- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 34
- Konu Sahibi sansa_stark
-
Zor ama imkansız değil. Azim ve irade oldukça herşey mümkün. Yolunuz açık olsun, kolay gelsin :)
Bende 1 ekmek yiyebilen tatliyi sinirsiz yiyebilen sonra pisman olup aksama kadar uzulenderdendim 1 ay oldu baslayali saglikli beslenmeye baya kacamaklarim oluyir ama 5 kilo verdim suan 70 kiloyum birbirimize moral olabiliriz :)Evet mutluluğa adım atıyorum.
Ne kadar ciddi bir durumda olduğumu farkettim, yenmem gereken bir kilo problemim var.
Tamamen buna odaklandım.
Kilom şu an 90 küsür , yarın tartılacağım..
Bol su.
Sabahları yürüyüş.
Akşamları ve hafif beslenmek.
Yağ, un ve şekerden uzak durmak.
Bunları tamamen hayatımın her bir döneminde yapmak üzere eski hayatıma elveda diyorum.
Eğer sende benim gibi sabahları 1 ekmek bitirebilen, tatlıyı sınırsız yiyebilen ve bunları yaptıktan sonra kendine üzülüp ağlayan biriysen gel benimle bu yola sende çık.
Ben daha önce değiştim ve 12 kilo verdim, yolu yarım bıraktım.
Bu sefer sonuna kadar ve kalıcı bir değişim için yola çıkıyorum.
Haydi Bismillah...
Bende 1 ekmek yiyebilen tatliyi sinirsiz yiyebilen sonra pisman olup aksama kadar uzulenderdendim 1 ay oldu baslayali saglikli beslenmeye baya kacamaklarim oluyir ama 5 kilo verdim suan 70 kiloyum birbirimize moral olabiliriz :)
Nasil besleniyorsun karbonhidrat diyeti var ben onu yapiyorum çokta guzel kilo verdiriyor deneyebilirsin istersen :)canım gel tabi beraber destek olalım birbirimze ben 3. günümdeyim
Besinlerin Karbonhidrat Degerlericanım gel tabi beraber destek olalım birbirimze ben 3. günümdeyim
merhabaaaaa bende yeni başladım diyete 5. günüm bugün birlikte devam edebiliriz :)
Hem birbirimize destek oluruz :)
Nasil besleniyorsun karbonhidrat diyeti var ben onu yapiyorum çokta guzel kilo verdiriyor deneyebilirsin istersen :)
Besinlerin Karbonhidrat Degerleri
Karbonhidrat diyeti sayesinde istediginiz ögünde dilediginiz kadar yiyebilir, bu sayede aç kalmadan kilo verebilirsiniz. Tek yapmaniz gereken günlük aldiginiz karbonhidrat miktarini azaltmak. Sismanlamamizin en önemli nedenlerinden biri de fazla gida almamiz sonucunda vücudumuzda yag birikmesidir. Vücuttaki bu yaglar genellikle de alinan karbonhidratlarin yakilmayip depolanmasiyla olusur.
Normal bir insanin günlük almasi gereken karbonhidrat ünite miktari 70 75 arasindadir. Her gün bu miktarda karbonhidrat alan kisi kilosunu dengede tutar ve sismanlamaz. 70 ünitenin altinda karbonhidrat alan kisi ise kilo verir. Karbonhidrat üniteniz 4050 ünite arasinda kaldigi sürece inmek istediginiz kiloya kolayca erisebilirsiniz.
Zor bisi degilki bi liste var butun besinlerin karbonhidrat diyetini yazio internetten bi girde bak mesela yumurtada peynirde falan hic yok sinirsiz tuketiyorsn degerlere gore gecmemeye calisiyorsn listeye bak ondan snra anlarsn benim anlatmamla anlamazsn belli bir liste degl belli listelere bende bagli kalamiyorm degerlere gore gunluk ne yicegine kendin karar veriyorsnayyy ben bunu yapaaamaam
21 günlük şeker orucuna ne dersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?