Mutfak Resimlerinizi Paylaşın...

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Ben mutfak resimlerine bayılıyorum bazı arkadaşlar yeni dekorasyon yapıyor çok beğeniyorum ilerde ev aldığımda bana bir fikir olur diye düşünüyorum 5-10 yıl arasında bir sürede ev alabiliriz heralde ama olsun ben ev resimlerine bakarken mutlu oluyorum sizler de gülerek oturun arkadaşlar...

amin inşallah canım rabbim en kısa zamanda sizide ev sahibi yapsın

Kimse mutfağını göstermiyor :)

gene bu kız yolluk sermemişşş...
canım merhaba, tee o zamanki resimler zaten, sadece ayrıntıları o zaman eklememiştim, onları ekledim dosyadan. hiç bi değişiklik yok ama s(adece beyaz kalpli kapaklı kavanozlardan bir üçlü daha aldım, pembe vazoyu kaldırdım onları oraya koydum.) ya bi bulamadım ne alacağımı. küçük oturma odamı yatak odası yaptım. pembe koltuklarımı gene salona taşıdım geçen hafta sonu. napayım çok renksiz geldi ve diğer iki berjer yatak odasına daha çok yakıştı pembelerden. resim çeker güncellerim konumu

duvarlara duvar kağıdı güzel durur
evet haklısın olabilir, aslında her şey olabilir ama sponsor lazımvalla eve para akıtsan sonu yok. zamanla artık diyoruz, ben o duvara biraz daha dolap eklemek istiyorum, badana yapmak, masayı yenilemek, tezgahı ve dolap altı fayansları değiştirmek falan da. ama hele bi dur modundayım:)

BEKLİYORUM EVET CANIM SONU YOKKİ BENDE YAPTIM BİR İKİ DEĞİŞİKLİK OLSUN sağlıklı olalım canımcım uğraşalım kadınların fıtratında var değiştirmek. evin başlı başına çok güzel canım arada renkler katmak istiyoruz.

ah bu fıtratımız yok muher şey onun yüzünden zaten

Cok guzelmıs gule gule kullanın ins, fayanslara bayıldım, davlumbazın arkasına da yaptırmak cok iyi fikirmis, biz de yeni mutfak yapiyoruz, daha fayanslari yaptirmadik, esime gostereyim sizin mutfagi.
Mutfagi parlak krem ve parlak siyah yaptik, içleri kırmızı. Yalnızca içleri kırmızı, dolapları çekmeceleri açınca görünüyor, dışarıdan görünmüyor, altı kırmızı ayakkabılar var ya onlara benzetiyoruz eşimle :) Eşim buldu fikri, önce bi tereddüt ettim ancak şahane oldu. En kısa zamanda fotograglarini yuklerim tamamlanir tamamlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…