Mutsuz anne

O değilde bu kırumlarda ne kadar çok entrika ne kadar çok dedikodu var ya. Herkeslerde ondan şikayetçi. Kimse de işini yapmıyor mu ki acep?
Ben özel sektörde de çalıştım memur olayım daha seviyeli olur herşey diye düşünüyordum ama hiçde öyle değilmiş

Yarım gün çalışma hakkınız var mı peki

benim annem bundan 35 yıl önce benim kırkım bitince bırakıp gitmiş işe
artık herşey daha kolay
çocuğunuzun geleceği için artık çalışmalısınız
işyerindeki entrikaları kimse sevmez artık sorumluluğunuz arttı bence sizin işiniz için sırada bekleyen çok kişi var

Bende bunun içğn pişman olmak istemiyorum inş kendime gelirim

Ben özel sektörde de çalıştım memur olayım daha seviyeli olur herşey diye düşünüyordum ama hiçde öyle değilmiş
Ben de memurum. Biliyorum. Bizim kurumda farklı değil. Nedense hep memur olanlarda bu durum hakim. Zaten bu zihniyet bitmediği sürece de bizde bi b.k olmaz. Lafım size değil yanlış anlaşılmasın.

Su an ucretsiz.izindeyim ben de ev hayati hic bana gore degil. Surekli yemek temizlik cildirma noktasına geliyorum bazen. Eylul de.oglumu krese verip ise baslayacagim. Entrika her yrde var aile içinde bile,cok muhattap olma

Su an ucretsiz.izindeyim ben de ev hayati hic bana gore degil. Surekli yemek temizlik cildirma noktasına geliyorum bazen. Eylul de.oglumu krese verip ise baslayacagim. Entrika her yrde var aile içinde bile,cok muhattap olma
Haklısın evde olunca aile olaylarıyla daha çok muhatap olmak zorunda kalıyor insan benim tek kıyamadığım kızım aslında

Bende bu olayı bu kadar dramatize edenlere sinir oluyorum açıkçası. İsyerimde bi abla var sürekli bana 'ayy çocukları krese biraktinda geldin demi, yoruldun demi, ağladılar demi bidi bidi ' edip duruyor. Hayır onlar kreşi cok seviyorlar vs. diyorum ertesi gün gene aynı. Benimde iki çocuğum var ücretsize bile ayrılmadan buyuttum
Maşallah çokta sağlıklı ve akıllılar.

Haklısın evde olunca aile olaylarıyla daha çok muhatap olmak zorunda kalıyor insan benim tek kıyamadığım kızım aslında
Neden bu acidan bakıyorsun ki iyi bir kres iyi bir öğretmen ve yaşıtlarıyla daha mutlu olacak belli. Ilk iki cocugum iki yil krese gitti ,bu yil da kreae devam ediyorlar. Bence bakicidan cpk daha iyi. Tek dezavantaji hasta oluyorlar ama evdeki cocuk da hasta oluyor

O tiplere ben de acayip gicik oluyorum, yok kreste 1 kasik yiyorlar ac kaliyorlarmis, soyle de boyle de,, nasil kiyip biraktin diyen oldu bana. Valla ogretmenim ve atanmak icin 7 defa sinava girdim, istifa vs aklimin ucundan bile gecmedi,cok sukur sagliklilar ufak tefek seyler dışında, kreste vs.buyuyecekler

Evet çok haklısın tabi beterin beteri var ama kendimi bir türlü bu psikolojidwn çıkartamıyorum eşim çalışmamı istiyor

Çocuk 2 yaşına gelmiş zaten. Yuvaya verin. O da biraz sosyallessin. Arkadaş edinmeyi dışarıda annesi olmadan da var olabilmeyi öğrensin. Böylesine bir bağımlılık iyi değil. Çocuğun size ihtiyacı azalarak bitecek. Aneler bunu ongoremiyor işte.

Süper büyüyorlar valla. Şükürler olsun. Calismasamda verirdim. Vermeyenler çok şey kaybettiriyor çocuklara. Bizim kreste iyi belki ondandir

Evde buyuyenler genelde anneye bağımlı oluyor malesef. Beş dakika ayrılmayan biliyorum

Nedir bu Türkiyedeki annelerin çocuğumu bırakamam muhabbeti.yurtdışındayım,çalışan tüm anneler çocuğunu bebekken kreşe bırakmak zorunda.bakıcıya değil veya yardım eden anneye kayınvalideye değil...çocuğunuz iki yaşına gelmiş artık,onun da sosyalleşmesi lazım...ayrıca ne güzel memur olmuşsunuz.azıcık empati kurun Allah aşkına

Kesinlikle işi bırakmayın alışırsınız
Bebeğiniz için de daha iyisi bu, iki yaşına gelmiş zaten maşallah

işi bırak o zaman

selamlar ne kadar soğuk eleştiri dolu yorumlar yapılmış. herkes aynı hislerde olmak zorunda değil. bir anne daha duygusal yada daha bağlı ise çocuğuna daha çok zorlanıyor olabilir. belkide bir cok kisi de zorlanarak bıraktı bende biraktim o da aynı hissiyatı yaşasın diye yazmış bile olabilir diye dusunuyorum cunku bunu çokça görüyorum etrafimda. hele eski memurlar oysaki onlar için gercekten ne kadar zor olmus çocukları o şartlarda bırakmak zorunda kalmak. gercekten bazen birbirini anlayıp destek olmak yerine ben çektim o da çeksin düşüncesi ağır basıyor ve süslü cümlelerle gizlemeye calisilsada niyet maalesef bazen bu olabiliyor. başlık açılalı uzun zaman olmus muhtemelen is basi yaptiniz. umarim sorunlar yoktur ve kolay alışmışsınızdır
elbette zor bir süreç. bence bu durumda olan anneler kesinlikle durumla bahsedemiyorsa destek almalı. böyle bir kaygı yoğun şekilde yaşanıyorsa hayatı cok fazla olumsuz etkileyecektir bence eşler arasında soruna dahi neden olur. cunku eş yetmediği yahut istediği için çalışılıyor düşüncesi içten içe kızgınlığa dönüşecektir. onun yüzünden düşüncesi kurt gibi kemirmeye başlayacaktır. heleki gündemde olan cok acı olaylar bu kaygıyı surekli taze tutuyor ordaki tek sıkıntı çocuğundan ayri kalmak yada bağımlılık degil de bence güven kolay değil en kıymetini birakivernek sizi anlıyorum. umarim hersey gönlünüzce olur. keşke hiç bir kadin çalışmak zorunda kalmasa ve ekonomik özgürlük adi altında ekonomik esaret yaşamasa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…