Mutsuz biten bir son daha

bliiss

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
12.870
2.629
748
34
Nereden başlasam ne desem bilmiyorum. 5 yıllık bir ilişkim vardı, o askere gittiğinde yazmaya başlamıştım buraya.
Çeyiz topiği açtım hatta, nişan için düğün için gün sayıyordum. Herşey ters döndü bir anda.

5 ay önce satış pazarlama işine girdi. İşi çok çok yoğun dış bölgede çalışıyor. Bir gün dışarda birgün evinde.
İşe girdiğinden beri benimle deli gibi ilgilenen gözümün içine bakan adam gitti. Sadece iş düşünen, arayıp sormayan bir mesaj bile atmayan adam oldu. Her fırsatta dile getirdim sıkıntımı eskisi gibi olmasını istedim. Hep işinin çok yoğun olduğunu bizim için çalıştığını söyledi. Buarada Şubat 'ta sözlendik. Ben nişan hayalleri kurarken o yine işten başka birşey düşünmez oldu.

Eskiden her dakika yanımda olmak için çabalayan üzerime titreyen adam dinleneyim, yorgunum diye erkenden eve gitmeye başladı.Toplantıları oldu görüşmedik. 5 aydır o kadar çabaladım ki ilişkimi kurtarabilmek için. Çok direndim çok konuştum. En son pazar günü kendime zaman ayırıcam spora yazılıcam dedi. Sadece haftasonları görüşücez dedi. Benimde sabrım taştı tamam dedim sana zaman veriyorum git sporuna, bir süre görüşmeyelim ama bu zamanı kendime değil sana veriyorum. Tek taşımı çıkarttım ben bu yüzüğü 5 ay önce tanıdığım adamla evlenmek için kabul ettim yine o olduğunda yüzükle beraber gel yanıma dedim. Ama söz yüzüğümü çıkarmadım. Oda kendi söz yüzüğünü çıkarıp çok büyük hatta ettin artık yalvarsanda alamıycaksın bu yüzüğü dedi. Ve bitti.

Pazar akşamından beri ağlıyorum artık halim kalmadı, bu sabah dayanamadım aradım birimi var ondanmı yapıyorsun bunları bana diye hayır dedi. Hala beni haksız görüyor Yüzüğü çıkarmakla haksız duruma düştün diyor anlamıyorum akıl verin ne olur. Ben çok uyardım onu bu 5 ayda iyiye gideceğine kötüye gitti hep. Tek bildiğim içim çok ama çok yanıyor..

kendinize biraz zaman tanıyın. üstüne de çok gitme. Bırak o hasretine dayanamayıp geri döner. çocuğun aklına da başka şeyler sokma canım. ağlayıp üzme kendini de. rabbimin izniyle her şey yoluna girer inşallah:16:

canım benim seven insan böyle kolay kolay senin restine restle karşılık vermez oturup konuşalım der sen eminmisin hayatında biri olmadığına benim burnum kötü kokular alıyor
ya da sürekli kavga gürültü soğukluk mu oldu

kendinize biraz zaman tanıyın. üstüne de çok gitme. Bırak o hasretine dayanamayıp geri döner. çocuğun aklına da başka şeyler sokma canım. ağlayıp üzme kendini de. rabbimin izniyle her şey yoluna girer inşallah:16:

Keşke dayanabilsem ama ağlamaktan gücüm kalmadı artık elim kolum bağlı aramıyorda inşallah yoluna girer herşey.
Benim bütün hayallerim onunlaydı..

canım benim seven insan böyle kolay kolay senin restine restle karşılık vermez oturup konuşalım der sen eminmisin hayatında biri olmadığına benim burnum kötü kokular alıyor
ya da sürekli kavga gürültü soğukluk mu oldu

Daha öncede ayrılmak istedim bu konu yüzünden yalvardı yakardı bırakma beni diye söz verdi kaç kez değişicem diye.
Ama değişmedi. Annemde dahil herkes seni seviyor başkası yoktur ama çok şımarttın diyolar bilemiyorum:50:

daha önce de ayrılmak istemişsin demek ki senin dayanamayıp geri döneceğine güveniyor geçen sefer ki gibi yine ikna ederim diyor bence sabret onun sana gelmesini bekle

daha önce de ayrılmak istemişsin demek ki senin dayanamayıp geri döneceğine güveniyor geçen sefer ki gibi yine ikna ederim diyor bence sabret onun sana gelmesini bekle

Herkes aynı şeyi söylüyor ama o kadar zor bir süreç ki bu. Müdürlerim bile ağlamamam için yardımcı olmaya çalışıyor.
Sanki geri dönmeyecekmiş gibi geliyor, anlamıyorum ben bu kadar acı çekerken o nasıl işine gücüne bakabiliyor.
İnşallah herşey yoluna girer..

