Mutlu evliliği olan var mi?

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Bennn ben varım valla kaba tabirle söylicem kusura bakma ruh öküzünü buldunmu senden mutlusu yok

Ne kadar güzel anlatmıssınız. 2 kez okudum. sabahları bende cok mutlu uyanırım. Evimde cok ama cok huzurluyum, bekarım. Etrafımda evlilikte sürekli kadının ben 10 sene cektim ben 20 sene cektim.. leri okurken hayret icinde kalıyorum. Niye cektin kardes? Sen 10 sene cekene kadar gidip küçücük bi düzen kursan zaten mutlı olurdun …

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Var niye olmasın eşim benim önce lise arkadaşımdı sonra aşka dönüştü 8 senelik bir beraberliğin ardından ( arada ayrı geçen dönemler olmuştu ) şuan 7 yıldır evliyiz 2 evladımız var evlenmeden önce ben nasıl birisini isterim diye kendinize soracaksınız karşınızdaki insanda bunlara bakacaksınız kimse 4 4 lük olmaz ama bu özelliği tolere edebilirim bunu tolere edemem diyebileceksiniz tamamen körü körüne aşk ile evlenenlerin birçoğu birsüre sonra danklıyor işin içine mantığıda katmazsanız ay tutuldum ne yapayım derseniz işiniz şansa kalmış olur biz eşimle bi bütün gibiyiz birçok anlamda uyum sağlıyoruz kötü örneklere bakıp içinizi karartmayın

Ben çok mutluyum elhamdülillah ...kız daha evlenmeden neden korkuyorsun ki

Benim 2. Evliliğim ...1. berbat geçti tek güzel şey ise dünyalar tatlısı bir kızım olması .. bütün bu yaşayacaklarımi bilsem sırf kızım doğsun diye yine evlenir daha sonra hamile kalinca hemen bosardim ...yani en kötü elinde tecrubelerin kaliyor ...hiç bir şeye cesaret edemezsen ot gibi yaşar gideriz bu hayatta .... Biraz cesaret ve çalışkanlık ...yani konfor alanını terketmek çok şey katıyor insana .. inanılmaz derecede hayatın degisiveriyor .

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim. Hep mutlu olun.

burası bdv, zaten derdi olan yazıyor, durduk yere ben çok mutluyum diye neden yazsın insanlar.

doğru kişiyle doğru zamanda evlilik çok güzel tabi ki. o yüzden sorunuzun cevabına evet diyebilirim.
burayı tam çözemedim bdv ne bilmiyorum bi yer buldum yazdım işte

7 sene sevgililik döneminden sonra evlendik. 5 yıldır da evliyiz. ben mutluyum. onun da mutlu olduğunu düşünüyorum. tabi ki bazi sorunlarımız bizim de var. bir şekilde aştık, aşıyoruz. bu biraz da kişinin evlilikten ne bekledigiyle de alakalı. çünkü her evliliğin dinamiği farklı. ben hep gezelim tozalım aktivite peşinde koşalım kafasında biri değilim. ama muhakkak uzun sohbetler edebilmek, benzer bakış açılarimizin olması, birbirimizi anlamak ve birlikte gulebilmek önemliydi. bunu da yakaladık. oysa karakterlerimiz çok zıttır bizim. ismini hatırlamıyorum bir ünlü kadın sanatçıya soruyorlar. "eşinizle çok farklisiniz, nasıl mutlu olabiliyorsunuz" diye. o da "aynı değer yargılarına sahibiz" diyor. bunun gibi...

Haklısınız, çok güzel anlatmışsınız. Dinleyebilecek birini bulmak da çok önemli. İnşallah hep mutlu olursunuz.

Biraz da bakış açısıyla alakalı.bir olay kimine çok olumlu gelirken kimini delirtebiliyor.bir de bazı insanlar, özellikle kadınlar çok romantik bakıyor hayata.eminim ki bu konuda bile kocasına hayatımın anlamı, nefes alma nedenim, ilişkikimiz muhteşem, ben böyle şey görmedim tarzı çok abartılı yorumlar gelecektir.
ilk paragrafta bakıyorsun kadın şahaneden giriyor, muhateşemden çıkıyor ilişkisin için.alt paragrafta beni dövdü, sövdü, bağırdı falan filan.... diyorsun ki bu da şahaneyse artık .
Şahane insan yok ki şahane, muhteşem ilişki olsun.maksat bizim gibileri kıskandırmak heralde.bu forumda bir gün ilişkisini yere göre sığdıramayan, ertesi konu açıyor. Hepimizin ağzı acık kalıyor hani ilişkiniz mükemmeldi diye.o yüzden mutluluktan uçulan, şahane ilişkileri okursan boşuna moralini bozma.kazın ayağı öyle olmuuor çünkü.bir de iyi olsa ne olacak.insanoğlu sürekli sıkılan bir canlı.onun mutluluğu da geçecek, standart bir hal alacak.insanlar olarak her zaman mutlu olamayacağımız kabullenmek gerek.biz sanıyoeuz ki masallardaki gibi sonsuza kadar hep mutlu yaşayacağız.mutlu olmaya gelmedik bence.doğamıza aykırı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…