- 9 Ocak 2015
- 30
- 8
- 3
- 30
Nasip olursa yeni ew aldik cnm kooperatif den icini biz yaptircaz beyaz düşünüyorum ama sarariyor rengi gidiyor fln demişler ne kdr dogru bilmiyorum oyle oluyor mu birde boydan cam mutfakta nasil olurÇok kullanışlı csnım temizliği gösteriyo ferah tavsiyee ederim
bilmiyorum bem 3 yıldır kullanıyorum bi sararma olmadı lake sararır biliyorum benim dolaplarım mebran bi sıkıntı yok yani cam dolapta çok kulllanışlı yemek takımlarım hepsi orda çok sık kullanmıyorum o dolabı yani çok malzeme alıyo yer açısından iyi yani tavsiye ederimNasip olursa yeni ew aldik cnm kooperatif den icini biz yaptircaz beyaz düşünüyorum ama sarariyor rengi gidiyor fln demişler ne kdr dogru bilmiyorum oyle oluyor mu birde boydan cam mutfakta nasil olur
Tsk ler cnm cok faydali oldu bu bilgi bnm için boydan cam derken boydan pencereyi kastettim cnm mutfakda fransız cami sence kullanislu olur mubilmiyorum bem 3 yıldır kullanıyorum bi sararma olmadı lake sararır biliyorum benim dolaplarım mebran bi sıkıntı yok yani cam dolapta çok kulllanışlı yemek takımlarım hepsi orda çok sık kullanmıyorum o dolabı yani çok malzeme alıyo yer açısından iyi yani tavsiye ederim
fransız cam kulanmadığım için mutfakta yardımcı olamicam canım ama olmasını isterdim :)Himmm tsk
Tsk ler cnm cok faydali oldu bu bilgi bnm için boydan cam derken boydan pencereyi kastettim cnm mutfakda fransız cami sence kullanislu olur mu
ben inox kullanıyorum çok memnunum tabi iz yapmayan seriden olması şart yoksa kafayı yersin bi yakınımın el izi yapıyodu sürekli silmekten bunalmıştı beyazda kullandım eski beyaz eşyalarım öyleydi inox daha iyi ve daha modern benceHanımlar beyaz eşyada beyaz mı inox gri mi daha kullanışlı olur
Tesekkür ederim ona dikkat edicem tabi yoksa parmak izi çok belli ediyor biliyorumben inox kullanıyorum çok memnunum tabi iz yapmayan seriden olması şart yoksa kafayı yersin bi yakınımın el izi yapıyodu sürekli silmekten bunalmıştı beyazda kullandım eski beyaz eşyalarım öyleydi inox daha iyi ve daha modern bence
Nasip olursa yeni ew aldik cnm kooperatif den icini biz yaptircaz beyaz düşünüyorum ama sarariyor rengi gidiyor fln demişler ne kdr dogru bilmiyorum oyle oluyor mu birde boydan cam mutfakta nasil olur
Aaa tm bnm kafamdasin cnm peki soguk olurmuymus bilgin varmiSelam bizde sukurler olsun evimizi aldik.yapiliyor suanda.bende beyaz yaptirdim henuz tam bitmedi mutfagi.camida yere kadar balkona cikiliyor.gayet ferah duruyor mutfakta bence
Aaa tm bnm kafamdasin cnm peki soguk olurmuymus bilgin varmi
çok güzel ferah inşallah kendi evinede geçersin canım iyi günlerde otur..Bu arada Buda benim mutfağım.tabi kendi evim değil ama onuda koyarım inşallah.bitmesine az kaldı :)
Cnm 1 kat ama yerden yuksek baya alttan depo varSanmıyorum soğuk olmaz heralde.soguk gireceği varsa diğer camdan da girer :) benim salonda yere kadar.dış cephe izolasyonu Yapılıyor artık binalara.bir de ara katsa sorun olacağını düşünmüyorum.bide mutfakta yemek pişer fırın çalışır her türlü ısınır bence.
Cok sirin mutfaginiz var masaniza bayildim nereden nekadar a aldinizPek bi özelliği yok, buraya konulacak gibi değil belki ama bu da benim şirin mutfağım, kendilerini çok severimmm :)
Eki Görüntüle 1376872 Eki Görüntüle 1376873 Eki Görüntüle 1376874 Eki Görüntüle 1376875 Eki Görüntüle 1376876 Eki Görüntüle 1376877 Eki Görüntüle 1376878 Eki Görüntüle 1376879
hepsiburadadan canım 250 civarıydı sanırım aklımda kalmadı hala vardır bakabilirsin...Cok sirin mutfaginiz var masaniza bayildim nereden nekadar a aldiniz
o masadan koçtaşda var canım hatta bank kısımları depolama şeklindeCok sirin mutfaginiz var masaniza bayildim nereden nekadar a aldiniz
benimki de öyle ürün kenyapındı sanırımo masadan koçtaşda var canım hatta bank kısımları depolama şeklinde
çok güzel canımm bir sürü upuzun tezgah harikaaa. Dolaplar tezgah renkler çok hoş...Dilaranın mutfağı yazan şey de ne öylee?bu da benim mutfağımın bir kısmı, fikir olsun :) tabi şu an tezgah üstü daha sadeleşmiş halde .. tam istediğim gibi olmadı ama inşallah ilerleyen zamanlarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?