Mutluluklar mesajı

Yaşadıklarım çok mu komik arkadaşlar merak ettim
Yaşadığın bir şey yok komik olan o. Uzaktan uzağa yeşermişsin, kendi kendine kurmuşsun. Bir şeyde yaşanmamış. Hayatının en güzel zamanlarını heba etmişsin böyle saçma bitmişti içimiz bari akıllan da 20lerin sonunu kaçırma.
Gerçek bir şey yaşanan için akıllan. Yoksa herkes hayatı yaşarken sen uzaktan kendi kendine aşk yaşadığını sanırsın.
Bak o adam kaç gerçek aşk yaşanış geçiş tozmuş sen naptın uzaktan baktın. Şimdi aklını başına topla gerçek bir aşk yaşayacaksan yaşa. Daha dazla ıskalama

Sevilmenix icin once siz kendinizi sevmelisiniz o adam eminim bı halta benzemiyor siz on yıl onun peşinden giderseniz kim sizi sevecek . Bu insanın öz güvenini ve öz saygısını komple yıkacak bir durum . Biraz şöyle kendinizi susleseniz bir mutlu olmayı deneseniz bosverin artık o adamı kaç yaşındasınız bilmiyorum on yılda geride birakamafiginiza göre cidden bir yardımla halletmelisiniz . O adama ne duygusal anlamlar yüklediniz bilmiyorum psikolog da değilim ama bir yıl hadi iki yıl sürdü bu aşk değil artık

Aşk belki de tam olarak böyle bi şeydi

Nerden biliyorsun iletişim olmadığını
Yazışmak iletişim değildir.
Siz adamı arada yoklamışsınız olmamış.
Elini tuttun mu, bir kahve çay içtin mi? Bir karşılıklı gülüşüp sohbet ettin mi?
Hayır.
Neden? Adam istemedi.
On senedir sanal bir şeye tutunup hayatını harcamışsın akıllan artık

Adamın konu sahibini de tanıdığını da yok.
Hiç yüz yüze gelmedik demiş.
Uzaktan uzağa sevmiş kendisi sadece.

Aşk yok napalım bizim suçumuz mu keşke hak ettiğim kadar sevilsem çok daha iyisini hak ettiğimi düşünüyorum

Aşk yok napalım bizim suçumuz mu keşke hak ettiğim kadar sevilsem çok daha iyisini hak ettiğimi düşünüyorum
On sene birine saplanırsan olmaz tabii.
Sosyalleşmeye çalıştın mı? İnsan içine girdin mi? Bir ortama dahil olmaya çalıştın mı?
Ben tüm sevgililerimi okul kurs ve arkadaş ortamından bulmuştum.
Evde oturup sanal birilerini stalklarsan bulamazsın tabii

5 yıl boyunca dağın başında doğuda tek başıma öğretmenlik yaptım şimdi oldu mu

5 yıl boyunca dağın başında doğuda tek başıma öğretmenlik yaptım şimdi oldu mu
Bir de öğretmen misin?
Öğretmenlik okurken çevren yok muydu?
Dağ başındaki pkulda kimse yok muydu?
Benim sınıf arkadaşım Şırnak’ta tanıştı eşiyle. O da orada öğretmendi.
Artık kendini kandırmayı gerekçeler uydurmayı bırak. Tren kaçıyor, ya yetişirsin yada böyle uzaktan izlersin hayatı

Köyde ailemle lojmanda kaldım kimse çıkmadı karşıma nasip , kendimi niye kandırayım, evet öğretmenim ne oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…