Mutfak sorunları

Yoğun istek var otomatık açılıp kapanan, uzaktan ayarlanabilen ocaklar için :)) bunu kesinlikle araştırmaya ekliyorum :) teşekkür ederim

Ne kadar güzel şeyler saymışsınız. Özellikle 2 ve 9 benim çok işime yarayacak. Diğerlerini de başka ürünler yapan arkadaşlarıma önerebilirim :)) çok çok teşekkür ederim

çöpüyle beraber yerleştirilen bir bulaşık makinesi de fena olmaz hani :)

makineden bir boru çöpe bağlansın , bulaşıkları öylecene koyverelim :)
Ya aslında ilk başta bulaşık makinesi yapacaktım, sonradan pişirme ünitesine yöneldim. Ama eğer bi değişiklik olursa bunu kesinlikle düşünürüm :))

Üst raflara ulaşamamak da benim sorunum, kısa boylu olmak sorun işte

Geçen bir dizide gördüm (isveç dizisiydi galiba), ray gibi bir sistem yapmışlar. Hani şu diş hekimlerinin ışıkları oluyor ya aşağı yukarı sağa sola hareket ettiriyorlar. Onun gibi bir sistemle yukardaki dolabı aşağıya hiç zorlanmadan indiriyordu kadın. Tam olarak dolabı değil aslında, dolabın içinde tabak çanak vs konulduğu dolapla aynı boyutta sepetimsi bir şey vardı, onu indiriyordu.

Var olan bir sistem gerçi ama belki sen değiştirip bir şeyler ekleyebilirsin

Dolapların tozlanması, rutubet yapması kokması vs de ayrı sorunlar. Mutfakla pek işim olmadığı için aklıma bunlar geldi sadece, kolay gelsin

yeni çıkan ocak modellerinde en küçük ocak bölmesini öne koymuşlar çaydanlık vb şeyler çocuklar için arka tarafa konuluyor tedbir amaçlı çünkü çaydanlığın önde olması çok tehlikeli. sırf bu yüzden ocağımı değşitiremiyorum. büyük ocağada koyunca çaydanlık küçük sapları yanıyor

yemek yapmasını bilmiyorum :) bu benim mutfakla ilgili en büyük sıkıntım

bende cucinox marka tost makinesi var. benimki de çıkıyor teflon plakaları. annem ne uğraşırdı temizlemek için

Aynen eskileri yıkamak zülumdu resmen, şimdi birçok markada mevcuttur eminim ah gözünü seveyim teknoloji :)

Ya da bi duduk olsa caydanlik ici basinc azalinca otse duduklu gibi

Ya düdük iyide bana sökmez ki.Dur hele şu lafı bitirip bakam felan derim ben:))

Düdüklü çaydanlık yapmışlar hanımlar
ben de almayı düşünüyorum çünkü sürekli çaydanlık yakıyorum.

yemek pişirirken ocağın yanlarından arkasından bi sürü bişeyler dökülüyor deli oluyorum, ulaşmak zor temizlik zor oluyor..
bende alimünyum folyoyu katlayıp sıkıştırıveriyorum meseala....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…