mutlu edemiyorum dedi ve gitti

Bende de vardı bu tipten. Gecenin bi yarısı okuldan donerdim insan bi arar sorar bu kız nerde koskoca istanbul gibi bi şehirde hem çalışıp hem okula gitmeye çalışıyor bunun basına bi sey mi geldi diye. Yok anam yok gamsız herif. Günlerce arayıp sormazdı yok ışte başıma su geldi bu geldi. Bende zır zır aglardim. Kafa mi sicayim be. Sonra bana dedi ki " seni mutlu edemiyorum ". 2 3 hafta bi afalladim felan o kadar. Iyiki de bitmiş gidenin arkasından aglamak zirlanmak çok boş şimdi ki kafam olsa ağlamayı gec üzülmem bile hele böyle karakter yoksunu insan icin. Iyi ki bitmiş.

arardı o beni. biz de sadece ilgi ve romantiklik eksikti. odundu işte.. karakterini severdim. hakkını yiyemem

çok büyük bir sorunumuz yoktu aslında. ilgisizdi ya da ben talepkardım... bilmiyorum... tek bildiğim çok üzgünüm... 1.5 yıldır beraberdik. son zamanlarda bu yüzden tartışıyorduk.aslında sorun çıkaran bendim...

sınavı vardı. bekle dedi, sabret dedi... ben ondan bir buket çiçek istedim, sabahları sevgi dolu bir mesaj. isterse yapardı. ama yapmadı. elimden gelen bu dedi... ben böyleyim dedi.. çok monotonlaşmıştı bir de uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. iki saatlik mesafeseydik ama... isterse sürpriz yapabilirdi ama vaktim yok dedi... çok değersiz hissettim. biz hep bu yüzden tartıştık böyleydi.... aradım ağladım ağladım ağladım.... ben seni mutlu edemiyorum dedi.. ben ondan çözüm istemiştim çözümü buymuş... uğraşmadı, çaba göstermedi... şimdiye kadar iyi kötü zamanlarımız oldu. benim de hatalarım vardır mutlaka. bilmiyorum... anlatmak istedim.... gerçekten iyi değilim......
İlişkilerde tek taraflı bir bakış sanki karşı tarafın hayatı ailesi sosyal yaşamı yok ilişkilerde kişi dünyanın merkezi moduna girip birde çıka bilse sorun ve üzüntü tarih olurdu

Bak öncelikle güzel giden bir ilişkiniz sana göre vardı canım. yani düşündüklerin hissettiklerin hepsi senin kendi hissettiklerin.gercekten sevse vazgecmezdi.biliyorum smdi bu dediklerim sana yüzeysel gelecek ama inan ki düşündüğün gbi seni sevdiği falan yok onun. zora gelemedi ve gitti. sen sadece Allah'a havale et ettiğini buluyorlar sonunda. simdi gitti ya o sürekli kendini suclayacaksin çok mu üstüne gittim onu anlamadım mi diyeceksin. Emin ol en ufak bir suçun yok . bütün sorun senin onu sevdiğin kadar onun seni sevmemis olması.

Gerçekten üzülmene değicek biri değilmiş.Uzak mesafe ilişkilerinde zaten yapılıcak paylaşımlar çok çok azdır. Ve eğer buna rağmen sabah günaydın mesajı gelmiyorsa, özel günerde bir buket çiçek gelmiyorsa gerçekten hiç bir anlamı yok.İlişki koskoca bir hiç.Size değer vermiyormuş.Bu yüzden bitmesi inanın daha iyi olmuş.Allah sizi çok iyilerle karşılaştırsın insallah, hem yakınınızda hemde el üstünde tutan ben böyleyim diyip kaçmak yerine sizin için çabalayan birini hak ettiğinize eminim.Hiç bir bayan bu kadar yok sayılmak istemez.

çok büyük bir sorunumuz yoktu aslında. ilgisizdi ya da ben talepkardım... bilmiyorum... tek bildiğim çok üzgünüm... 1.5 yıldır beraberdik. son zamanlarda bu yüzden tartışıyorduk.aslında sorun çıkaran bendim...

sınavı vardı. bekle dedi, sabret dedi... ben ondan bir buket çiçek istedim, sabahları sevgi dolu bir mesaj. isterse yapardı. ama yapmadı. elimden gelen bu dedi... ben böyleyim dedi.. çok monotonlaşmıştı bir de uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. iki saatlik mesafeseydik ama... isterse sürpriz yapabilirdi ama vaktim yok dedi... çok değersiz hissettim. biz hep bu yüzden tartıştık böyleydi.... aradım ağladım ağladım ağladım.... ben seni mutlu edemiyorum dedi.. ben ondan çözüm istemiştim çözümü buymuş... uğraşmadı, çaba göstermedi... şimdiye kadar iyi kötü zamanlarımız oldu. benim de hatalarım vardır mutlaka. bilmiyorum... anlatmak istedim.... gerçekten iyi değilim......

