Sizce yemek tarifleri için defter mi tutmalıyız yoksa siteden mi takip etmeliyiz ( ileri ki hayatımız için ) :)
Aman da aman,
Hoşgeldin Mutfağımızın tatlı yavatıvığı :)
Maviş Simi..
Meltem kebap gibi oluyor,bu işlemlerden sonra biraz fırında da pişirebilirsin.
Püre yapıp,gönlünce değerlendirebilirsin.
bence en güzeli tarif defteri:)benim ilk tarif defterim 20-ocak-1989 tarihindendir,daha sonra 2-3 tane daha yenisi eklendi ama onun yeri farklıdır,tarif defterlerim sürekli pc nin yanındadır ve yazdığım yeni tariflerin yanınada artık (ezinenin-libyananın .....diye de belirtiyorum veya site adı yazıyorum)
merhaba pembe mutfağın hamarat hanımları:) bu mutfağa ben de gelebilir miyim. yabancılık çekeceğimi zannetmiyorum, zira evdeki mutfağım da pembe :))
libyana seni nefis tariflerinden takip ediyordum zaten, bu da çok güzel bir konu olmuş, teşekkür ederim. bende mutfakta zaman geçirmeyi severim, şimdi bebeğim olduğu için çok detaylı birşeyler yapamıyorum ama her daim yeniliklere ve değişik tadlara açığım.
eminim öğrenecek çok şeyim var sizlerden :)
sevgiler..
hoşbulduk arkadaslar
hem de çok hoş buldum burayı
şimdilik iyi geceler herkese malum pazartesi sendromu var yarın
okuldan dönünce hemen buraya bakacam
bence en güzeli tarif defteri:)benim ilk tarif defterim 20-ocak-1989 tarihindendir,daha sonra 2-3 tane daha yenisi eklendi ama onun yeri farklıdır,tarif defterlerim sürekli pc nin yanındadır ve yazdığım yeni tariflerin yanınada artık (ezinenin-libyananın .....diye de belirtiyorum veya site adı yazıyorum)
Ya ben kestane kebap yaptığım zaman direk tüketiyorum,başka bir şey için saklayamıyorum ki..
Cici geceler..hoşbulduk arkadaslar
hem de çok hoş buldum burayı
şimdilik iyi geceler herkese malum pazartesi sendromu var yarın
okuldan dönünce hemen buraya bakacam
merhaba pembe mutfağın hamarat hanımları:) bu mutfağa ben de gelebilir miyim. yabancılık çekeceğimi zannetmiyorum, zira evdeki mutfağım da pembe :))
libyana seni nefis tariflerinden takip ediyordum zaten, bu da çok güzel bir konu olmuş, teşekkür ederim. bende mutfakta zaman geçirmeyi severim, şimdi bebeğim olduğu için çok detaylı birşeyler yapamıyorum ama her daim yeniliklere ve değişik tadlara açığım.
eminim öğrenecek çok şeyim var sizlerden :)
sevgiler..
kestane mi hımmm bayılırım..10 aylık bebeğe kestane verilir mi acep? daha doğrusu nasıl verilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?