ohh maşallahh royal benım yaşımdan10ay büyük tarif defterinn var=)=) emiinim süper lezzetler mevcuttur paylaşımlar için gözlrim yollarda bekliyor olacağmmmbence en güzeli tarif defteri:)benim ilk tarif defterim 20-ocak-1989 tarihindendir,daha sonra 2-3 tane daha yenisi eklendi ama onun yeri farklıdır,tarif defterlerim sürekli pc nin yanındadır ve yazdığım yeni tariflerin yanınada artık (ezinenin-libyananın .....diye de belirtiyorum veya site adı yazıyorum)
smeagol cnm birazcık sabredip yemezsenn kestanekebapları =)=) kuru şeklde soyup sakla aşurelerede muhteşem oluyoo =)=)Ya ben kestane kebap yaptığım zaman direk tüketiyorum,başka bir şey için saklayamıyorum ki..
smeagol cnm birazcık sabredip yemezsenn kestanekebapları =)=) kuru şeklde soyup sakla aşurelerede muhteşem oluyoo =)=)
hanımlarr acil yardımınıza ihtiyacım var =) yarın evliliğimizin 6. ayını kutlamak isityorum onun içinde güzel bir sofra kurmak istiyorum değişik bişiyler olsun soffarada vede çalışıyorumm =)=) akşmdan biraz hazırlık yaparım bide eve dönunce bişiyler hazırlarım ama neler hazırlayabilirim lütfen yardımcı olunn bana=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?