üzgünüm ama adam haklı.
( acını hafife almıyorum haksız olman acı cekemezsin! demek degil tabii)

istedigin sevgi dolu sabah mesajlarını daha önce atmış mıydı mesela ?
ilişkinin en basında vardıda 1sene sonra mı yok oldu ?
bu istegin neden ? arkadaşlarından görüp mü istiyosun degersiz mi hissettiginden yapıyosun ?
inat mı ediyosun egonu mu tatmin etceksin ?
bi buket cicek istemek ne hem ?
ara cicekciyi göndersin sana ne farkı var siparişten böyle istedikten sonra ?
kıymeti kalıcak mı gerçekten o buket sana geldiginde ?

istese yapardı yapmadı sevmiyo muymuş ?
sana sabret demiş sabretmedin devam ettin sevmiyo muydun ?

artık kıymet bilmek lazım bence. biraz alttan almalı herşeyi herrrrşeyi istememeli.
oldugu gibi kabul etmek diye bişey var.
oldugu gibi mutlu ol olmaya calış
adam cidden mutlu edememiş ve gitmiş
şimdi mutlu musun ?
bişeyler yapta gönlünü al bari hata sende.

baya döktüm içimi beee oh :KK28:

Bunun için mi üzülüyorsun. Sizin de farketmiş olmanız gerekiyordu bu ilişkinin yürümeyeceğini bence boşverin hayatınıza bakın kesinlikle üzülmeye değmez hayat insana her daim yeni bir yol çizer tıkanıp kalmazsınız unutursunuz emin olun. Yaradılışımızda var unutmak başka türlü yaşanmazdı zaten.

Bence zaten bahane arıyormuş sende o bahaneyi vermissin bence... Hiç umursama... Çünkü o hiç umursamamış....

Sınav stresi insanları çok bunaltıyor ve Cidde'n kötü bir psikolojiye sokuyor Burdada bir çok arkadaşımız konu açtı sınav stresi yüzünden depresyona girdiklerini paylaştılar. Yapıcak bir şey yok o şuan çok iyi bir şekilde hazırlanmak zorunda ve bencil bir psikolojide ya seni böyle kabul ediyorum diyrcrksin ilişkin sürecek ses çıkarmayacaksın yada 1-2 gün ağlayıp yeni adaylara bakacaksın

Değer vermiyormuş zaten.Bu işler tek taraflı olmaz.Kendinizi boşuna suçlamayın mevzunun sizinle alakası yok.size gerçekten değer veren biriyle tanıştığınızda, kendinize 1,5 yıl katlandığınız için kızacaksınız.

Bizimkide tam bu sebepten bitti. :KK47: Ama bitiren ben oldum. Defalarca söyledim ona mutsuz olduğumu. Mutlu olmayı dene, ben mutluyum dedi. Bizimkide uzak mesafe ilişkisiydi ama sorun bu değildi. İçinden gelse uzaktaykende yakın olabilirdik. Velhasıl son 3 hafta boyunca geri çektim kendimi. Ne yapacağını merak ettim. Tabiki hiçbir şey yapmayarak beni şaşırtmadı :63: Sonra birgün annem babamdan dert yanmaya başladı bana. Babamın ilgisiz olmasından, iki güzel laf etmediğinden, mutsuz olduğundan bahsedince "KADIN HER YAŞTA KADIN" demekki dedim.. Yani zamanla alışacağım bir durum değildi bu. Annemle geçen o konuşmanın ardından net bir şekilde ayrılık kararı aldım. Önce kabul etmedi ama ben gayet ciddi olunca kabullendi. Sonra ne mi oldu? Daha geçen pazar günü onlarca şey yazdı. Yalvarıp yakardı. Değişeceğim dedi. İnanır mıyım? Hayır. :KK12:Çünkü ben yalvarmıştım ona zamanında, ilgini alakanı esirgeme, sevildiğimi hissetmek istiyorum dediğimde "sen mutlu olacaksın diye ben istemediğim şeyleri yapamam (çiçek almak gibi)" demişti. :KK62:

Neyseki zamanında açtım gözümü. Böyle bir adamla ömür geçer miydi, nasıl geçerdi bilmiyorum. O yüzden üzülmeyi bırak ve Allaha dua et. Ben şu an birini tanıma aşamasındayım. Kendimi hiç olmadığım kadar değerli hissediyorum. Hayat onlardan ibaret değil yani :KK14:

Bizimkide tam bu sebepten bitti. :KK47: Ama bitiren ben oldum. Defalarca söyledim ona mutsuz olduğumu. Mutlu olmayı dene, ben mutluyum dedi. Bizimkide uzak mesafe ilişkisiydi ama sorun bu değildi. İçinden gelse uzaktaykende yakın olabilirdik. Velhasıl son 3 hafta boyunca geri çektim kendimi. Ne yapacağını merak ettim. Tabiki hiçbir şey yapmayarak beni şaşırtmadı :63: Sonra birgün annem babamdan dert yanmaya başladı bana. Babamın ilgisiz olmasından, iki güzel laf etmediğinden, mutsuz olduğundan bahsedince "KADIN HER YAŞTA KADIN" demekki dedim.. Yani zamanla alışacağım bir durum değildi bu. Annemle geçen o konuşmanın ardından net bir şekilde ayrılık kararı aldım. Önce kabul etmedi ama ben gayet ciddi olunca kabullendi. Sonra ne mi oldu? Daha geçen pazar günü onlarca şey yazdı. Yalvarıp yakardı. Değişeceğim dedi. İnanır mıyım? Hayır. :KK12:Çünkü ben yalvarmıştım ona zamanında, ilgini alakanı esirgeme, sevildiğimi hissetmek istiyorum dediğimde "sen mutlu olacaksın diye ben istemediğim şeyleri yapamam (çiçek almak gibi)" demişti. :KK62:

Neyseki zamanında açtım gözümü. Böyle bir adamla ömür geçer miydi, nasıl geçerdi bilmiyorum. O yüzden üzülmeyi bırak ve Allaha dua et. Ben şu an birini tanıma aşamasındayım. Kendimi hiç olmadığım kadar değerli hissediyorum. Hayat onlardan ibaret değil yani :KK14:

Vesfa senin erkek arkadaşın polis miydi ben mi karıştırdım.:110:

Back
X