Mutlu oldunuz mu

Hanımefendi olaylari yasayan sizsiniz, burdaki uyelerin hicbirinin sizi ozel hayatta taniyip kotulugunuzu dusunecek yorumlar yaptigini da dusunmuyorum neden vicdan azabi cekelim?
 
@turuncupijama yine harika yazmışsınız ve çok güzel özetlemişsiniz teşekkür ederim çok çok
önceki konunuzu bilmiyorum da konu sahibi siz iyi misiniz?
neyinden memnun olacağız darp görmüş kadının
asıl anneniz mutlu mu merak ettim

hani diyorsunuz ya kiralarını ben ödeyeceğim
oldu ki işte çıkarıldınız
oldu ki Allah korusun hastalandınız çalışamayacak duruma geldiniz
ya da oldu başka bişey ödeyemeyeceksiniz
napacak bu kadın o zaman....
kusura bakmayın da bu attığınız başlık çok cahilce
 
Onceki actiginiz konunuzu bilmiyorum ama hayat bdv den ibaret degil. Gereken neyse onu yapin lutfen

burda yazilanlara göre hayatinizi sekillendirmeyin.
 

başka şeylerle meşgul ol, çok kötüysen bir piskoloğa git yardım al, şu kitapları oku, beşki şu duayı et feraha çık???
onu unut demek çok mu dahiyane bir tavsiye, gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
 
Galiba sizin psikolojiniz bozuk
 
Seni sevmeyeni tabi ki unutacaksin hatta aklim basima geldi burada bunu diyenlere tesekkur bile edeceksin.
Konu sahibi buradakilerden once suçlanacak coook kisi var. Sizler anneniz babaniz ve ablaniz yeni bir hayat kuracak.
 

sarmayı yaptı kime satacak? kırlenti yaptı kime satacak? temizliğe gitti çocuğa kim bakacak? iş modeli kanvasını hayatında dıymayanlar burda gelip ceo'luk yapıolar. ( direk size söylemiyorum, bu düşüncelerdeki herkese)
 
Konunuzu okumadım, tavsiyede bulunmadım ama Mutlu değilim demeye geldim

O değilde siz hayatınızı gelip burda aldığınız tavsiyelere göre mi şekillendiriyorsunuz da insanlar vicdan azabı duyacak? Adı üstünde tavsiye yalnızca. Tavsiyeleri eyleme geçirip geçirmeden önce kendi hayat süzgecinizden geçirmek zorundasınız. Geçirmişsiniz de.

Eniştesine kızmış gelmiş kadınlar kulübüne sarıyor hey Allahım ya
 
Son düzenleme:

kendini düşünmeyeni ben neden düşüneyim? yazarım istediğimi ki kendine gelsin dursun bir "ben ne yapıyorum ya" desin. ben burda ona "cnmmm sakın üzülme, ttlm ben de aynısını yaşamıştım bilmem nereye gittim şu kitabı okudum bilmem ne oldu" deyince değişecek mi? unut işte ne var bunda bunu zaten konuyu açan da biliyordur. başka çözüm var mı unutmaktan başka? sanki kadın bize "arkadaşlar schrödinger'in kedisi hakkında bilgi almak istiyorum" demiş de biz "unutttt onu unut" demişiz gibi yazmışsınız. tek çaresi unutmak olan konuya ne yorum yapalım?

ayrıca bu konunun samimiyetine de inanmıyorum ablasını düşünen gitsin yardım etsin telefonun başında milleti suçlamasın.
 


Valla hanımefendi 60 yaşında evlere temizliği giden ablaların üniversite bitirip bu işi seçtiklerini sanmıyorum. Çalışmak isteyen her işte çalışır.
 
Sadece üniversite mezunları çalışmıyor.
Kendisini geliştiren,üreten her insana iş var bu ülkede.
İlkokul mezunu olup çalışıp didinip girişimci olup yükselen kadınlar var.
Ayrıca söylenenleri de çarpıtıyorsunuz,çoğu insan güzelce tavsiye veriyor burada.
O yüzden burası bu kadar aktif.
Tabi konu sahibi sabır tüketen insanlara sakin kalamıyor insanlar.
 
 
İyide bunları kişi kendisi zaten yapıyor olmalı. Bir başkından bu tavsiyeyi beklemek sizcede çok saçma değil mi?
 


evet üni mezunu değilsen, temizliğe git. buranın dahiyane fikir ve yorumları bunlar.
 
Niye yasımız bile olduğunda, en sevdiklerimiz bile gittiğinde hayat devam ediyor dimi.. Biz hayatımızı devam ettirmek için o 4 çocuk için mücedele veriyoruz.. Ne yapacaktık uğradığımız darp ın arkasından eve kapanıp hüngür hüngür ağlayacakmıydık. Dimdik ayaktayız, mücadele ediyoruz.... Siz dediğinizi yaparsınız.
 
Bir sosyal medya hesabı açıp çevresini genişletebilir,hünerlerini sergileyebilir.
Kimse bulunduğu yere cımbızla koyulmadı değil mi?
Herkes tırnaklarıyla kazıyarak geldi bir yerlere.
Biraz çaba lazım.
Devlet yardımı almakla olmaz o işler.
 
Siz şaka mısınız elbette evde durduk yere sarma sarmayacak kırlent yapmayacak önce araştıracak nerelere satabilirim diye ondam sonra yapacak
onu yapamaz temizliğe gidemez ee nasıl çocuklarına bakacak evi geçindirecek cidden garipsiniz
 
İyide bunları kişi kendisi zaten yapıyor olmalı. Bir başkından bu tavsiyeyi beklemek sizcede çok saçma değil mi?

bazen insan birilerinden birşeyler duyma ihtiyacı hissediyori tahminim hiç öyle zor zamanlarınız olmamış dilerim ki olmaz.
sizin mantığınızda psikolog ve psikiyatrların, yaşam koçlarının, evlilik terapistlerinin hiç bir değeri yok.
 

evime temizliğe gelen yardımcım 40 günlük bebeğini eşine bırakıp işine devam etti müşterilerini kaybetmemek için

konuda anneanne var, 13 yaşında abla var, iki tane daha okullu çocuk var bebeğe bakacak ama bize 9 aylık bebeği var meme emiyor diyor

biz de diyoruz ki bizimkiler de bebekti biz bırakıp çalıştık konu sahibinin ablası da çalışacak

gerekirse bebeği yanında kabul edecek iş arayacak, kreşli iş arayacak

arayıp da bulamadı gibi bir cevap yoktu ki ilk konuda bebek küçük bakacak kimse yok abla çalışamaz dendi
 
evet üni mezunu değilsen, temizliğe git. buranın dahiyane fikir ve yorumları bunlar.
Ben girişimci diyorum siz temizlikçi diyorsunuz.
Yorumlarımı çarpıtmayın.
Kendini bir meslekte geliştirebilir,el işi öğrenebilir ya da market elemanlığı yapabilir,esnaflık yapabilir kuaförün yanına çırak olarak girebilir.
Bakın ne kadar çok meslek grubu varmış değil mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…