- 3 Nisan 2014
- 36.478
- 149.176
- 798
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Artık anlatmaya değmez mesaj atmicam vazgeçtim diyorum kimse anlamıyor
Merak etme dedirtmemİşte bunu da dedirttirebilirsiniz kendinize dikkat edin
atilmamali !! esimin eski sevgilis de atmisti hatta bebim icin yengeye selam soyle falan yazmis..atmayin ne munasebet !!!Geçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
Zaten vazgeçtim dedimatilmamali !! esimin eski sevgilis de atmisti hatta bebim icin yengeye selam soyle falan yazmis..atmayin ne munasebet !!!
ben ilk yorumlari okumaya basladigim icin ilk msjiniza cvp yazdim artik alintilanmak vd cvp istemiyorsaniz konunuzu kapatabilirsiniz yorumlaraZaten vazgeçtim dedim
atilmamali !! esimin eski sevgilis de atmisti hatta bebim icin yengeye selam soyle falan yazmis..atmayin ne munasebet !!!
yok uzakti opemezdi gelseydi operdim ben kendisiniyengeye selam söyle mi
gelip elinizide öpseymiş bari
Sacmalamayin. Hem kendinizi komik duruma dusurursunuz hem de rahatsiz edersiniz .kendinizi karsi tarafin ve sevgilisinin yerine koyun yeni bir sayfa acmissiniz ama eskiler hala tirmalamada . Ne kadar huzursuzluk verici degil mi?ayrica eski sevgiliye mutluluk mesaji nedir ya cok arabesk ve samimi degil kim eskj sevgilisi mutlu olsun ister kiGeçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
Geçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
size mi kaldı mutluluk dilemek ?Geçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
Hayatımda duyduğum en saçma şey insan umursamdıgı birine neden mutluluklar msjı atma geregi duysun gerçekten beklenti vs olmasa sevgilisi olup olmaması umrunda bile olmazdı sen bide sosyal medya vs bakmışsın kendini kandırma yaniGeçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
Şu sözlerle "Eşim benim ibadetimdi" diyen üyeyle kafa kafaya yarışırsınız.Sevgili değildik, gençlik ölümü gibi bi şeydi, benim yaptığım gönül sadakasıydı
Vazgeçtiysen bu neyin kafası kardeşim? Vazgeçen insan hala adami dusunmez, oyle bi mesaj atmaya yeltenmez, bırak Allah aşkına, biz önemli değiliz yabanciyiz da kendini kandırma bari.Mesaj atmaktan vazgeçtim, onun yaptıkları yüzünden gidip ben mi tedavi olayım, asıl normal olmayan odur, siz de haklısınız çünkü genelde buralarda böyle bi konu paylaşılınca sonra çare tedavi olmak gerektiği söyleniyor oysaki karşı tarafın tedavi olması lazım, bu arada ben zaten zamanında tedavimi oldum ve bahsettiğim kişiden vazgeçtiğimi burada da belirttim
Evet çok abes olur.atarsan kendini bisi sanır ve diyecek buda beni bi unutamadı gitti yaGeçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?