- 14 Eylül 2014
- 21.026
- 100.892
- 798
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Yaşadığın bir şey yok komik olan o. Uzaktan uzağa yeşermişsin, kendi kendine kurmuşsun. Bir şeyde yaşanmamış. Hayatının en güzel zamanlarını heba etmişsin böyle saçma bitmişti içimiz bari akıllan da 20lerin sonunu kaçırma.Yaşadıklarım çok mu komik arkadaşlar merak ettim
Sevilmenix icin once siz kendinizi sevmelisiniz o adam eminim bı halta benzemiyor siz on yıl onun peşinden giderseniz kim sizi sevecek . Bu insanın öz güvenini ve öz saygısını komple yıkacak bir durum . Biraz şöyle kendinizi susleseniz bir mutlu olmayı deneseniz bosverin artık o adamı kaç yaşındasınız bilmiyorum on yılda geride birakamafiginiza göre cidden bir yardımla halletmelisiniz . O adama ne duygusal anlamlar yüklediniz bilmiyorum psikolog da değilim ama bir yıl hadi iki yıl sürdü bu aşk değil artıkHiçsevilmedim
Aşk belki de tam olarak böyle bi şeydiYani diyaloğunuzun olmadığı bir adamın ortaya attığı twitleri göndermeleri üstünüze almanız akıl tutulması.
Bu kadar buluttan nem kapılmaz gerçekten.
Komik evet.
Yüz yüze gelip bir kahve dahi içmediğin bir insana on sene aşık olduğunu iddia edemezsin. Komik olan bu. Aşk böyle bir şey değil
Yazışmak iletişim değildir.Nerden biliyorsun iletişim olmadığını
Yav he he.Gerçekten küçük düşürücü olur mu? Amacım kendimi hatırlatmak değil aslında
İnan bana aşk böyle bir şey değil çocuğum.Aşk belki de tam olarak böyle bi şeydi
Adamın konu sahibini de tanıdığını da yok.Yazışmak iletişim değildir.
Siz adamı arada yoklamışsınız olmamış.
Elini tuttun mu, bir kahve çay içtin mi? Bir karşılıklı gülüşüp sohbet ettin mi?
Hayır.
Neden? Adam istemedi.
On senedir sanal bir şeye tutunup hayatını harcamışsın akıllan artık
Aşk yok napalım bizim suçumuz mu keşke hak ettiğim kadar sevilsem çok daha iyisini hak ettiğimi düşünüyorumYaşadığın bir şey yok komik olan o. Uzaktan uzağa yeşermişsin, kendi kendine kurmuşsun. Bir şeyde yaşanmamış. Hayatının en güzel zamanlarını heba etmişsin böyle saçma bitmişti içimiz bari akıllan da 20lerin sonunu kaçırma.
Gerçek bir şey yaşanan için akıllan. Yoksa herkes hayatı yaşarken sen uzaktan kendi kendine aşk yaşadığını sanırsın.
Bak o adam kaç gerçek aşk yaşanış geçiş tozmuş sen naptın uzaktan baktın. Şimdi aklını başına topla gerçek bir aşk yaşayacaksan yaşa. Daha dazla ıskalama
Aşk onu rahat bırakmaktır, peşine düşmemek ısrar etmemek yakasından düşmektir ... oldu muAşk belki de tam olarak böyle bi şeydi
Zaten vazgeçtimHİç bir beklentin duygun hiçbir şeyin yoksa ne diye yazıcaksın ki ne gerek var ?
On sene birine saplanırsan olmaz tabii.Aşk yok napalım bizim suçumuz mu keşke hak ettiğim kadar sevilsem çok daha iyisini hak ettiğimi düşünüyorum
Ben onu rahatsız etmedimAşk onu rahat bırakmaktır, peşine düşmemek ısrar etmemek yakasından düşmektir ... oldu mu
5 yıl boyunca dağın başında doğuda tek başıma öğretmenlik yaptım şimdi oldu muOn sene birine saplanırsan olmaz tabii.
Sosyalleşmeye çalıştın mı? İnsan içine girdin mi? Bir ortama dahil olmaya çalıştın mı?
Ben tüm sevgililerimi okul kurs ve arkadaş ortamından bulmuştum.
Evde oturup sanal birilerini stalklarsan bulamazsın tabii
İlkokul arkadaşımdı neyse boşver bu da önemli değil zaten artık açıklamaya gerek yokAdamın konu sahibini de tanıdığını da yok.
Hiç yüz yüze gelmedik demiş.
Uzaktan uzağa sevmiş kendisi sadece.
Bir de öğretmen misin?5 yıl boyunca dağın başında doğuda tek başıma öğretmenlik yaptım şimdi oldu mu
Köyde ailemle lojmanda kaldım kimse çıkmadı karşıma nasip , kendimi niye kandırayım, evet öğretmenim ne oldu yaniBir de öğretmen misin?
Öğretmenlik okurken çevren yok muydu?
Dağ başındaki pkulda kimse yok muydu?
Benim sınıf arkadaşım Şırnak’ta tanıştı eşiyle. O da orada öğretmendi.
Artık kendini kandırmayı gerekçeler uydurmayı bırak. Tren kaçıyor, ya yetişirsin yada böyle uzaktan izlersin hayatı
Yok ablacım böyle birşey değil aşk . Aşk karşılıklı güzeldir . Iyileştirir ,güzelleştirir birlikte mutlu anılar paylaşırsınAşk belki de tam olarak böyle bi şeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?