- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 178
- Konu Sahibi rapunzel77
-
aylık giderimiz 1360 tl imiş
Aman ya Rabbi dedim şimdi
d smartın üyeliği bu ay bitecekMerhaba
Bir tavsiyem olacak d smart ve interneti bir arada kullansanıza kampanyaları oluyor biz toplamda 69 tl aylık ödeme hem 8 megabit hızla sınırsız internet aldık hem de d smartın özel sinema kanalları hariç tüm olanaklarını kullanıyoruz ( eşim tüm maçları izleyebiliyor.)
Bizim harcamalara gelirsek aylık mutfak masrafımız 300-400 arası değişiyor.
Canım ne sen sor ne ben söyleyeyim :) Eşimle boğazımıza düşkünüz biz biraz yemeyi içmeyi severiz ben yemek yapmayı falan da çok severim o yüzden mutfak masraflarımız bir hayli çok oluyor.Ama tabi eşimden mutfak masrafı için para falan almıyorum zaten kendim de çalışıyorum arada o ödüyor çok nadir de ben yardım ediyorum.Etiydi bilmem nesiydi sebzesiydi meyvesiydi 500-600 tutuyor çok rahat bizim aylık mutfak masrafımız..KIZLAR EŞİNİZ SİZE AYLIK MUTFAK MASRAFI İÇİN NE KADAR VERİYOR?CADIARZUVE MUTFAK MASRAFLARINIZ NE KADARA MAL OLUYOR?HADİ YAZALIM BAKALIM......:enbuyukkk:
Bu ay su ana kadar yaptigimiz masraflar ;
9 tl kiyma
15 tl tavuk
10 tl balik
15 tl pazar
60 tl market
10 tl ikinci pazar
30 tl ekmek
+
149 tl bu ayki gida
15 tl tup
15 tl su
20 tl su
199 tl
anneler geldigi icin arttimasrafar azicik ama olsun can sagligi onemli
ay sonuna kadar ayirdigim butcemden 51 tl kaldi oda ekmek ve su icin
Pazara gidebilseniz biraz da olsa rakam düşebilir tabi gittiğiniz markete göre de değişirBen pazara gidemiyorum hep marketten ve kasaptan yapıyoruz alışverişlerimizi. Bütün market alışverişleri de yemeklik, deterjan vs. aylık 1000-1500 arası tutuyor. İki kişiyiz ama çok misafirimiz olur ve ben çok yemek yaparım mutfağı seviyorum sanırım o yüzden. Ne kadar düşürmeye çalışsam da durum böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?