- 28 Ocak 2009
- 34.557
- 58.247
- 1.123
- Konu Sahibi ezgigizem_
-
Patron her önüne gelenle kavga etse ekmek yiyemez iş yerini kapatır gider adam keyfinden demiyor he deyin gecin diye benim babamda esnaf akşama kadar çeşit çeşit insanlarla karşılaşıyor esnaflık bu yüzden zor sabır gerektiren bir iş.Ay kusura bakmayın sizin dediğiniz gibi demediğim için
Patronun bence hiç iş ahlakı yok. Ne olursa olsun tamam deyin geçin diyen biriymiş. Önceden bundan da kötü bir olay olmuş patron yine çalışana laf söylemiş çalışan full haklıymış yani. Garip bir patron gelen kalamıyor zaten işte 1 2 ay olmadan çıkıyormuş. Eski çalışanlar bile diyor birine alışamadan gidiyor diğerleri geliyor diyor
Patron her önüne gelenle kavga etse ekmek yiyemez iş yerini kapatır gider adam keyfinden demiyor he deyin gecin diye benim babamda esnaf akşama kadar çeşit çeşit insanlarla karşılaşıyor esnaflık bu yüzden zor sabır gerektiren bir iş.Ay kusura bakmayın sizin dediğiniz gibi demediğim için
Patronun bence hiç iş ahlakı yok. Ne olursa olsun tamam deyin geçin diyen biriymiş. Önceden bundan da kötü bir olay olmuş patron yine çalışana laf söylemiş çalışan full haklıymış yani. Garip bir patron gelen kalamıyor zaten işte 1 2 ay olmadan çıkıyormuş. Eski çalışanlar bile diyor birine alışamadan gidiyor diğerleri geliyor diyor
hayatın heryerınde karşına çıkacak bu tip insanlar hıhı tamam de geç yanı ne dönüp kavga ediyorsunÇalıştığım insanlar da diyor ki herkese tamam sizsiniz deyin. Şimdi kadın her akşam gelirse yine muhattap olmak zorunda kalıcam maalesef. Laf atarsa yine kendimi tutamam gelip ters ters konuşursa maalesef patrona demek zorunda kalıcam gibi
Musteri genelde hakli degildir ama is dunyasinda karsilayiruz malesef ama göz cikartmak ne demek ya asiri guldum
Goz cikarmak ne demek anlamadim. Abartmissiniz sanki biraz.Kadını bulmak sorun değil o fırının sürekli müşterisi ise her akşam gelecek büyük ihtimal. Böyle bir durumda laf atarsa yine diklenirse ben tutamam kendimi. Zaten göz çıkarmaya başladığı an kendimi tutamadım. Para için köpek mi olayım insanlara dedim
Gözünü nasıl çıkarıyor ya o ne demek1 haftadır bir işe girdim fırında ekmek satıyorum yani tezgahtar. Dün işi bilen çalışan izin aldı bende daha yeni girdiğim için başka şubeden yanıma eleman verdiler ama oda 2 aylık olmuş gireli ve benim çalıştığım yerin düzenini bilmiyor. Kızı kapanışa aldılar ve hesap kitap işleri ona kaldı. Pastane tarafından dün çok satış yaptık kız orayla ilgilenmek zorunda kaldı bende tek başıma cebeleştim durdum. Sonra akşama doğru 20 kişi falan sırada iken bir kadın geldi ekmek istedi bende bütün mü diye sordum kestim götürdüm verdim. Kadın çeyrek istedim dedi bende çeyrek demediniz ki dedim dedim ya dedi ters bir şekilde bende hayır deyince bende çeyrek götürdüm gözünü çıkardı sinirlendi bi garip oldu. Bende dayanamadım siz nasıl gözünüzü çıkarırsınız ya bana böyle yapamazsınız dedim sonra verdiğim para üstünğ aldı yere fırlattı. Sıradaki insanlar da bu satıcılar da insan daha falan dediler. Kapıdan çıkarken patron kim sizin şikayet edicem dedi bende gidin edin sorun yok dedim peşinden bağırdım. Sonra bunu uzun zamandır orda çalışan ablaya söyledim patrona ben söylerim belki sürekli oranın müşterisidir vs dedi. Bende Bugün izinliyim olan bitenden haberim yok. Eğer kadın oranın sürekli müşterisi ise her gün gelecek ve bana laf atma ihtimali var. Ben o durumda kendimi nasıl tutarım bilmiyorum. Patron da ne derlerse desinler tamam deyin geçin kafasında biriymiş. Ee benim gururum haysiyetim nerde? Sırada 20 kişi var kadın daha ne dediğini bilmiyor.Nasıl bir yol izlemeliyim?
Göz çıkarmak nedir ya..Kadını bulmak sorun değil o fırının sürekli müşterisi ise her akşam gelecek büyük ihtimal. Böyle bir durumda laf atarsa yine diklenirse ben tutamam kendimi. Zaten göz çıkarmaya başladığı an kendimi tutamadım. Para için köpek mi olayım insanlara dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?