Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bim e karınca tebeşiri gelmişti aldım ve kurtuldum yaz dönemi felaketti evin her odasından çıkar oldular hemde 5.kata,şimdi kış dönemi geçenlerde bikaçtane gene gördüm hemen tebeşirden sürdüm yok olmuşlar :)
Tatlim bir de istersen sunu dene.. Geldikleri gezdikleri yerlere limon koy. Limondan nefret ediyrolar karincalar. Limonlar oyle kalsin 1 hafta falan.. Gor bak geliyorlar mi birdaha :)
Bizim evdekiler normal karınca değil maalesef. Galiba mutant falan olmuşlar. Böyle şey duyan varsa söylesin. Tezgahın üstünde her nevi şeker açıkta durur gelmezler. Reçele bala dönüp bakmazlar. Ekmek, özellikle susamlı simide geliyorlar. Bunlar gene normal de, en sevdikleri şeylerin başında sarımsak ve et geliyor. Kıymadan falan bir damla et suyu damlasa hemen sarıyorlar etrafı. Ayrıca ketılın ve ütünün içinde biriken kirece geliyorlar. Ketılı her seferinde yıkamaktan bıktım. En tuhafı da bebeğimin biberonuna geliyorlar. Dışına yapışıp öylece duruyorlar. Artık şaşırdım ne yapacağımı. Yaşamaya alıştım sayılır ama attığım ekmeğin haddi hesabı yok
5 senedir aynı evde yaşıyorum yazın dahil hiç karınca çıkmamıştı.
Ta ki şu ana kadar. Önce çıktıkları yeri buldum fayans arasından çıkıyorlar. Önce o deliğe deterjan doldurdum fayda etmedi.
Burda yazdığı gibi karanfil koydum üstüne de mutfak temizleyici sprey sıktım.
Şimdilik çıkmadılar bakalım kalıcı olacak mı.
Mutfağı komple tadilat yaptırıp yenilettik, yine de kurtulamadık şu karıncalardan.
Herkesin karıncası şekerli şeylere gelir bizim ekmeklere geliyor.
Tamamen yok edecek ilaç, sprey vb. var mı?
Kesin çözüm sağlayan ürün önerisi?