- 15 Mart 2018
- 306
- 166
- 18
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
yazdığım gibi evlendiğimde bir çogunu bilmiyordum ilgisi ve anlayışıyla cezbetti ve kandırdıniye evlendiniz?
yazdığım gibi evlendiğimde bir çogunu bilmiyordum ilgisi ve anlayışıyla cezbetti ve kandırdı
bende çok sorguluyorum bunu ama aileme bu sebepleri kabul ettiremem sanırım sonuçta annem babam gibi bir adama katlanmış ömrünün yarısından çok fazla bir süre bunları sorun olarak görmüyor bileHayatinizin geri kalanini bu adamla devam ettirebilir misiniz? Guvensizligi bile bence baslibasina bosanma sebebi. Karar sizin hayat sizin insanlari bosverin onemli olan sizin ne istediginiz ne beklediginiz gerisi hikaye. Sizin ihtiyaciniz oldugunda yaninizda olmayan koca niye var konu mankeni mi?
keşke kanmasaymışsınız. öpüşürken iğrendiğiniz biri ile aynı evde durmak zor olsa gerek.
tanıdığımı düşünmüştüm evlenmeden önce mis gibiydi dişleri ilk başlarda fırçalıyordu sonra sonra bıraktıAblacim su adamlari niye iyice tanimadan evleniyorsunuz?
Evlenmeden once opusmediniz mi mesela, o zaman da agiz sagligi eminim aynidir.
Evlenmeden once de dikkat eksikligi vardir, cunku bu durum bariz belli oluyor. Kafalari dagiik oluyor, konusurken konudan konuya atliyorlar, belli oluyor yani.
Konuya cevap: Bir omur gecirmek istemiyorsunzu madem, bosanin.
Ayni evde durmak zor ama boyle bir adamdan cocuk istemek!
çok konuştum artık farketmiyorEşinizin herşeyi batmaya başlamış size ,demekki sevginiz bitmiş .
Eşinizle konuşup sizi rahatsız eden şeyleri açıkça konuşun ,baktınız hala bir değişiklik yok ozaman kararınızı verirsiniz
Hayat sizin hayatınız kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yaşayın
çok konuştum dediğim gibi dikkat ederim diyor arkamı dönüyorum herşeyi bildiği gibi yapıyorBuraya yazdıgınız konuları yuzyuze konustunuz mu hıc?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?