• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu OLmak Bu Kadar Zor Mu?

Oğlum için çekicem diyorsun konu sahibi, ama oğlun emin ol hissediyor bunları
Çok merak ettim eşin ne yapıyor maaşını?
Adamın ne mal olduğu belli zaten ailesi bile boşan diyorsa...

Elalem dört duvar arasında olanı bilmiyorlar ki bilseler zaten kimse konuşmazdı.. onun için sizin en iyi yapacağınız şey oğlunuzu alıp yeni bir hayat kurmak ailenizden uzak olun siz unutmak istedikçe onlar hatırlatacaktır..

hemen boşanın 12 yıl ıskalamışınız hayatı mutluluğu bari ömrünüzün geri kalanında mutlu olun doyasıya yaşayın hayatı yarına çıkacağımızın garintisi var mı???

Bakın anneniz Allah göstermesin sizi yada ablanızı kaybetse ne yapacak ? Adam adam değilse neden çekesiniz. Benim teyzemin büyük kızı polis ile evliydi çocuğu yoktu dayak yiyordu boşandı. Teyzem ve eniştem boşan dedi. Onun küçüğünün ise kocası iş kazasında öldü. bir oğlu ile dul kaldı. Büyük olan doktor biri ile evlendi 2 tane oğlu var. Küçük olan oğlu ile beraber teyzemlerle yaşıyorlar. Yani kimse sizden kıymetli ve önemli değil. Anneniz sizi gençliğinizi bu adamla harcamak için mi dünyaya getirmiş. Adam olmuyorsa bırak gel demesi lazım. Elalem söyleyecek söyleyecek susacak. Evlat kolay mı oluyor. Hamileyim neler yaşıyoruz ( çekiyoruz demiyorum Rabbim herkese nasip etsin evlat ) uykusuz geceler sancılı günler vs. Kim ister oğlu kötü biri ile evlensin yada kim ister kızı kötü biri ile evlensin. Herşey bizler için.
Annenize bunu sorun ölmem mi daha iyi boşanmam mı senin için diye sorun bakalım ne dicek? O zaman sorunun yanıtına göre cevap verirsiniz.

çok anlatım ben ölsem bu kadar ağlamazsın dedim ben kendimi ya atacağım bır arabanın önüne ya da çıkıp bir binan tepesine dedim ama kadın dediğini diyor bak beni kayıp ediyorsun yavaş yavaş dedim fakt dediğin diyor
ben bir hata yaptım bu adamla evlendim yapmayın bana sahip çıkın hatayı hata ile kapatmayalım diyorum anlamıyor hal böyle oluncada dama istediği gibi at koşturtuyor

Arkadasim sen zaten bunca yil tek basina bir hayat yasamissin...
Bosansan da bundan farkli bir hayatin olmayacak.
Aksine en azindan kafan rahat olacak .

Calisiyorsun, bunca yil tum yuk sendeyken , hic de zorlanacagini dusunmuyorum...

çok anlatım ben ölsem bu kadar ağlamazsın dedim ben kendimi ya atacağım bır arabanın önüne ya da çıkıp bir binan tepesine dedim ama kadın dediğini diyor bak beni kayıp ediyorsun yavaş yavaş dedim fakt dediğin diyor
ben bir hata yaptım bu adamla evlendim yapmayın bana sahip çıkın hatayı hata ile kapatmayalım diyorum anlamıyor hal böyle oluncada dama istediği gibi at koşturtuyor

annenin onayı neden bu kadar önemli. boşansan boğazına mı çökecek?

O zaman tek yapmanız gereken şey eşiniz ve annenizden boşanmanız. Annenize bunları dediğiniz halde anneniz hala dediğim dedik diyorsa ondan da vazgeçin. Üzgünüm ama o sizden vazgeçmiş geçmese bu kadar ısrarcı olmaz. Babanız yok mu? Babanız ne diyor bu duruma yada ablanız ?

Şu şartlar altında boşansanız elalem değil aileniz ancak ağız göz yapacak.
E, onlardan uzak yaşarsınız ayrı eviniz olur böylece karışma yüzdeleri de azalır.
Düşenin dostu olmaz derler evet tek başıma nasıl ayakta kalacağım diyorsunuz belki ama bu zamanda ayakta olanın da dostu yok.
Kendi kendinizi tedavi edeceksiniz, boşanacaksınız çocuğunuzu da yanınıza alıp yeni bir hayata yeni 12 mutsuz yıl katmamak için ayakta dimdik duracaksınız. :34:

gerçekten hergün daha güçlü olacağım hergün daha iyi olacağım hergün allahıma yalvardım yatarken yarın güzel bir gün olsun diye hep kalktığımda aynı hayat aynı sıkıntılar var ama oğlum için hep mutlu göründüm içim ağladı yüzüm güldü
bu sefer son şansı bugun tekrar konuştum senın son şansın ya iyi kullanırsın yada alırım oğlumu giderim bu şehirden dedim tamam dedi sen ne istersen onu yapacağım dedi (inanmıyorum ama bakalım)

merak ettim herşeyi siz karşılıyorsunuz mutfak masrafları ev çocuğun eğitim giderlerini bile ablanız karşılıyor peki eşiniz maaşını ne yapıyo nereye harcıyor?