Öncelikle kendini üzme, her ne kadar bunu yapmak kolay olmasa da.
Sözlün işe yeni girmiş ve kendini sağlama almak için, kendini kanıtlamak için ilk aylarda yoğun çalışması normal. sen çalışıyor musun? Çalışmıyorsan, bütün gün ondan ilgi beklemen normal. Onun da ilgilenememesi seni üzmüş haliyle. Ama o da sizin için çalışıyor.
Ben de yeni işe başladım. Dün gece 11'e kadar toplantıdaydım mesela. eşimle hiç ilgilenemiyorum, arayıp soramıyorum bile gün içinde. Ama bu demek değil ki ben onu daha az seviyorum! Bu geçici bir durum.
Sözlün yüzüğünü çıkartınca blöfünü görüp resti çekmiş. Bir süre bekle bence. Ailelere de söylemeyin bir şey. Sonra iyice büyür barışmak isteseniz onlar karşı çıkar..

Öncelikle kendini üzme, her ne kadar bunu yapmak kolay olmasa da.
Sözlün işe yeni girmiş ve kendini sağlama almak için, kendini kanıtlamak için ilk aylarda yoğun çalışması normal. sen çalışıyor musun? Çalışmıyorsan, bütün gün ondan ilgi beklemen normal. Onun da ilgilenememesi seni üzmüş haliyle. Ama o da sizin için çalışıyor.
Ben de yeni işe başladım. Dün gece 11'e kadar toplantıdaydım mesela. eşimle hiç ilgilenemiyorum, arayıp soramıyorum bile gün içinde. Ama bu demek değil ki ben onu daha az seviyorum! Bu geçici bir durum.
Sözlün yüzüğünü çıkartınca blöfünü görüp resti çekmiş. Bir süre bekle bence. Ailelere de söylemeyin bir şey. Sonra iyice büyür barışmak isteseniz onlar karşı çıkar..

Ailem malesef biliyor çünkü ağlamadığım tek bir dakika yok sadece yorulduğumda susuyorum.
Ben sadece akşamları bir kaç dakikada olsa arasın istedim. Eski sıcaklığını hissedeyim istedim. Sanki artık sevmiyormuş gibi hissediyorum beni kahreden de bu zaten. Bu kadar çabuk vazgeçmemeliydi ben sadece zaman vermiştim bitirmemiştimki.

madem ayrılma niyetin yoktu ne diye yüzüğü veriyosun adama

Keşke yukarıda yazdığımı okusaydınız. Kendisine zaman tanıdım söz yüzüğümü çıkarmadım sadece bişeyleri farkına varsın diye evlenme teklifi ettiği yüzüğü verdim.

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

canım boş yere bu kadar hırpalama kendini 5 yıllık süreç iş yoğunluğu stres bide senin onu çok sevmenden dolayı adamımız biraz rahata sermiş galiba durum bunu gösteriyor nasılsa hatunum benim o çabalar ben biraz daha geri planda durayım demiş...yüzük olayıda biliyorsun o batasıca egoları yüzüğü vermenle son buldu adam seni sevmediği için değil egosu yerle bir die kırgın emin ol bir kavgada o yüzüğü verseydi suan senden özür dileyen taraftı çnkü egosu tavan yapmıştı ve haklı olduğunu bildiği için senin peşinden koşardı:)canım üzme kendini 5 yıllık uzun soluklu ilişkilerde böyle batmalar oluyor dibe sonra ayaklarınızı daha sağlam yere vurup çıkabilesiniz die bi mühlet arama sorma zamana yay gerçekten oda ayrılığı istemiyorsa zaten adım atar yahut adımlarını boşa çevirmez biraz ortalık yakıştık sen güçlü ol yüzüğü verip araman onda beni seviyor blöfünü yutmadım bak hala peşimde algısını yayar güçlü görün aldığın kararın arkasında ol tükürdüğünü yalama inş rabbim tez zamanda barıştırsın sizi ama dediğim gibi barışmanız an meselesi 5 yıllık bir ilişki o kadarda kolay bitmez kanımca...hadi canım mutlu haberlerinide paylaşman:31::31::31: dileğiyle

