ayy benımde çekti yaa =)=) olsada yesekbiizim evde hep sade pilav pişer bir ara patlıcanlı yapalım demıstık ama begenmemiştik damak tadımıza en cok uyan sade pilav :)
bayramlarda biz genelde
yaprak sarma
baklava
olmazsa başka türde tatlı hanım göbegi şeker pare revani gibi kesin bir tatlımız vardır..
MSBLUE canım kavurma cekti sabah sabah ya :)
şöyle kusbası dogranmıs eti tavaya alcan ,üzerine domates biber bahartalrdan ne varsa atacaksın .. et güzelcene pişene kdr ateşten almıcan sonra yanına da sade bir pilav .. üzerine de yaptıgımız etten ohh mis gibi..
bizde ayrıca adet oldu ,kurban kesilir kesilmez evlere ciger pay edilir.. her evde bir ciger pişer ya da bir evde pişer bütün ahali toplanır ..
birlikteligin tadı da başkadır ..
sigara böreği senkızlar yarın eşimin doğum günü 3 aylık kızım var bunedenle basit şeyler yapıcam bakalım beğencekmisiniz basit fikilerinizde açığım
sigara böreği
mercimek köfte
sarma(iki sıra tencede)
içli köfte ( 5 6 adet)
pasta hazır olcak tabiki yapmam imkansız
amerikan salata
bu kadar yetermi yoksa başka önerileniz varmı?
Tarifini de verseydin smeagol. Bildiğimiz kek hamuru mu yoksa farklı bir numarası var mı?
smeagol Süpersin tatlım. Sanat eseri olmuş eline sağlık.smeagol .!.:Bu da benim zebra kekim.Pişmiş halini laptopta bulamadığımdan ekleyemedim.Bulunca onu da eklerim..
Kızlar öncelikle topic hayırlı olsun ilk defa yazıyorum :)
Birşey soracağım bir türlü tutturamadığım sütlaç hakkında :)
Ben sütlaca pirinç unu katılmasından hoşlanmıyorum. Pirinç unu katılmayınca da çok sıvı oluyor...
Var mı bunun bir püf noktası. Nasıl yaparsam pirinç unu koymadan biraz daha katı olur?
ben çok az nişasta koyarım özeyip.kızlar öncelikle topic hayırlı olsun ilk defa yazıyorum :)
birşey soracağım bir türlü tutturamadığım sütlaç hakkında :)
ben sütlaca pirinç unu katılmasından hoşlanmıyorum. Pirinç unu katılmayınca da çok sıvı oluyor...
var mı bunun bir püf noktası. Nasıl yaparsam pirinç unu koymadan biraz daha katı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?