Ee sadece 1 kişi mutfagini eklemis. Neden baska ekleyen yok a dostlar??
Siz eklerseniz ben de eklerim mutfagimi
bilgeeee sen butun evi yukle noluricimden bi ses senin baya becerikli oldugunu soyluyor merak ediyorum evini bi de ipegin in hadi yukle evini
çok güzellEki Görüntüle 1332388 Eki Görüntüle 1332389 Eki Görüntüle 1332390 Eki Görüntüle 1332391 Eki Görüntüle 1332392 Eki Görüntüle 1332388
daha önce yüklemiştim ama buraya da gönderiyim.
Canim ters buzdolabi ve siyah tezgah kullanmak nasil iyi mi.kullanisli mi.Eki Görüntüle 1332388 Eki Görüntüle 1332389 Eki Görüntüle 1332390 Eki Görüntüle 1332391 Eki Görüntüle 1332392 Eki Görüntüle 1332388
daha önce yüklemiştim ama buraya da gönderiyim.
buzdolabımdan memnunum. buzluk kısmı çekmeceli ve daha kullanışlı bence. duvarlara donup yapışıp kalmıyor içindekiler. üst kısım da eğer boyun çok kısa değilse gayet kullanışlı, kısa boyda uzanma sıkıntısı olabilir çünkü. be 165'im ve zorlanmıyorum en üst rafı kullanırken. tavsiye ederim.Canim ters buzdolabi ve siyah tezgah kullanmak nasil iyi mi.kullanisli mi.
Anladim cnm cevabin icin cok tesekkur ederim :)buzdolabımdan memnunum. buzluk kısmı çekmeceli ve daha kullanışlı bence. duvarlara donup yapışıp kalmıyor içindekiler. üst kısım da eğer boyun çok kısa değilse gayet kullanışlı, kısa boyda uzanma sıkıntısı olabilir çünkü. be 165'im ve zorlanmıyorum en üst rafı kullanırken. tavsiye ederim.
siyah tezgah hele ki benimki gibi mermeritse lanet bir şey. üzerinde tabak bile kaydıramıyorsun hemen çiziliyor ve altı bembeyaz çıkıyor. süngerin teliyle, cifle ovmaya gelmiyor, o zaman da matlaşıyor, ince ince çizikler oluyor. Tavsiye etmem. müteahit işi bizimki, değiştiricem de sırasını bekliyor.
Beyaz mutfak kullanisli miresimlerin çoğu eski buda benim mutfağım fikir olur
bu mutfaksa benim kullandığım mutfak mı acaba çok güzellllresimlerin çoğu eski buda benim mutfağım fikir olur
Çok kullanışlı csnım temizliği gösteriyo ferah tavsiyee ederimBeyaz mutfak kullanisli mi
resimlerin çoğu eski buda benim mutfağım fikir olur
yok canım evimi aldığımda çok farklıydı dublex olduğu için 2 odayı kırıp mutfak yaptırdık mutfak farklı bir yerdeydi orayıda fortmanto yaptırdık yani komple tadilat yaptırdığımız için mutfak fiyatı veremicem şöyle sölim mutfak dolabı fortmanto 2 tabe banyo dolabı 1 tane ayriyetten dolap 2 ye 2 şeklinde dolaplar için 16.000 verdik 3 yıl önceÇok güzelmiş ferah duruyor bende mutfagimi degistircem acaba nekadara mal oldu yada siz aldığınızda böylemiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?