- Konu Sahibi mutluaskyoktur
off canım ya bu ailenin içinde sen nasıl normal kalabildin,
Allah'a sığın, isyan etme, her gün dua et inşallah herşey yoluna girer.
Her şey düzene girsin diye etmediğim dua kalmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off canım ya bu ailenin içinde sen nasıl normal kalabildin,
Allah'a sığın, isyan etme, her gün dua et inşallah herşey yoluna girer.
ama bu şekilde karı koca çalışmazsanız nasıl ayrı eve çıkmayı düşünüyorsunuz
yada ayrı eve çıkmayı düşünüyor musunuz diye sorayım
üzgünüm ama adam olmaz kocan
seni bu şekilde kısıtlaması bi eve hapsetmesi hiç hoş değil çalışma , zayıfla , süslü püslü gez bütün gün evin içinde , ilgili davran başka
Ben görümcem bizde kalmasın demiyorum ama evli bi insan haftanın 4 gübü gelipde annesinde kalırmı..Üstelik çocuğu pisliyo dağıtıyo biz topluyoruz yazık değilmi bana?Eşimlede ilgilenemiyorum onun kızı peşimi bırakmıyorki eşimle beni yanyana görse kıskanıyo aramıza giriyo..Yemek yerken bile rahat bırakmıyo bi nefes alayım..
Her şey düzene girsin diye etmediğim dua kalmadıAllah ım inşallah kabul eder artık gücüm kalmadı..Diyorumya Allahtan kaynanam bana hakaret falan etmiyor iyi davranıyor bana kızım diyor bu bile benim hayatımın en güzel yanı...Ben onlardan başka bişey beklemiyorum bizim aile olduğumuzu anlasınlar bize saygı duysunlar yeter.
insanların ayrı evleri olunca bile görümceler ve kayınvalideler sürekli üstlerinde oluyor
senin ise aynı evde olmandan dolayı çok normal
görümce ben anneme gitmeyeyim gelinimiz rahatsız olur diye düşünmez
sen keşke gelmeseler diye düşüneceğine
nasıl ayrı eve çıkabiliriz diye düşün
çözümlerin farklı olmalı
acaba kendine bakmıyormusunda eşin tepki mahiyetinde mi böyle bir şekilde konustu diye sordum, yooo bakımlıyım dedin, ama yukarıda öyle yazmamışssın, tamam kişisel vücut temizliğine bakımına dikkat ediyorsundur ama giyiminede dikkat et azcık, eşininde sıfır beden istegi çok saçmaymış, sıfır beden nedirki, kemik yıgınımı olmanı istiyor, ozaman kendiside vücut yapsın, kas yıgını olsun, yapabilecekmikiKaynanam bana iyi davranıyor ufak tefek sinsilikler yapsa da ben onlara kafamı takmıyorum sadece her şeyime karışmasın yeter diyorum çünkü eşime yaptığım yemeğe bile karışıyor..Kayınpeder de sürekli övüyor ama hiçbişey istemediğim için maddi olarak onlara yük olmadığım için övüyor..Üstümde kötü bişeyle 1 buçuk senedir geziyorum..
acaba kendine bakmıyormusunda eşin tepki mahiyetinde mi böyle bir şekilde konustu diye sordum, yooo bakımlıyım dedin, ama yukarıda öyle yazmamışssın, tamam kişisel vücut temizliğine bakımına dikkat ediyorsundur ama giyiminede dikkat et azcık, eşininde sıfır beden istegi çok saçmaymış, sıfır beden nedirki, kemik yıgınımı olmanı istiyor, ozaman kendiside vücut yapsın, kas yıgını olsun, yapabilecekmiki
Anladığım kadarıyla pek sesinizi çıkartamıyorsunuz küçük çoçuk ama her dediği yapılmaz ağırlığınızı koyun istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda kalınca tek üzülen siz olursunuz kimsede madalyon takmaz bana katlandın istediğimi yaptın diye.Size saygı duymalarını sağlayın.
sende ona o an tepki ver. sen çok bakımlısın diye hergün dişlerini fırçalamıyorsun dimi. sacını taramaktan baska yaptıgın ne özel bişey var diyebilirsin... bir de deki bakımlı olmak öyle bedava değil... ver para bak ozaman benden bakımlısı, güzeli kalırmı...Size eşiniz her fırsatta tipsizsin çirkinsin dese, ben seni çok özledim dediğinizde kendine bakımlı ol ben de seni özlerim dese sizde en ufak bi sevgi kalırmıydı?
Size eşiniz her fırsatta tipsizsin çirkinsin dese, ben seni çok özledim dediğinizde kendine bakımlı ol ben de seni özlerim dese sizde en ufak bi sevgi kalırmıydı?