Ben özel sektörde de çalıştım memur olayım daha seviyeli olur herşey diye düşünüyordum ama hiçde öyle değilmişO değilde bu kırumlarda ne kadar çok entrika ne kadar çok dedikodu var ya. Herkeslerde ondan şikayetçi. Kimse de işini yapmıyor mu ki acep?
Yarım gün çalışma hakkınız var mı pekiBen nisanın son günü başlayacağım. Kızımı 1 martta vermeyi planladık. Doktorumuz hastalıkların biraz daha azalmasını bekleyin dedi. Ya mart ortası ya mart sonu gibi başlayacak. Tam gün olacak. Burada ananemiz vs yok. Keşke benim de annem yakın olsa. Hastalandığı zaman bırakacak yakınım bile yok...
benim annem bundan 35 yıl önce benim kırkım bitince bırakıp gitmiş işeSelam kızlar benim 2 yaşında bir kızım var. Devlet memuruyum şuan ücretsiz izindeyim ama yakında iznim bitityor ve ben işe nasıl başlayacağımı kara kara düşünüyorum. Yapı olarak çok sosyal biri değilim evcimen bir yapım var. İş yerindeki entrikalardan nefret ediyorum. Kızımı nasıl bırakacağımı düşünüp duruyorum bu beni çok üzüyor işi bırakıp daha sonra pişman olmak da var...Anne olmak ne zor ona hiç kıyamıyorum Kimse beni anlamıyor
Bende bunun içğn pişman olmak istemiyorum inş kendime gelirimBence bunu cocugunuza yapmayin. Max. 4 yil daha evde sonra okulu baslicak ve o sizi birakip gidicek buyuyicek ve ben ergen olsam ev hanimi bir anneden cok kendi ayaklari uzerinde duran guclu bir annem olsun isterdim. Evet alisma sureci zor ama pire icin yorgan yakmayin.
Hiç kimsenin öyle bir hakkı yok ki.Yarım gün çalışma hakkınız var mı peki
insanın olduğu yerde iyide oluyor kötüdeO değilde bu kırumlarda ne kadar çok entrika ne kadar çok dedikodu var ya. Herkeslerde ondan şikayetçi. Kimse de işini yapmıyor mu ki acep?
Ben de memurum. Biliyorum. Bizim kurumda farklı değil. Nedense hep memur olanlarda bu durum hakim. Zaten bu zihniyet bitmediği sürece de bizde bi b.k olmaz. Lafım size değil yanlış anlaşılmasın.Ben özel sektörde de çalıştım memur olayım daha seviyeli olur herşey diye düşünüyordum ama hiçde öyle değilmiş
Haklısın evde olunca aile olaylarıyla daha çok muhatap olmak zorunda kalıyor insan benim tek kıyamadığım kızım aslındaSu an ucretsiz.izindeyim ben de ev hayati hic bana gore degil. Surekli yemek temizlik cildirma noktasına geliyorum bazen. Eylul de.oglumu krese verip ise baslayacagim. Entrika her yrde var aile içinde bile,cok muhattap olma
Neden bu acidan bakıyorsun ki iyi bir kres iyi bir öğretmen ve yaşıtlarıyla daha mutlu olacak belli. Ilk iki cocugum iki yil krese gitti ,bu yil da kreae devam ediyorlar. Bence bakicidan cpk daha iyi. Tek dezavantaji hasta oluyorlar ama evdeki cocuk da hasta oluyorHaklısın evde olunca aile olaylarıyla daha çok muhatap olmak zorunda kalıyor insan benim tek kıyamadığım kızım aslında
O tiplere ben de acayip gicik oluyorum, yok kreste 1 kasik yiyorlar ac kaliyorlarmis, soyle de boyle de,, nasil kiyip biraktin diyen oldu bana. Valla ogretmenim ve atanmak icin 7 defa sinava girdim, istifa vs aklimin ucundan bile gecmedi,cok sukur sagliklilar ufak tefek seyler dışında, kreste vs.buyuyeceklerBende bu olayı bu kadar dramatize edenlere sinir oluyorum açıkçası. İsyerimde bi abla var sürekli bana 'ayy çocukları krese biraktinda geldin demi, yoruldun demi, ağladılar demi bidi bidi ' edip duruyor. Hayır onlar kreşi cok seviyorlar vs. diyorum ertesi gün gene aynı. Benimde iki çocuğum var ücretsize bile ayrılmadan buyuttum
Maşallah çokta sağlıklı ve akıllılar.
Evet çok haklısın tabi beterin beteri var ama kendimi bir türlü bu psikolojidwn çıkartamıyorum eşim çalışmamı istiyor
Süper büyüyorlar valla. Şükürler olsun. Calismasamda verirdim. Vermeyenler çok şey kaybettiriyor çocuklara. Bizim kreste iyi belki ondandirO tiplere ben de acayip gicik oluyorum, yok kreste 1 kasik yiyorlar ac kaliyorlarmis, soyle de boyle de,, nasil kiyip biraktin diyen oldu bana. Valla ogretmenim ve atanmak icin 7 defa sinava girdim, istifa vs aklimin ucundan bile gecmedi,cok sukur sagliklilar ufak tefek seyler dışında, kreste vs.buyuyecekler
Evde buyuyenler genelde anneye bağımlı oluyor malesef. Beş dakika ayrılmayan biliyorumÇocuk 2 yaşına gelmiş zaten. Yuvaya verin. O da biraz sosyallessin. Arkadaş edinmeyi dışarıda annesi olmadan da var olabilmeyi öğrensin. Böylesine bir bağımlılık iyi değil. Çocuğun size ihtiyacı azalarak bitecek. Aneler bunu ongoremiyor işte.
Selam kızlar benim 2 yaşında bir kızım var. Devlet memuruyum şuan ücretsiz izindeyim ama yakında iznim bitityor ve ben işe nasıl başlayacağımı kara kara düşünüyorum. Yapı olarak çok sosyal biri değilim evcimen bir yapım var. İş yerindeki entrikalardan nefret ediyorum. Kızımı nasıl bırakacağımı düşünüp duruyorum bu beni çok üzüyor işi bırakıp daha sonra pişman olmak da var...Anne olmak ne zor ona hiç kıyamıyorum Kimse beni anlamıyor
Selam kızlar benim 2 yaşında bir kızım var. Devlet memuruyum şuan ücretsiz izindeyim ama yakında iznim bitityor ve ben işe nasıl başlayacağımı kara kara düşünüyorum. Yapı olarak çok sosyal biri değilim evcimen bir yapım var. İş yerindeki entrikalardan nefret ediyorum. Kızımı nasıl bırakacağımı düşünüp duruyorum bu beni çok üzüyor işi bırakıp daha sonra pişman olmak da var...Anne olmak ne zor ona hiç kıyamıyorum Kimse beni anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?