çok büyük bir sorunumuz yoktu aslında. ilgisizdi ya da ben talepkardım... bilmiyorum... tek bildiğim çok üzgünüm... 1.5 yıldır beraberdik. son zamanlarda bu yüzden tartışıyorduk.aslında sorun çıkaran bendim...
sınavı vardı. bekle dedi, sabret dedi... ben ondan bir buket çiçek istedim, sabahları sevgi dolu bir mesaj. isterse yapardı. ama yapmadı. elimden gelen bu dedi... ben böyleyim dedi.. çok monotonlaşmıştı bir de uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. iki saatlik mesafeseydik ama... isterse sürpriz yapabilirdi ama vaktim yok dedi... çok değersiz hissettim. biz hep bu yüzden tartıştık böyleydi.... aradım ağladım ağladım ağladım.... ben seni mutlu edemiyorum dedi.. ben ondan çözüm istemiştim çözümü buymuş... uğraşmadı, çaba göstermedi... şimdiye kadar iyi kötü zamanlarımız oldu. benim de hatalarım vardır mutlaka. bilmiyorum... anlatmak istedim.... gerçekten iyi değilim......
üzgünüm ama adam haklı.
( acını hafife almıyorum haksız olman acı cekemezsin! demek degil tabii)
istedigin sevgi dolu sabah mesajlarını daha önce atmış mıydı mesela ?
ilişkinin en basında vardıda 1sene sonra mı yok oldu ?
bu istegin neden ? arkadaşlarından görüp mü istiyosun degersiz mi hissettiginden yapıyosun ?
inat mı ediyosun egonu mu tatmin etceksin ?
bi buket cicek istemek ne hem ?
ara cicekciyi göndersin sana ne farkı var siparişten böyle istedikten sonra ?
kıymeti kalıcak mı gerçekten o buket sana geldiginde ?
istese yapardı yapmadı sevmiyo muymuş ?
sana sabret demiş sabretmedin devam ettin sevmiyo muydun ?
artık kıymet bilmek lazım bence. biraz alttan almalı herşeyi herrrrşeyi istememeli.
oldugu gibi kabul etmek diye bişey var.
oldugu gibi mutlu ol olmaya calış
adam cidden mutlu edememiş ve gitmiş
şimdi mutlu musun ?
bişeyler yapta gönlünü al bari hata sende.
baya döktüm içimi beee oh