Mutsuz evliliklerin çocukları...

bende 5 gün sona 33 olcam :) daha dogrusu 33 ü devircem 34 ten gün almaya başlıcam.
33 yani dolu dolu.
sigarayi bırakamadım tabe ki.
p.tesi tavsiye edilen bi ilaç var onu alcam, araştırıyorum.
bu arada azalttım.

İlaç işe yarıyor..Ben 17 gün bıraktığımda ilaç yardımıyla bırakmıştım..Ama kilo ve aşırı sinir bozukluğu yaptığı için resmen kendimi zorlayarak yeniden başladım...Herkeste aynı etkiyi yapmıyor...Biz 5 arkadaş aynı anda başladık..İlk başta beşimiz de bıraktık ama sadece üçümüz kilo almadan ve sinir bozukluğu yaşamadan sürekli hale getirebildi...2 yıl olacak bırakalı arkadaşların yılbaşında...
Eğer aynı ilaçtan söz ediyorsak bırakın sigarayı kokusundan da paketinde nefret ettiriyor..Evin tüm duvarlarını çamaşır suyuyla sildim koku çıksın diye o dönem...Oysa evin içinde sadece mutfakta balkon kapısı açık bir şekilde tek tük içerim...

İlaçla ilgili detaylı bir sayfa vardı..Bi göz atın isterseniz

Ayrıca farklı yöntemler deneyenlerden her türlü tavsiye alınır...

Kesinlikle sağlıklı bir vücut ve beyinle hayata devam etmenin ilk yolu bu zıkkımdan kurtulmamıza bağlı

iyi geldi yani ? istemedin cigara de mi
bi anlatsana izmirli abila

Sigara istemedim...Sigara kokusu istemedim...Sigara içen insanı evimde istemedim...Sigaranın adını duymak istemedim..Sonra yemek istedim...Buzdolabının önünden ayrılmak istemedim...Dikkat et kilo alıyorsun diyenleri duymak istemedim...Kahve istemedim..Çay istemedim...Kek istedim...Pasta börek istedim çok istedim...Dışarı çıkmak istemedim...Kafeye gitmek istemedim...Arkadaşlarım gelsin istemedim...Kimseyi görmek istemedim...Basküle çıkmak istemedim...7 kilo fazlayı görmek istemedim...

Sonra bir baktım ben yaşamıyomuşum beslenmek ve devamı birde uyumak ve uyanmak dışında yaşam belirtilerim kaybolmaya başlamış....

Sigaraya başlamak istemedim....

Ama başladım...Önce 1 taneyi zorla içtim...Kokusundan nefret ederek midem bulanarak..Ama kendimi yeniden mutlu hissettim...Sonra 2 arkadaşımı aradım..Okkalı bir Türk kahvesi eşliğinde 2 sigara daha tüttürdüm..
Ve hayata döndüm Kilo vermem epey zaman aldı ama....

Malesef bende etkileri bırakma anlamında iyi kilo alma anlamında ve psikolojik bakımdan kötüydü..Ama dr. um bunun ilacın yan etkisi değil sigarayı bırakmanın genel etkileri olduğunu ve kişiden kişiye değiştiğini söyledi...

ben doktora danışmadan alıcam.
yemek gün boyunca yiyemem , işteyim.
akşamları bakıcaz.
zaten peşinede yüzmeye başlıcam :)
psikoloji kısmına bakıcaz artık.
tamam karar aldım alıcam p.tesi başlıcam

Bence dr. a danışmadan kullanma..Zaten sigarayı bırakma merkezlerine bile uğrasan yeter...Hem psikolojik destek de çıkıyorlar..

allah sizin iyiliginizi versin hemi aksam aksam aglamaktan mahvoldum yaaa inanamiyorum babaniz bu dunyadan degil ne mukemmel insanlar varmis yarabbim..film gibi...

Sigara olayını ne yaptınız merak ettim Umarım bırakabilmişinizdir..

Bende annemle babama bıraktırmak istiyorum. Sigaradan gerçekten çok rahatsız oluyorum. Bırakamıyorlar. Böyle ilaçları da kullanmalarının zararı olmasından korkuyorum. Ne yapsam bilmiyorum. Bırakmayıda düşünmüyorlar. Belki böyle bir ilaçla ancak bıraktırabilirim ama zararı olur mu bilmiyorum.

Konuyu baştan sona okudum. Gerçekten çok duygulandım. Özellikle Cudana'nın anlattıklarını okuyunca. Belki okuyan bazı insanlar bu anlatılanlardan ders alır.

Son düzenleme:
Sigara olayını ne yaptınız merak ettim Umarım bırakabilmişinizdir..

tüttürüyorum bol bool :) ilaç bende işe yaramadı.
ilk başta bulantı sonra kabızlık yaptı.
henüz bırakmadım 2.kutudayım ama hayatım o kadar anormal bi dönemde ki 10 ilaç olsa bırakmam.
ama azalmıştım son 2 güne kadar ..

İnşallah annen babanda içen herkes gibi bende bırakırız..Yılbaşında sıkı bir zam geliyor..En azından azaltırım belki Ama onlar istemedikçe çok zor..Birde ilaçları dr. a danışmadan sakın kullanmayın lütfen..

Çok teşekkürler.

Bence bir insanın içinde yoksa, yaşadıgı onca şeye ragmen ders almaz...
Ama yine de temennimiz o yönde olsun :)

Benim hikayemde sizinkiyle aynı ilgimi çekti konunuz sadece benim annem Türk bende arayıp sormam kendisi ararsa arar 40 yılda bir ve kimseye bahsetmem biz konuyu dışarıya karşı hiç sizde öylemisiniz anlattıkca daha çok üzülüyorum çünkü

Çocukken kavga gürültü evimizden hiç eksik olmadı. Bir gün huzura muhtaç kaldım. Okuldan eve dönmek istemezdim. Evimden soğudum, uzaklaştım. Ayrılsalardı herşey daha iyi olur muydu bilmiyorum ama en azından bir ihtimal vardı. Huzurlu bir ev çocuğun hakkıdır.

Çok zorluklar görmüşsünüz

Babanın ellerinden öpüyorum abla rabbim ona uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…