Mutfak Sohbetleri (Mutfağa ve Lezzete Dair Herşey)

Elinize sağlık ya süper bir fikir zebra kek=) Bayıldım süpersinizz =)))

Son düzenleme:
arkadaşlar peki her kata biraz azaltarak mı koyuyoruz kek hamurunu, hani aynı ölçüde olursa alt katın üstünü kapamaz mı diye geldi de aklıma? :44: ellerinize sağlık, kürdanla desen de süper fikir annem de bayıldı.

yok canım her kata bir fincan konuyor yani bitene kadar bir fincan beyaz bir fincan kakaolu dökülüp istersen kürdanla şekil yapıyorsun..resimdeki gibi sen koydukça o yayılıyor kaplamıyor üstünü yani...
çokta kolaymış yapılışı deneyin...

grimsi canım resimler gözükmüyor...

merhaba topiği kasım 2008 annesi nazlişkomun sayesinde gördüm
Zebra görüntü olarak süper duruyor bayıldım deneyeceğim ve size enteresan güzel tariflerimle bende katılacağım
Herkese selammmmmmmmmmm

HooooooooPPP hemen size süper bir tarif vereyim o zaman şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel oluyor

5 Adet patlıcanı közleyin
1 tane ince ince kesilmiş kırmızı biber
1 tane ince ince kesilmiş yeşil biber
2 diş doğranmış sarımsak
harçları pul biberle beraber patlıcan hariç kavurun sonra hepsini patlıcanla karıştırın en son üstüne bol kaşar rendesi ile fırına verin ve üzeri kızarıncaya kadar bekleyin mükemmel bir lezzet

AFİYET OLSUN :)

Son düzenleme:

Url ile yükledim canım

Elinize sağlık

Leziz bir tarife benziyor =)

gerçekten süper bir tarif şiddetle tavsiye ederim daha ben tarifff çok sıra sıora yazarım sizlere :)

Canım çok teşekkür ediyorum...
Ben yaptığım zaman illa sıvı oluyor...
Ben de mutlaka vanilya koyarım vanilyasız olmaz :)

sedoşum hoşgeldin tatlım...

kızlar sedoşun patlıcan tarifini daha önce denemiş biri olarak söylüyorum çok güzel oluyor.. ...

smeagol Süpersin tatlım. Sanat eseri olmuş eline sağlık.
ben de yapıcam, ve de paylaşıcam inş.:13:
çok pis gayrete geldim

ay süper bişiy bu.
bende denemek istiyorum.
çok güzel gözüküyor:)

Ben de nişasta katarım derin....

Canım çok teşekkür ediyorum...
Ben yaptığım zaman illa sıvı oluyor...
Ben de mutlaka vanilya koyarım vanilyasız olmaz :)

Sütlaçta vanilya tercih etmiyorum,adı gibi sadece süt kokmasını istiyorum,zevk tabi..

Son düzenleme:
merhaba topiği kasım 2008 annesi nazlişkomun sayesinde gördüm
Zebra görüntü olarak süper duruyor bayıldım deneyeceğim ve size enteresan güzel tariflerimle bende katılacağım
Herkese selammmmmmmmmmm
hoşgeldin aramıza seda.
gerçekten süper bir tarif şiddetle tavsiye ederim daha ben tarifff çok sıra sıora yazarım sizlere :)
bekleriz tabi...

Hmm evet bunu düşünmemiştim nişasta da kıvam için olabilir...
Çok teşekkürler tatlım...
rica ederim şekerim, ben pudinglere, kremalara falan da koyarım nişasta. Tarifte olur genelde ama.
Bazı kremalar var beton gibi donsun istenen, hemen aklıma nişasta gelir.
çimento gibi

kızlar yardım edermisiniz sütlaç yapmak istyrm bilmiyorum nasıl yapılıyor nete baktım tarife ama pirinç unu filan dio evde pirinç unu yok pirinç unu olmadan yapılan sütlaç tarifi verirmisiniz

yyaa kızlar tavuk tarifi istemiştim yaa görmediniz mi yoksa tarifiniz mi yok bana göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…