Mutsuz biten bir son daha

aynen canım evlenseydiniz neler yapardı kim bilir. Aldatmaya devam ederdi, daha kötü olurdu

Başka biri olduğu konusunda kanıtım yok ama yalanda çok büyük bir aldatmadır değilmi.
Bende evli olmadığımız için şükrediyorum canım.

Başka biri olduğu konusunda kanıtım yok ama yalanda çok büyük bir aldatmadır değilmi.
Bende evli olmadığımız için şükrediyorum canım.

evet yalanı kast ettim canım bende:31: sen arkana bakma Allah mutlaka sana güzel bir hayat verecektir.Sen elinden geleni yapmışssın çünkü..O kadar senede kafanı kaldrıp başka bir erkeğe baktın mı eminim bakmamışsndr .Kendi bilir.

Son düzenleme:
avat yalanı kas ettim canım bende:31: sen arkana bakma Allah mutlaka sana güzel bir hayat verecektir.Sen elinden geleni yapmışssın çünkü..O kadar senede kafanı kaldrıp başka bir erkeğe baktın mı eminim bakmamışsndr .Kendi bilir.

İçim çok rahat vicdanım çok rahat. Çünkü ben herzaman ona sadık oldum, yalan söylemedim.
Şimdi o düşünsün, ahımı aldı acısı çıkar elbet.

İçim çok rahat vicdanım çok rahat. Çünkü ben herzaman ona sadık oldum, yalan söylemedim.
Şimdi o düşünsün, ahımı aldı acısı çıkar elbet.

aynen sen iyi olmaya yeni bir hayat kurmaya bak..bi süre tek başına kafanı dinlersin sonraa elbet layık biri bulur seni de:34:

Back
X