- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Keşke tarif ettiğin gibi olsaydıYok ablacım böyle birşey değil aşk . Aşk karşılıklı güzeldir . Iyileştirir ,güzelleştirir birlikte mutlu anılar paylaşırsın
Mesaj atmaktan vazgeçtim, onun yaptıkları yüzünden gidip ben mi tedavi olayım, asıl normal olmayan odur, siz de haklısınız çünkü genelde buralarda böyle bi konu paylaşılınca sonra çare tedavi olmak gerektiği söyleniyor oysaki karşı tarafın tedavi olması lazım, bu arada ben zaten zamanında tedavimi oldum ve bahsettiğim kişiden vazgeçtiğimi burada da belirttim
Karşı taraf normal değil
Aşk belki de tam olarak böyle bi şeydi
Evet belki de bunlar normal şeyler değil haklısın, başkalarının sebep olduğu şeyler yüzünden biz anormal oluyoruz,
Karşı tarafı tanımadan tek taraflı eleştiri bu neyse zaten beklemiyorum diye belirttimBen bu adamın sevgilisi olmadığına emin oldum. Zaten fotoğraf yok ben başkasından duydum demişsiniz. Darılmayın ama şu yazdıklarınız beni bile ürküttü. Bence sevgili mevgili yok ama siz bir 10 yıl daha beklemeyin.
Karşı tarafı tanımadan tek taraflı eleştiri bu neyse zaten beklemiyorum diye belirttim
Karşı tarafı bilmiyosunuz yine de sağolunBenim vardı böyle bir takıntılım. Hic sevgili falan olmamıştık ama ben evlenene kadar kendikendine takildi. Gercekten size ask gibi geliyor ama karsi taraf icin hem urkutucu hem de komik oluyor. Yapmayin bunu kendinize.
Sizin ki aşk değil aşk gelir yaşanır biter gider on yıl sürmez bu takıntıKeşke tarif ettiğin gibi olsaydı
10 yıl kendi kendine sürecek hali tabiki de yok demekki bi umut görmüşüm değil mi, suçu sadece bende aramayın karşı tarafında hataları varSizin ki aşk değil aşk gelir yaşanır biter gider on yıl sürmez bu takıntı
10 yıl kendi kendine sürecek hali tabiki de yok demekki bi umut görmüşüm değil mi, suçu sadece bende aramayın karşı tarafında hataları var
Ay dayanamıycam, sizinle hiç iletişime geçmemişki ne umudu gördünüz?10 yıl kendi kendine sürecek hali tabiki de yok demekki bi umut görmüşüm değil mi, suçu sadece bende aramayın karşı tarafında hataları var
Karşı tarafı bilmiyosunuz yine de sağolun
Sürekli başa sariyorsunuz resmen birşey anlatmak imkansız birşey olacaksa on yılda olmaz . Üç ay ,beş ay bir yıl . Neden uzattiniz on yıl diyorum .10 yıl kendi kendine sürecek hali tabiki de yok demekki bi umut görmüşüm değil mi, suçu sadece bende aramayın karşı tarafında hataları var
Yüzsüz mü üslubunuza dikkat edin, Evet bunun farkındayım zaten artık istemiyorumAdam mesajı görünce bu yüzsüz kadında yine yazmış hahha diye gülecek sonra silip cebine koyacak. Evet onu belki mutlu edeceksiniz o mutluluk da nasıl bir adamım ya kaç kızı aşık ederim işte böyle diye ego tatmini olacak. Gözünde daha da ezileceksiniz
Bende akşama istemeye gideyim o zamanYok tahmin ediyorum ayni benzer olayi yasadim diyorum. Insan karsisindakinin hem zararsiz hem takintili oldugunu anladigi noktada kendi haline birakiyor. Benimki o noktadan sonra yolladigi ciceklere sevgilim gibi notlar yazardi. Onun dunyasinda sevgiliydik :) hani sizin bilmediginiz seyler var dediginiz gibi.
Yokluk sanırım kimse tarafından sevilmedim gerçekten sevebileceğim biri çıksa unuturdum aslındaAyy bayilacagiiimmmm... Diyelim ki umut verdi. 10 sene umut verdi diye 10 sene ayni adamin aklinizda olmasi yine de normal değil.
Bu adamdan başka kimse yuzunuze gulmemiş herhalde hayatinizda ya yokluktan ya da feciii bir takinti durumunuz var.
10 yıl kendi kendine sürecek hali tabiki de yok demekki bi umut görmüşüm değil mi, suçu sadece bende aramayın karşı tarafında hataları var
Artık anlatmaya değmez mesaj atmicam vazgeçtim diyorum kimse anlamıyortamam karşı tarafın hatalarınıda yazın o zaman.
neden kendinizi düzgün savunmuyorsunuz anlamadım ki.
İşte bunu da dedirttirebilirsiniz kendinize dikkat edinYüzsüz mü üslubunuza dikkat edin, Evet bunun farkındayım zaten artık istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?