Mutlaka Çok Büyük Problemler mi Olmalı???

kızlar haklısınız da ben boşanırsam artık evlenmeyeceğimi biliyorum eşime evet dememdeki en büyük sebep güvendi güveneceğim biriydi ve evlendim halada güveniyorum eğer boşanırsam benim için artık evlilik olmaz ama bir çocuğum olsun istiyorum rahat rahat gül gibi de bakarım

Bazilari demis ya niye evlendiniz yada tanimadanmi evlendiniz ben buna inanmiyorum.bi insani ayni evin icine girmeden asssla taniyamazsiniz.konu sahibi arkadasim bu saydiklarin bi sebep bosanmak icin cunku sana batmaya baslamis herseyi.bu sekilde bi ömür geciremezsin.al karsina konus esini.degismicekse cocukta yokken ayril derim.

boşanmayı düşündüğünüz adamdan çocuk yapmanız çok saçma. sonuçta pazardan meyve almıyorsunuz, sırf siz anne olacaksınız diye sonu belli olan bi evliliğe çocuk doğurmanız saçma.

yaşınız 33. isterseniz evlenirsiniz.

Tatlım iyi düşün

işte artık istemem kendimi tanıyorum

içsel bir durum eş olsada olmasa da bakabileceğimi boşansamda tekrar evlenmeyeceğimi biliyorum

Yani bir çocuğu bile bile babasız büyüteceksiniz. Bu biraz fazla bencillik değil mi?
Siz sırf annelik duygusunu tadacaksınız diye bir çocuk baba sevgisinden ve figüründen mahrum kalacak..

Kusura bakmayın konunun başında boşanma gerekçeniz mantıklıydı, ama bu konuda saçmaladınız..

Çocuk büyütmek sandığınız kadar kolay değil. Dizilerdeki gibi değil o bekar annelik

Anne olmak istemenizi anlıyorum elbette ama ne yazık ki buna karar verirken bencilce düşünmemek gerekiyor. Siz o adamla tamamen bağınızı koparacaksınız belki ama çocuğunuzun babası olmaya devam edecek. Bile bile lades demek bu. Bu kadar sorumsuz bir babayı hak ediyor mu hiçbir çocuk? Elbette en güzel şekilde bakarsınız, ama çocuğunuzun duygu dünyasını, bu adamın yarın öbür gün onun hayatına ne kadar dahil olup olmayacağını ya da çocuğunuzda oluşturacağı etkileri kestiremezsiniz. Dünyada hiçbir şeyin garantisi yok elbette ama daha hiç ortaya çıkmamış riskleri görüp, engel de olabiliriz. Umarım anlatabilmişimdir.

Dizi izlemiyorum ordaki annelikleri bilemeyeceğim ama zaten çocuğum olsaydı bir annesi ve bir babası olacaktı

Son düzenleme:
bende çok sorguluyorum bunu ama aileme bu sebepleri kabul ettiremem sanırım sonuçta annem babam gibi bir adama katlanmış ömrünün yarısından çok fazla bir süre bunları sorun olarak görmüyor bile

Esinizle anneniz mi evli siz mi? Siz esinizle oturup konustunuz mu sorunkarinizi cozemediniz ve ben bosanmak istiyorum dediniz mi esinize? Esinizle konustuktan sonra mi annenize konuyu actiniz. Israrla cocuk istiyorsunuz boyle birinden. Kusura bakmayin sizi de anlayamadim.

çok net anlıyorum ama hayatımda bencilce istediğim tek şey hayatım boyunca hiçbir zaman kendimi düşünmedim ama beni de hayata bağlayacak bişi olmalı şu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…