Mutluluklar mesajı

Evet tanısam belki istemezdim, bu takıntılı hale sebep olan odur. Tanıma fırsatı verseydi böyle olmazdı zaten

Yan cebinde durma çabası gibi geldi bunlar bana, olurda yenisinden ayrılırsa eskisi olarak şuraya bir yere sokulayim da varlığım olmasada yokluğum hiç olmasın numaraları bence. Unutamamışsınız o kendi yönünü bulmuş rotasını çizmiş msj atman dünyanın en gereksiz olayı olur ne münasebet yani mutluluklar msjı atmak.

Yaşanmamışlıklar da kötüdür bazen ukte kalır, ama artık bitirdim zaten bi önemi yok

Bi beklentim yok ayrılsa da ayrılmasa da fark etmiyor, biz olamayız artık

Zaten ben olduğum aklına gelmez, mesaj göndermekten de vazgeçtim, karasızdım buraya sordum sadece
Bence imkanınız varsa kendinizi oyalayabilecek bir şeyler yapın ilişkiniz zaten yokmuş uzaktaymış yaşanmış olan çok az şeylere büyük anlamlar yuklemeniz sağlıklı bir durum değil önünüze bakın gözünüzü açın belki de aradığınız huzur mutluluk çok uzak değildir. Msj atmamanızada sevindim kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirmeyin şu adamlara.

Yaşanmamışlıklar da kötüdür bazen ukte kalır, ama artık bitirdim zaten bi önemi yok
Hepimizin yaşanmamış yada yarım kalmış aşkları oldu. On sene platonik olmaz. Olmamalı. Bunu yaşanmamışlığa bağlamayın bence. Benim de 16 yaşımda platonik bir olayım oldu. Bir iki sene içinde sıkıldım bıraktım. Gerçekten normal değil. Siz konuşmamışsınız tanışmamışsınız hala 10 sene önceki adama mutluluklar dilemekten bahsediyorsunuz. Ne gerekçeyle? Kim olarak?
On senedir sizi uzaktan izleyen o kişiyim mi diyeceksiniz.

Zaten ben olduğum aklına gelmez, mesaj göndermekten de vazgeçtim, karasızdım buraya sordum sadece
Zaten gonderseniz de gondermeseniz de karsi taraf icin fark yapacagini hic sanmiyorum. Ilgisi olsa zaten bunca seneye 1 araya gelmek icin caba gosterirdi.
O kilini kipirdatmamis, siz niye mesaj atasiniz ki? Degmez..

Evet belki de bunlar normal şeyler değil haklısın, başkalarının sebep olduğu şeyler yüzünden biz anormal oluyoruz,

Yorumları kabaca okuyabildim ve cevabım ivedilikle tedavi olunuz lütfen. (Belirtmeye gerek var mı bilmiyorum ama tabii ki mesaj atmak gibi bir saçmalık yapmayın tabii ki )

Mesaj atarsan sadece komik duruma düşersin

Yorumları kabaca okuyabildim ve cevabım ivedilikle tedavi olunuz lütfen. (Belirtmeye gerek var mı bilmiyorum ama tabii ki mesaj atmak gibi bir saçmalık yapmayın tabii ki )
Mesaj atmaktan vazgeçtim, onun yaptıkları yüzünden gidip ben mi tedavi olayım, asıl normal olmayan odur, siz de haklısınız çünkü genelde buralarda böyle bi konu paylaşılınca sonra çare tedavi olmak gerektiği söyleniyor oysaki karşı tarafın tedavi olması lazım, bu arada ben zaten zamanında tedavimi oldum ve bahsettiğim kişiden vazgeçtiğimi burada da belirttim

Adam size ne yaptı tam olarak yazar mısınız? Zamanında sizi istememiş ama hiç yüz yüze gelmemişsiniz bile mesajla birseyler yazmışsınız karşılık vermemiş. Sonrası yok zaten. Siz kendi kendinize çıkarım yapmıssınız, sosyal medyadaki paylaşımları üzerinize alınmışsınız, sevgilisini kendisine benzetip bunu bile farklı yorumlamışsınız. Ne yaptıysanız kendi kendinize yapmıssınız. Vazgeçtim diyorsunuz ama hâlâ takip ediyorsunuz. Karşı taraf gayet normal yaşıyor hayatını niye tedavi olsun?

Sevgili değildik, gençlik ölümü gibi bi şeydi, benim yaptığım gönül sadakasıydı

Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler de var mevzu 10 senelik artık açıklamanın da bi anlamı y

Onu unutturacak birisi karşımıza çıkmadıysa bu bizim suçumuz mu nereden biliyorsunuz denemediğimi? En kötüsü de bu zaten karşına seni seven bi insanın çıkmaması
Ayyy n'olur yapmayin.
10 senelik mevzuymuș bir de.
Takilip kaldığıniz icin karsiniza kimse cikmamis olabilir mi?
Kendinizi bir yere görünmez baglarla bagladiginizi düşünün, nasil hareket edebilirsiniz?
Hayat devam ediyor, kendinize bir iyilik , bir guzellik yapin,
O baglari, kesip koparip atin,
Kendinizi özgürleştirin.
Bugun burada kapatin bu mevzuyu

Karşılığı olacak gibiydi annesi de istememişti geçmişti daha buna benzer pekçok şey

Karşı taraf normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…