biri bunları eşime de anlatsa keşke acaba bi evlilik danışmanına filan mı gitsek ama ikne etmem biraz zorBu sorunuza cvp vermek biraz yürek ister...... Sadece şunu söyleyeyim. Beklentileriniz gayet mantıklı ve haklı.
Arkadaşlar anlatacak çok şey var aslında ama kısa ve öz anlatayım istiyorum eşimin beni sevmediğini düşünüyorum.tabi soruğumda seviyorum tabi ki der sen sevilmeyecek bir insan değilsin der.onun mesaisi bana göre az ben 8 -5 çalışıyorum o 1 de evde olur ,onun yaz tatili var benim 20 günlük yıllık iznim. 1 oğlumuz var 2.5 yaşında annem bakıyor ,memleketten uzaktayız o yüzden 2 yıldır annem bizimle yaz tatilleri hariç.yazın eşim bakar ama inanın burnumdan fitil fitil getirir çocuğa baktım ilgilendim diye. sen çocukla ilgilenmiyosun filan. gec çocuk uyansa onun uykusu hafif o yanıma getiridi bende emzirirdim kaç defa şikayetlenmiştir .güya hiç bi arkadaşı çocuklarıyla böyle ilgilenmezmiş sadece sevmek için kucaklarına alırlarmış filan.hafta sonu bizle gezmeyi istemez benim alışveriş için dükkan dükkan dolaşmamı pek haz etmiyor ayrıca annemde bizle oluyor mecbur öyle de bir mazereti var.merkez bize uzak 45 km çocukla olunca onsuz gitmem zor kendi arabamızla gitmek benimde işime geliyor açıkçası.çalışıyorum zaten haftanın 1 gününü gönlümce gezemeyeceksem ne olcak bu işin sonu(geziyosak öyle her hafta sonuda değil ayda 1)beni güzel bulmuyor bi kere halbuki aman aman güzel olmasamda idare ederim yani.hatta bi kere aramızda şöyle bi tartışma geçti;doktor eşleri daha güzel oluyor(ikimizde öğretmenimiz ve okulda güzel bi bayan var doktor eşi ,uzun boylu,güzel bir yüzü filan var)işte bizde böyle birbirimize denktik ondan evlendik gibilerinden bilmem anlatabildim mi.hani sen çok güzel değildin bende bir öğretmenim öyle güzel olanlarda bana bakmazdı gibi ve sende bir doktorla evlenemezdin dedi. inanın o kadar kırıldım ki ağladım,küstüm, baya bir zaman geçti bu konunun üzerinden ama ben hala kırgınım eşime.bende ona dedimki önemli olan yüz güzelliği olabilir senin için madem benimle evlenmeseydin dedim.o da ben mantık evliliği yaptım dedi.ben onu seviyorm. hatta 1 ay önce ameliyat oldum ben narkozdan uyanırken eşimi çok seviyorm diye sayıklamışım doktor söyledi.ama gelin görün ki benim eşim için arkadaşları hep önce gelir ben ameliyattayken bir arkadaşı borç istemiş o da şehir merkezine (30 dk uzaklıkta)arkadaşına para havale etmeye gitmiş.düşünün allah korusun bana ameliyatta bişey olsa orda sahipsizim.hiç onun önceliğinde yokum.çok kırgınım çok . neticede şunu mera ediyorum ben mi fazla beklenti içindeyim yoksa......
Sekerim bence senin kocan gercek bir hanzo, bildigimiz magaradan yeni inmis bir ayi. O doktor-ogretmen muhabbetine inanamadim, bir adam bu kadar hoduk olabilir mi?
Bu adamin neresini seviyorsun, hanzonun tekiymis. Arada cocuk olmasa tekmeyi vur gec git derdim ama olmaz. Hala soktayim, mantik evliligi yapmismis bilmem neymis...evlenmeseymis, madem seninle evlenmek istemis seni mutsuz etmeye ne hakki var? Adam gibi adam olmak zorunda, yemin ediyorum bu soyledikleri karsisinda ne yazacagimi sasirdim.
aşk evliliği değildi benim için çok da mantıklı bi evlilikte değildi aslına ama onun için mantık evliliğiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?