- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
İdrakcim;Bayram bitti şükür. Mutluluk ve yalnızlık temalı kaç konu okudum hatırlamıyorum bile. Hayır yani dakikada on beş bardak çay dağıtılan, öptüğüm yanaklar yüzünden dudağımın aşındığı bayramlarda ben hiç sorgulama şansı bulamadım kendimi. Mutlu muyum, huzurlu muyum, yalnız mıyım vs.
Bu kadar düşünmeyin üzerinde. Sevmiyorsanız sevmeyin kimseyi. Ne dedikleri de çok mühim değil bu yüzden. Görüşün, normal hayatınıza devam edin işte. Yaşınız kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra duygular konusunda arsızlaşıyor insan. Benim tek derdim gerginlik olmasın yeter mesela. Gerginlik yoksa, mutluluk vardır.
İdrakcim;
-İnsanları ve davranışlarını irdelemeyi bırakma konusunda- büyük gelişme var sende,
tebrik ediyorum.
Zaman zaman bana da oluyor.
Özellikle insanlara güvenim gittiğinde çok oluyor.
Ama kendimi teselli ediyorum.
Hâlâ iyi insanlar var.Belki şu an hayatıma gelmedi.Ama varlar.
Hiç beklemediğiniz anda bir mucize olsun.
Insanlara bir şans verin.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Ayrıca şu anlık ilk başta mutluluğu değil huzuru hedefleyin.
Mutluluk biraz spontane geliyor.
Huzurlu olun mutluluk da gelir inşallah..
Bekar mısın
Bu tur konulara hep ayni seyi yaziyorum
Sizi ne mutlu eder? Mutluluk tanimi kisiye gore degisir
Kimi kalabalik ailede cumbur cemaat beraber olunca mutlu olur , kimi insan da evinde yalniz basina kahvesini alip kitap okuyarak mutlu olur
Sizi mutlu edcek olan ne? Once ona karar verip sonra da hayatinizi ona gore sekillendirin , bir basladi mi devami gelir , cok kolay emin olun
Benim cevremdede durumlar boyle.. kucuksun sen ara diyolar ariyorum oo aklina gelebildik sonunda anca bayramdan bayrama zaten gibi laflar ediyolar.. sanki kendileri cok ariyolar beni bikere bile nasilsin demediler hic.. ben bu durumda mutsuz olmuyorum tam tersine boyle insanlardan uzak oldugum icin daha da mutluyum dusunsene surekli karsilastigini ve her karsilastiginizda sitemkar konustugunu.. valla boyle kafam daha rahat onumuzdeki bayramda kimseyi aramamayi dusunuyorum gercekten.. soran olursada bi bayramda siz arayin hep ben ariyorum diycem
Bu güzel insanlar var.Sadece şu an bize rast gelmedi.Hic umudum yok bahsettiginiz bu guzel insanlara rastlama konusunda ama hayat guzel bir surpriz yapar mi bilemiyorum tabii. Guzel dilekleriniz icin sonsuz tesekkurler...
Bayram bitti şükür. Mutluluk ve yalnızlık temalı kaç konu okudum hatırlamıyorum bile. Hayır yani dakikada on beş bardak çay dağıtılan, öptüğüm yanaklar yüzünden dudağımın aşındığı bayramlarda ben hiç sorgulama şansı bulamadım kendimi. Mutlu muyum, huzurlu muyum, yalnız mıyım vs.
Bu kadar düşünmeyin üzerinde. Sevmiyorsanız sevmeyin kimseyi. Ne dedikleri de çok mühim değil bu yüzden. Görüşün, normal hayatınıza devam edin işte. Yaşınız kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra duygular konusunda arsızlaşıyor insan. Benim tek derdim gerginlik olmasın yeter mesela. Gerginlik yoksa, mutluluk vardır.
E tamam o en kolayi zaten , bende yanlizligi cok severim ve cok mesafeliyimdir herkese , anne babam haric diger aile fertlerini senede 3 kere ararim , 2 bayram ve dogumgunlerinde , kimse de bana sitem etmez , tam tersi cok mutlu oluyorlar aradigimdaBana mutluluk veren sey, yalnizlik. Evet, hayatimi yalnizligim uzerine kuracagim artik. Hayali bile guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?