amin inşallah canım rabbim en kısa zamanda sizide ev sahibi yapsınBen mutfak resimlerine bayılıyorum bazı arkadaşlar yeni dekorasyon yapıyor çok beğeniyorum ilerde ev aldığımda bana bir fikir olur diye düşünüyorum 5-10 yıl arasında bir sürede ev alabiliriz heraldeama olsun ben ev resimlerine bakarken mutlu oluyorum sizler de gülerek oturun arkadaşlar...
AMİN İNŞALLAH OLMAYANLARIN YANINDA BİZE DE...amin inşallah canım rabbim en kısa zamanda sizide ev sahibi yapsın
yanlış hatırlamıyorsam kırmızıyıdı sizin mutfakben anca pazartesi yüklerim bir kaç değişiklik yapmıştım bari yenisini ekliyeyim..
kırmızı objeler vardı şimdi halısını kırmızı yaptım ömrümü yedi bu kırmızılar..yanlış hatırlamıyorsam kırmızıyıdı sizin mutfak
gene bu kız yolluk sermemişşş...Eki Görüntüle 1332388 Eki Görüntüle 1332389 Eki Görüntüle 1332390 Eki Görüntüle 1332391 Eki Görüntüle 1332392 Eki Görüntüle 1332388
daha önce yüklemiştim ama buraya da gönderiyim.
bende çok severim ama sizin kadar cesaretli degilim kırmızı kullanmayakırmızı objeler vardı şimdi halısını kırmızı yaptım ömrümü yedi bu kırmızılar..
Eki Görüntüle 1332388 Eki Görüntüle 1332389 Eki Görüntüle 1332390 Eki Görüntüle 1332391 Eki Görüntüle 1332392 Eki Görüntüle 1332388
canım merhaba, tee o zamanki resimler zaten, sadece ayrıntıları o zaman eklememiştim, onları ekledim dosyadan. hiç bi değişiklik yok amagene bu kız yolluk sermemişşş...
evet haklısın olabilir, aslında her şey olabilir ama sponsor lazımduvarlara duvar kağıdı güzel durur
BEKLİYORUM EVET CANIM SONU YOKKİ BENDE YAPTIM BİR İKİ DEĞİŞİKLİK OLSUN sağlıklı olalım canımcım uğraşalım kadınların fıtratında var değiştirmek. evin başlı başına çok güzel canım arada renkler katmak istiyoruz.canım merhaba, tee o zamanki resimler zaten, sadece ayrıntıları o zaman eklememiştim, onları ekledim dosyadan. hiç bi değişiklik yok amas(adece beyaz kalpli kapaklı kavanozlardan bir üçlü daha aldım, pembe vazoyu kaldırdım onları oraya koydum.) ya bi bulamadım ne alacağımı. küçük oturma odamı yatak odası yaptım. pembe koltuklarımı gene salona taşıdım geçen hafta sonu. napayım çok renksiz geldi ve diğer iki berjer yatak odasına daha çok yakıştı pembelerden. resim çeker güncellerim konumu
ah bu fıtratımız yok muBEKLİYORUM EVET CANIM SONU YOKKİ BENDE YAPTIM BİR İKİ DEĞİŞİKLİK OLSUN sağlıklı olalım canımcım uğraşalım kadınların fıtratında var değiştirmek. evin başlı başına çok güzel canım arada renkler katmak istiyoruz.
ah bu fıtratımız yok muher şey onun yüzünden zaten
çok beğendim darısı bana artık ilk önce ev şart hayırlısıEki Görüntüle 1332388 Eki Görüntüle 1332389 Eki Görüntüle 1332390 Eki Görüntüle 1332391 Eki Görüntüle 1332392 Eki Görüntüle 1332388
Bekliiyorum herkesin zevki çok farklı oluyor ilerde bana fikir olurinşallah en kısa zamanda bende yükleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?