- Konu Sahibi rapunzel77
-
Valla süpersiniz kızlar biz her hafta sonu alışverişe çıkarız eşimle rahat 150-200 arası harcıyoruz bunun için de kasabı, balıkçısı falan da yok ... Eve geldiğimizde de ne aldık ki biz deriz ama rahat 800-1000 arası gidiyor mutfağa ayda bizde ... Çalışmasaydım, eşim beni kapının önüne koysa yeriydi valla :)
aynen ciciler hayat pahalı ........... bizim 1500 ü rahat buluyooo giderimiz allahtan evimiz kira değil yoksa geçinemeyiz.......... ekmek su market ........... pazar................
haftalık yaparız genelde..haftalık 70-80 tutar...biz müsriflikten kaçınıyoruz.ben alşverişe gitmeden önce gün gün yapacağımız yemeklerin listesini çıkarırım ona göre gdip alırız ziyan da etmeyiz aldığımız şeyi..abur cubur alayız çünkü sevmeyiz aburcubur yemeyi...
haftalık yaparız genelde..haftalık 70-80 tutar...biz müsriflikten kaçınıyoruz.ben alşverişe gitmeden önce gün gün yapacağımız yemeklerin listesini çıkarırım ona göre gdip alırız ziyan da etmeyiz aldığımız şeyi..abur cubur alayız çünkü sevmeyiz aburcubur yemeyi...
iki kişi olucaz evde..her ay alışverişe bi kere birlikte cıkmayı planlıyoruz...ortalama bi liste bile yaptık onun sevdigi seyler ve benim sevdigimi şeyler sebze ve temizlik malzemesi et de dahil -ki ben eti cok az yerim-abur cubur hepsi 400ü buldu..tabi marka da önemli yani tuvalet kagıdı var 3tl tuvalet kagıdı var20tl secim sizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?