canım boş yere bu kadar hırpalama kendini 5 yıllık süreç iş yoğunluğu stres bide senin onu çok sevmenden dolayı adamımız biraz rahata sermiş galiba durum bunu gösteriyor nasılsa hatunum benim o çabalar ben biraz daha geri planda durayım demiş...yüzük olayıda biliyorsun o batasıca egoları yüzüğü vermenle son buldu adam seni sevmediği için değil egosu yerle bir die kırgın emin ol bir kavgada o yüzüğü verseydi suan senden özür dileyen taraftı çnkü egosu tavan yapmıştı ve haklı olduğunu bildiği için senin peşinden koşardı:)canım üzme kendini 5 yıllık uzun soluklu ilişkilerde böyle batmalar oluyor dibe sonra ayaklarınızı daha sağlam yere vurup çıkabilesiniz die bi mühlet arama sorma zamana yay gerçekten oda ayrılığı istemiyorsa zaten adım atar yahut adımlarını boşa çevirmez biraz ortalık yakıştık sen güçlü ol yüzüğü verip araman onda beni seviyor blöfünü yutmadım bak hala peşimde algısını yayar güçlü görün aldığın kararın arkasında ol tükürdüğünü yalama inş rabbim tez zamanda barıştırsın sizi ama dediğim gibi barışmanız an meselesi 5 yıllık bir ilişki o kadarda kolay bitmez kanımca...hadi canım mutlu haberlerinide paylaşman:31::31::31: dileğiyle

Yorumun içimi rahatlattı gerçekten teşekkür ederim. Aramam hataydı biliyorum ama elimde değil deli gibi merak ediyorum benim kadar mutsuzmu acaba diye nasıl ne hissediyor diye. Ama hala kendini haklı görüyor malesef.
Aramıycam bir daha ama o kadar çok korkuyorum ki gerçekten bitmesinden, beni sevmiyor olmasından delirecek gibi oluyorum.
İnşallah güzel şeyler yazabilirim buraya:31:

aslında kızlar olarak ilgiyi fazla bekliyoruzz:31::31::31:
ama adam sizin geleceğiniz için çaba sarfediyo bence.
nişan, düğün, ev yapmak kolay şeyler diil belli bi birikim gerektiren şeyler.
bunları seninle paylaşmaya çekiniyo belki, o yüzden bu kadar işine düşmüş olabilir.
ha diceksin kii spora ayırdığı vakti bana ayırsınn, haklısın belki ama,
onlarında kafalarını dağıtmak isteyeceği zamanlar olabilir.
bütün dünyasının biz olmasını bekleyemeyiz.
yüzüğünü çıkarmakla hata etmişsin, neticede ne kadar özel olduğunu sende biliyosun.
bu sıkıntının içinde ters cevap vermesinide horgörceksin artık..

Seven insan bu kadar çabuk vazgeçmez. İlgi sevgi zorla istenerek alınmaz ki. Bir insan nışanlıyken çok üzülüp çok ağlıyorsa evliliği 10 kez düşünmeli.

aslında kızlar olarak ilgiyi fazla bekliyoruzz:31::31::31:
ama adam sizin geleceğiniz için çaba sarfediyo bence.
nişan, düğün, ev yapmak kolay şeyler diil belli bi birikim gerektiren şeyler.
bunları seninle paylaşmaya çekiniyo belki, o yüzden bu kadar işine düşmüş olabilir.
ha diceksin kii spora ayırdığı vakti bana ayırsınn, haklısın belki ama,
onlarında kafalarını dağıtmak isteyeceği zamanlar olabilir.
bütün dünyasının biz olmasını bekleyemeyiz.
yüzüğünü çıkarmakla hata etmişsin, neticede ne kadar özel olduğunu sende biliyosun.
bu sıkıntının içinde ters cevap vermesinide horgörceksin artık..

Bu sorunun 5 aylık bir geçmişi var. Günde 1 kere arasın, arabaya bindiğinde bir tane mesaj atsın istedim. Yada yanımda olduğunda işini düşünmesin. Ben nişan konuşurken o umursamaz davranmasın çok şey beklediğimi düşünmüyorum ben. Hatalarını kabul etmişti.
Düzelmeye çalışıyorken biz, zaten ilişkimizi kurtarmaya çalışıyorken görüşmelerimizi azaltması yanlıştı bence. Bende beni umursamadığı izlenimi yarattı sabrım taştı verdim yüzüğü :43:

Seven insan bu kadar çabuk vazgeçmez. İlgi sevgi zorla istenerek alınmaz ki. Bir insan nışanlıyken çok üzülüp çok ağlıyorsa evliliği 10 kez düşünmeli.

Bizim en mutlu olmamız gereken zaman değilmi bu ? Hayaller kurup eşya alışverişi yapamamız gereken zamanlar bunlar benmi yanlış düşünüyorum. Ama o sadece işini düşünsün başka birşey yapmasın bana dokunan bu zaten.

bu çok sert bi tepki diil mii yaa :44::44::44:
neticede 5 yıllık ilişki mutlaka inişleri çıkışları olacaktır:31::31::31:
o kadar emek verilmiş bu günlere gelinmiş :31::31:
erkekler biz kadar paylaşımcı diil oturup dertlerini anlatmazlar çözmek için mücadele ederler:34:
konu sahibi arkadaşım inşallah güzel haberlerle bekliyoruzz :34::34:

Back
X