hayyyy ne kadar çok memur var
kıymetini bil ya birde askeri ücrete borç için çocuğunu evde bırakıp 12 saat çalışanlar napsın
günde 8 saat hafta sonu tatil kalan zaman senin
yanlış anlamada günde 8 saat askeri ücrette olsa çocuğumu bırakırım
hem kendi iyiliğim hemde çocuğumun geleceği için
tabi maddi sıkıntın yoksa bırak çocuğunla ilgilen
yanlış bişey söylediysem kusurabakma ama memur olmayı çok isterdim
Evet çok haklısın tabi beterin beteri var ama kendimi bir türlü bu psikolojidwn çıkartamıyorum eşim çalışmamı istiyor
bende memur olmak cok ısterdım. ozel e nazaran cok rahat. kpss calısıyorum o nedenle
Evet çok haklısın tabi beterin beteri var ama kendimi bir türlü bu psikolojidwn çıkartamıyorum eşim çalışmamı istiyor
Zor da gelse illa ki alışılacak.
Başta zorlanır sonra ona da ayak uydurursunuz.
Ben tembel insanım, ücretsiz izne öyle alıştım ki değmesinler keyfime.
O yüzden fazla almadım, 1 sene yeter dedim.
1 sene daha alsam zor dönerim herhalde.
O da şuan karışık yarım gün kreş yarım gün anane düşünüyorumÇocuk sosyalleşmek ister .Kendinizi hazirlamalısınız çünkü genelde anneler sıkıntı yaşıyor çocuğundan ayrilma işe geri dönme hususunda
Kim bakacak?kreş düşünceniz var mi?
Ben de memurum ve kızım 2 yaşında. Nisanda başlıyorum işe. Kreş kararını netleştirmeye çalışıyoruz. Benim de iş yeri sıkıcı ev rahatmış. Da çalışmadan olmuyor. Zaten evde sıkılıyor çocuk gitsin kreşe sosyalleşsin.
Bende nisanda başlıyorum kreşe ne zaman vermeyi düşünüyorsunuzBen de memurum ve kızım 2 yaşında. Nisanda başlıyorum işe. Kreş kararını netleştirmeye çalışıyoruz. Benim de iş yeri sıkıcı ev rahatmış. Da çalışmadan olmuyor. Zaten evde sıkılıyor çocuk gitsin kreşe sosyalleşsin.
Ben nisanın son günü başlayacağım. Kızımı 1 martta vermeyi planladık. Doktorumuz hastalıkların biraz daha azalmasını bekleyin dedi. Ya mart ortası ya mart sonu gibi başlayacak. Tam gün olacak. Burada ananemiz vs yok. Keşke benim de annem yakın olsa. Hastalandığı zaman bırakacak yakınım bile yok...Bende nisanda başlıyorum kreşe ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?