Mutluluklar mesajı

benim eski sevgilim atmisti bana mutluluklar mesaji, ben de ona cevap olarak sevgilimle selfie gondermistim tesekkurlerrrr yazip. ama ben 20 yasindaydim bu olurken, siz koskoca kadinsiniz. size ne onlarin mutlulugundan? umrunda bile olmadiginiz birine kendinizi hatirlatmak icin sacma sapan seyler yapmayin bence kendi hayatiniza bakin.

Karşı taraf normal değil

Aşk belki de tam olarak böyle bi şeydi

Evet belki de bunlar normal şeyler değil haklısın, başkalarının sebep olduğu şeyler yüzünden biz anormal oluyoruz,

Ben bu adamın sevgilisi olmadığına emin oldum. Zaten fotoğraf yok ben başkasından duydum demişsiniz. Darılmayın ama şu yazdıklarınız beni bile ürküttü. Bence sevgili mevgili yok ama siz bir 10 yıl daha beklemeyin.

Ne gerek var ki
Böyle bir şeye
Çok abes değil mi ?
Beni unutamamış diye düşünür.

Karşı tarafı tanımadan tek taraflı eleştiri bu neyse zaten beklemiyorum diye belirttim

Karşı tarafı tanımadan tek taraflı eleştiri bu neyse zaten beklemiyorum diye belirttim

Benim vardı böyle bir takıntılım. Hic sevgili falan olmamıştık ama ben evlenene kadar kendikendine takildi. Gercekten size ask gibi geliyor ama karsi taraf icin hem urkutucu hem de komik oluyor. Yapmayin bunu kendinize.

Benim vardı böyle bir takıntılım. Hic sevgili falan olmamıştık ama ben evlenene kadar kendikendine takildi. Gercekten size ask gibi geliyor ama karsi taraf icin hem urkutucu hem de komik oluyor. Yapmayin bunu kendinize.
Karşı tarafı bilmiyosunuz yine de sağolun

Adam mesajı görünce bu yüzsüz kadında yine yazmış hahha diye gülecek sonra silip cebine koyacak. Evet onu belki mutlu edeceksiniz o mutluluk da nasıl bir adamım ya kaç kızı aşık ederim işte böyle diye ego tatmini olacak. Gözünde daha da ezileceksiniz

10 yıl kendi kendine sürecek hali tabiki de yok demekki bi umut görmüşüm değil mi, suçu sadece bende aramayın karşı tarafında hataları var

Ayy bayilacagiiimmmm... Diyelim ki umut verdi. 10 sene umut verdi diye 10 sene ayni adamin aklinizda olmasi yine de normal değil.
Bu adamdan başka kimse yuzunuze gulmemiş herhalde hayatinizda ya yokluktan ya da feciii bir takinti durumunuz var.

10 yıl kendi kendine sürecek hali tabiki de yok demekki bi umut görmüşüm değil mi, suçu sadece bende aramayın karşı tarafında hataları var
Ay dayanamıycam, sizinle hiç iletişime geçmemişki ne umudu gördünüz?
Yüz yüze gelmemişsiniz, sizin kim olduğunuzu böle bilmiyor muhtemelen. Ne umut ışığı?

Karşı tarafı bilmiyosunuz yine de sağolun

Yok tahmin ediyorum ayni benzer olayi yasadim diyorum. Insan karsisindakinin hem zararsiz hem takintili oldugunu anladigi noktada kendi haline birakiyor. Benimki o noktadan sonra yolladigi ciceklere sevgilim gibi notlar yazardi. Onun dunyasinda sevgiliydik :) hani sizin bilmediginiz seyler var dediginiz gibi.

Sürekli başa sariyorsunuz resmen birşey anlatmak imkansız birşey olacaksa on yılda olmaz . Üç ay ,beş ay bir yıl . Neden uzattiniz on yıl diyorum .

Yüzsüz mü üslubunuza dikkat edin, Evet bunun farkındayım zaten artık istemiyorum

Bende akşama istemeye gideyim o zaman

Yokluk sanırım kimse tarafından sevilmedim gerçekten sevebileceğim biri çıksa unuturdum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…