Mutluluk cok uzakta.


Ne guzel sozler... Cok sag ol. Cok mutlu oldum gercekten. ❤

Insallah. Guzel haberlerle gelmek dilegiyle...
 
Geçen gün açtığın konuda çok umutluydun hatta umutsuzluk abidesi olarak bana bile umut oldun. Çok çabuk düşürme modunu. Geçen gün açtığın konuyu defalarca oku. O konuda dimdik duran, ayakları yere sağlam basan ve mutluluğa hazır olan gencecik bir kız vardı. Sen o’sun unutma bunu!
 
Bende tee amerika kitasinin bir ucundayim,evliyim,hayatim.cocuklarim,esim,kedilerim uzerine kurulu,esimin ailesi de burda ama cokda iyiyiz diyemem.Gorustugum arayip sohbet ettigim bir dostum yok,akrabalarimla da gorusmuyorum nedeni kendimi geri cekmem,yalnizligi cok seviyorjm yalan degil hatta bayiliyorum ama su gurbette bir akrabam da olsun isterdim sanirim.Guzel sey bence tabi bu karsinizdaki insanlarin karakterleriylede alakali beni severler ,bir beklentileri de yok acikcasi oyle cikarci insanlar degiller yani.
Birde yalnizlik cok guzel dogru ama insanin kafa dengi, samimi iliskilerde oldugu eglendigi gezdigi tozdugu daha onemlisi sohbet ettigi birilerine de ihtiyaci var evet!yalnizlastikca baglarimiz kopuyor,birbirimizden uzaklasiyoruz,sevgimiz samimiyetimiz azaliyor.Halbuki bir filmi baskasiyla izlemek,bir kahveyi bile biriyle icmek insana her zaman daha farkli bir zevk verir.
 

Ne guzel bir hatirlatma bu! O konuyu unutmustum bile. Cok sag ol. ❤
 

Evet, yalnizlik dozunda guzel belki ama su an bir baskasinin golgesini istemeyecek kadar seviyorum yalnizligi.
 
Niye size mutluluk veren sey yalnızlık? Yanlış düşünüyorsunuz. Yalnızlık Allah a mahsustur canimm.
Ben sizi biliyorum. Evlenmekte istiyordunuz seveceginiz biri olsun diyordunuz. Insallah o da olur boyle düşünmeyin bence
Hem bayram konusunda hepsi öyleler. Esimin memleketine gittik oraya birileri geldi dedesinin evine annesi onlarin duyacağı sekilde konusuyor selam verin oturun tarzinda esim annesine kızdı anne ne bidi bidi yapiyorsun diye hahahaha yazik ama kaynanama da. benim annemde bana anneler gununde teyzeni ara diyor. Bayramlarda babam elimize zorla telefonu tutusturup babannemle konusturur. Hısımlarının yanında değişiyor büyükler hepsi aynılar. Bence umutsuz olmayın.
 
Bayramda en sevmediğim şey saçma sapan insanlarla görüşmek.
Babam çok baskıcı bir insandır . Sürekli onu arayın , bunu arayın diye tutturur.
Ve bende artık yıldım. Hepsini biz arıyoruz ama kimse bizim anamızı babamızı aramıyor . Onu geçtim bizi bile aramıyorlar.
Mutluluk konusuna gelince; emin ol hepimizin çok çok ayrı dertleri var.
 
En azından sizi uyaracak bir aileniz var ne güzel... Bizde o da yok. Kocamla kavga etsem gidecek yerim yok ama mutlu olmayı seçiyorum çünkü mutlu da olsam mutsuz da başımdan geçenlerden sonra hergün oturup ağlasam da çözüm yok.
Size tavsiyem zevk almazsanız da sosyalleşin, hergün yürüyüşe çıkın, küçük küçük gezi planları yapın. Genç yasta kendinizi soyutlayıp depresyonun kollarına atmayın.
 
Ben hergün şükür / teşekkür egzersizi yapmanızı öneririm. Nasıl kilo vermek istiyorsak sağlıklı beslenip, spor yapmak gerekiyor. Zihnin de bir kası varmış gibi düşünürseniz, şükür egzersizini de günlük yaparak aslında sizi mutlu edecek ne çok şeyin olduğunu fark edeceksiniz. Ben son 3 aydır her gün şükür egzersizi yapmaya başladım. Enerji seviyem muhteşem şekilde arttı. Artık bu egzersizleri günlük olarak youtube kanalımdan da paylaşıyorum. Göz atmak isterseniz link bıraktım: Sedef Özcan
 
Ben de öyleyim..herşeyi herkesi sorguluyorum...herşeyi farketmek fazla farkındalık çok kötü bişey..keşke saf olsaydım bi b.ktan anlamayan bi tip olsaydım
 
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Ne hissettiğinizi, ne düşündüğünüzü, aslında beklentinizin ne olduğunu ama beklemekten yorulup pes edişinizi çok iyi anlıyorum. Yalnızlık istiyorum demeniz de bu yüzden aslında. Gerçekten yalnızlığı sevdiğiniz için değil. Bayram ve seyranlarda konu komşu akrabaya sırf mecburiyetten yapmacık davranmak zorunda kalmak beni de çok yoruyor artık. Dahası gözüme de batmaya başladılar tahammül edemiyorım artık kimseye. Sırf bu yüzden çevremden kaçmak için sene sonunda bir sınava girip yerimi yurdumu değiştirmek istiyorum mesela. Sırf bu yapmacık insanların yüzüne daha fazla içimden gelmemesine rağmen gülemediğim için gitmek istiyorum. Ha gülme sen de yüzlerine diyeceksin de o da olmuyor işte. Yani en azından ben yapamıyorum, arada annemin babamın hatrı var çünkü.

Her şey gönlünüzce olsun..
 

Yorumumun uzerinden epey zaman gecmis olmali, cok degistim ben cunku. Sorunlar yasadim ve bambaska biri oldum ciktim. Kimseye tahammulum yok. Beni asagi ceken akrabalarimla gorusmeyi tamamen kestim.

Sizin de her sey gonlunuzce olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…