bi yüzük var o kdar
müstakbel kayınvalideciğim düğünümüz olmuş 2 tane trabzon seti takıyodun bana nasıl yorumlayalım desin en olumlu yorumlanıcak rüya
ben epeydir diyorum farklı şehirlerde okullardayken falan rahattık ta şimdi böyle hemen hergün görüşüyoruz gelip alıyo evin yakınından, mahalle kültürünün hala var olduğu biyerde yaşıyoruz bi de o yüzden söz olur falan demeye başladılar. onlara da hak veriyorum bi taraftan açıkçası.
yüzümdeki tebessümün sebebi senin yazın çok hoşsun :)
müstakbel kayınvalideciğim düğünümüz olmuş 2 tane trabzon seti takıyodun bana nasıl yorumlayalım desin en olumlu yorumlanıcak rüya
hediye yollayabilirsin şal falan yada eşarpp
hani çok büyük birşey değil ama göndermek istedim dersin adres falan istee
istersen sevgilinden almaya fırsat olmadı size soriyim dedim falan dersin
sonra araşmaya başlarsınız zaten denendi onaylandı :)
hahaa :) paragöz bu kız demesin sonra
yapsın canım onuda
şaka bi yana güzel bi bahene bul yada kız kardeşi yokmu küçük görümce büyük görümceler farklı olurmuş
onal birlikte bi yere gidin dönüşte kızı eve bırak o sırada konuşursun kayınvalideciğinle sonrada kıza ulaşamadın diyip annesini ara hal hatır sor bişey sorucanı söle
direkt yazdım oynamak size kaldı
kız kardeşte yok küçük erkek var onu alayım bari :)ya da en iyisi ben bu gece rüyaya yatıyım da sabah arıyım anlatıyım yalan olmasın :)
bari güzel rüya gör ben böle diyip yatınca hep kabus görüyorum
bu bahane bendede olmıcak 3 görümcem var benden büyük :18:
benimkinin de 2 erkek kardeşi var onlarla görüşüyoruz ama kız olsa başka olurdu diyorum hep. inşallah güzel bi rüya görürüm de ararım. gerçi her gece yarın arıycam şöyle şöyle dicem diye kendi kendime senaryolar yazıyorum ama bi türlü arayamıyorum artık yarın ararım heralde burda bayağ bi gaza geldim şimdi :)
benim görümcelerim var ama ben ortanca görümcemden müstakbel kayınvalideciğimden daha çok çekiniyorum
o zman baskı kuruyoruz üzerinde yarın aradınmı diye sorucam
kızlar 7 yıllık bi ilişkim var. ailesiyle bi şekilde tanışıyoruz zaman zaman arıyorum da ama sadece bayram kandil doğum günü gibi özel günlerde. kabul etmem gerekir ki bu biraz da benim çekingenliğim yüzünden. hatta kısa bi süre önce sevgilimle de aile konularında biraz tartıştık. çünkü bi söz nişan olmadan daha ailelerle daha samimi ilişkiler kurulmasından yana. ben de aynı fikirdeyim ama çekiniyorum işte. sözün özü şu ki artık en azından bi söz takma zamanı geldi ve benim müstakbel kayınvalidemle daha yakın olmam icap ediyo ama durup dururken ne diye aranır illa bi bahane olmalı gibi geliyo. o yüzden bana kendisini aramak için bi sebep bulur musunuz :)
canım bence şunu kesin denemelisin sizi rüyam da gördüm iyisinizdir inşallah filan de bu çok tutar
Valla bende konuya başka açıdan baktım. Maden sevgiliniz bu iş ciddi diyor neden onun annesi sizi aramıyor, Sen onun gelini olucaksın bırakda o seni arasın. Neden biliyormusun böylesi daha mantıklı hem mesafe olur arada hemde kıymetin olsun. Çünkü k.validelere ya ra nıl mı yor.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?