Mutluluklar mesajı

atilmamali !! esimin eski sevgilis de atmisti hatta bebim icin yengeye selam soyle falan yazmis..atmayin ne munasebet !!!

yengeye selam söyle mi
gelip elinizide öpseymiş bari
yok uzakti opemezdi gelseydi operdim ben kendisini en son hatlarimizi degistirdik de oyle kurtulduk çok eskiden engelleme yoktu telefonlarda ama hala numarasini ezbere biliyorum

Bak sana bir şey yazayım. Benim de çok sevdiğim, çok aşık olduğum bir eski sevgilim vardı. Hakikaten çok uğraştım ilişki için. Altını çiziyorum ben uğraştım ama. Sonra ayrıldık. Sonra bir sürü erkek arkadaşım oldu. Evli olduğum adam dahil kimsenin peşinden koşmadım bir daha. İlginç olan da ne biliyor musun? O hariç ayrıldığım ve benden ayrılan herkes geri döndü. Demem o ki, sen üstüne düştükçe olacak olan da olmaz. Yapacağın şey onu hatırlatan herkesi ve her şeyi silip, hayatına devam etmek. Günün birinde geri dönerse ve senin hayatında biri olmazsa o zaman düşünürsün.

Sacmalamayin. Hem kendinizi komik duruma dusurursunuz hem de rahatsiz edersiniz .kendinizi karsi tarafin ve sevgilisinin yerine koyun yeni bir sayfa acmissiniz ama eskiler hala tirmalamada . Ne kadar huzursuzluk verici degil mi?ayrica eski sevgiliye mutluluk mesaji nedir ya cok arabesk ve samimi degil kim eskj sevgilisi mutlu olsun ister ki

Yaşınız kaç? Böyle bir şey çok ergence karşılanacaktır. Ayrıca belki hayatındaki kişi bundan rahatsız olacak ve huzurları kaçacak. Ne gerek var?

size mi kaldı mutluluk dilemek ?
biteni geride bırakmayı öğrenmeniz lazım.

Adamın sizinle hiçbir ilgisinin olmadığını düşünüyorum. Israrla yaşananlardan kendinize pay çıkarıyorsunuz. Sizden adım falan beklemiyor. İçinizde bitirebilmek için psikolojik destek almanız şart. Mesaj atmayın.

Hayatımda duyduğum en saçma şey insan umursamdıgı birine neden mutluluklar msjı atma geregi duysun gerçekten beklenti vs olmasa sevgilisi olup olmaması umrunda bile olmazdı sen bide sosyal medya vs bakmışsın kendini kandırma yani

Vazgeçtiysen bu neyin kafası kardeşim? Vazgeçen insan hala adami dusunmez, oyle bi mesaj atmaya yeltenmez, bırak Allah aşkına, biz önemli değiliz yabanciyiz da kendini kandırma bari.
Zamanina ve duygularina yazik, aşk ve sevgi böyle şeyler değil, kendini özgür bırak, olmuyosa gerçekten tedavi al, hayatına bi şans ver.

Evet çok abes olur.atarsan kendini bisi sanır ve diyecek buda beni bi unutamadı gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…