kolaje gidecek kadar büyük bir evladın var, senin 12 yılda bikez bile mutlu olmadığını görüyor.. sakın bana ona belli etmiyorum deme. insanlar hele çocuklar salak değiller.. onlar herşeyi herkesden daha iyi anlar görürler. ve sen hala oğlum için çekmeye devam edecem diyosun öyle mi?
iyi kardeşim, çek.. selametle :ssz:

yorumun için teşkkürler çünkü ben bunu hak ediyorum
kendimi düşünmedim ki hiç

Oğlum için çekicem diyorsun konu sahibi, ama oğlun emin ol hissediyor bunları
Çok merak ettim eşin ne yapıyor maaşını?
Adamın ne mal olduğu belli zaten ailesi bile boşan diyorsa...

serbest çalışyor dükkanı var bende bilmiyorum naptını hiç de sormuyorum

ha aklınıza aldatma falan gelmesin çünkü işten eve evden işe başka bir yere gitmez

sade sorumluluk almak isteimyorrr

Elalem dört duvar arasında olanı bilmiyorlar ki bilseler zaten kimse konuşmazdı.. onun için sizin en iyi yapacağınız şey oğlunuzu alıp yeni bir hayat kurmak ailenizden uzak olun siz unutmak istedikçe onlar hatırlatacaktır..

hemen boşanın 12 yıl ıskalamışınız hayatı mutluluğu bari ömrünüzün geri kalanında mutlu olun doyasıya yaşayın hayatı yarına çıkacağımızın garintisi var mı???

Kesinlikle garantisi yok

Şu evin borcunu bitirir bitirmez satacağım evi annemlerden uzak bir yerde ev alırım veya kiraya giderim

Annemlere yakın ev almamın sebepi ise çocuğumla ilgilendikleri için ama çok hata yapmışım

serbest çalışyor dükkanı var bende bilmiyorum naptını hiç de sormuyorum

ha aklınıza aldatma falan gelmesin çünkü işten eve evden işe başka bir yere gitmez

sade sorumluluk almak isteimyorrr

hakkında hayırlısı olsun inşallah
kendi ayakları üzerinde dimdik duran bir kadınsın sen çok şükür
bence içinden ne geliyorsa onu yap..
Annenin konuşmalarından etkilenmemeye bak derim..

hakkında hayırlısı olsun inşallah
kendi ayakları üzerinde dimdik duran bir kadınsın sen çok şükür
bence içinden ne geliyorsa onu yap..
Annenin konuşmalarından etkilenmemeye bak derim..

birinde etkilenmezsem diğerinde etkileniyorum
ama anneminde inanıyorum ki psikoljık sorunları var eğer ki tedavi görmediği takdirde kesinlikle sileceğim aynen böyle söyledim

O zaman tek yapmanız gereken şey eşiniz ve annenizden boşanmanız. Annenize bunları dediğiniz halde anneniz hala dediğim dedik diyorsa ondan da vazgeçin. Üzgünüm ama o sizden vazgeçmiş geçmese bu kadar ısrarcı olmaz. Babanız yok mu? Babanız ne diyor bu duruma yada ablanız ?

Babam var o hep sessiz kalır hep içine atar bize hiçbir şey demez kararımız ne olursa olsun saygı duyar belki içten içe üzülüyordur

Ablamda yanımda(ne karar verirsem yanımda) o da annemle çok mücadele etti kimseyi dinlemedi kendi bildiğini yaptı kendi hayatını kurdu şu an boşanma aşamasında o bende maddi olarak durumu çok çok iyi

kardeşimde aynı diyor abla böyle hayat geçmiyor inan bakıyor bazen evdeyim ben hafta sonları kardeşim alıyor benı oğlumu kahvaltıya götürür veya bir yerlere götürür

nede olsa sonuçta ailem nasıl evlenırken onayını aldıysam evlenırken yanımda ise boşanırken yanımda olmalarını istiyorum

yaklaşımınız çok güzel ama ailelerin onayını almaktaki nihai amaç ailelerimizin tecrübelerinden faydalanmak değil midir? Mesela içkisi kumarı karısı kızı olan adam zaten karısını mutlu edemez denir. Aileler bu gibi meziyetleri (hatta daha fazlasını) göz önünde bulundururlar, sorunlu adamlarla evlendirip çocuklarını bile bile mutsuzluğa atmak istemezler. Onay verirken çocuğunun mutlu olduğuna kanaat getirdiği için onay verirler ,değil mi?

artık bugun itibariyle son şansı verdim ister şansını iyi kullanır ister kullanmaz karar onun bir arkadaşımın dediği gibi bu sefer annemınde siliceğim

aslında iyi ki konu açmışım arkadaşlar sürekli içimde bir şeylerle hesaplaşıyorum sizleri tanımadığım halde bir yakınımmış gib destek oldunuz aslında bin kat yabancın insana daha çok destek oluyor etrafındakiler hep fırsat kolluyor

iyi kk var iyi ki sizler varsınız

yorumun için teşkkürler çünkü ben bunu hak ediyorum
kendimi düşünmedim ki hiç

böyle yapınca çok sevdiğin oğlun mutlu mu olacak sanıyosun..
bi evlat ilk önce annesinin mutluluğunu ister..
herşeyden önce..

yapma artık bunu kendine.. 12 yılın heba olmuş, ne istiyosun?
kalan ömrünü de mi bu şekilde geçirmek?
hiç mi kıymeti yok kendi canının?

durumunuz için üzüldüm. allah yardımcınız olsun. ama yorum yapmadan önce merak ettiğim bir konu var. severek mi evlendiniz.? evlenmeden önce hiç farketmediniz mi nasıl bir insan olduğunu? severek evlendiyseniz eşiniz nezaman ve neden değişmeye başladı? merak ettim.

Back
X