Mutfak Sohbetleri (Mutfağa ve Lezzete Dair Herşey)

Sizce yemek tarifleri için defter mi tutmalıyız yoksa siteden mi takip etmeliyiz ( ileri ki hayatımız için ) :)

bence en güzeli tarif defteri:)benim ilk tarif defterim 20-ocak-1989 tarihindendir,daha sonra 2-3 tane daha yenisi eklendi ama onun yeri farklıdır,tarif defterlerim sürekli pc nin yanındadır ve yazdığım yeni tariflerin yanınada artık (ezinenin-libyananın .....diye de belirtiyorum veya site adı yazıyorum)

Meltem kebap gibi oluyor,bu işlemlerden sonra biraz fırında da pişirebilirsin.
Püre yapıp,gönlünce değerlendirebilirsin.

Meltem kebap gibi oluyor,bu işlemlerden sonra biraz fırında da pişirebilirsin.
Püre yapıp,gönlünce değerlendirebilirsin.

Ya ben kestane kebap yaptığım zaman direk tüketiyorum,başka bir şey için saklayamıyorum ki..

hoşbulduk arkadaslar
hem de çok hoş buldum burayı
şimdilik iyi geceler herkese malum pazartesi sendromu var yarın
okuldan dönünce hemen buraya bakacam

merhaba pembe mutfağın hamarat hanımları:) bu mutfağa ben de gelebilir miyim. yabancılık çekeceğimi zannetmiyorum, zira evdeki mutfağım da pembe :))

libyana seni nefis tariflerinden takip ediyordum zaten, bu da çok güzel bir konu olmuş, teşekkür ederim. bende mutfakta zaman geçirmeyi severim, şimdi bebeğim olduğu için çok detaylı birşeyler yapamıyorum ama her daim yeniliklere ve değişik tadlara açığım.

eminim öğrenecek çok şeyim var sizlerden :)
sevgiler..

Ayy ayy :13: en güzeli bencede böyle yapmak =)

Hoşgeldiniz :)

kestane mi hımmm bayılırım.. 10 aylık bebeğe kestane verilir mi acep? daha doğrusu nasıl verilir?

Son düzenleme:
hoşbulduk arkadaslar

Pazartesi sendromu aynen:)

inş atlatırız yarını güzelce

Hayırlı geceler

Maşallah ne kadar güzel. :)
Anneciğimin defterinden istifade ettim ben de,o da aynen senelerdir yazar,inanılmaz düzenlidir,seçtiği tarifler de orijinal ve lezizd,ilham kaynağım benim. :)
Defterine bakıyorum: aralarda şunlar var : Ayşe Hanım'ın tatlısı,Komşum Hatice'nin böreği,
Görümcemin poğaçası ve türevleri,süper

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum arkadaşlar, yarın okul var

Tanıştığımıza çok memnun oldum. Herkese hayırlı geceler

iyi geceler kizlar insallah yarin yine goorusuruz, gerci tek yarin degil bundan sonra hep burda gorusmek dilegiyle :)

Ya ben kestane kebap yaptığım zaman direk tüketiyorum,başka bir şey için saklayamıyorum ki..

Biliyorum zor hem de çook zor
Pasta için pişirdiğim kestanelerin büyük kısmını -farkında olmadan tüketerek- malzemeden çalıyorum ben de itiraf ediyorum

hoşbulduk arkadaslar
Cici geceler..
Sendromsuz,bol keyifli günler!

Merhaba hemşirem! Hoşgeldin,çok teşekkür ederim.
İnşallah beraber çok daha verimli bilgi alışverşi yapacağız.Miniğini Allah c.c bağışlasın

kestane mi hımmm bayılırım.. 10 aylık bebeğe kestane verilir mi acep? daha doğrusu nasıl verilir?

Kestane müthiş bir gıda,potasyum deposu ..
Bebe bisküvisi,tuzsuz beyaz peynir,yumurta sarısı,2-3 yemek kaşığı kestane püresi,pekmezi sıcak sütle yumuşatarak robotto püre haline getirip,yedirebilirsin.
Şifa olsun!

Cici geceler !
Pembe mutfağımızın,nice güzelliklere vesile olması dileği ile..

çok harika bi topik olmuş bened silikon muffin kalıpları aldım tarif isitoyrum sizden mümkünse libyana hanım sevğilerimle.

güzel dileklerin için teşekkür ederim, tarifi de deniycem kahvaltısına bir değişiklik olsun :))

iyi geceler hepimize :))

kızlar bende geldim aranıza bu yemek tarifleri sayesinde tüm aile beni konuşuyor akrabalar yemeklerini yemeye geldik die doluşuyor eve yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…