Sen istesende öyle olamazsın zaten...Ayrıca umarım ve dilerim ki seni anlayacak ve sevecek bir adamla evlenirsin..O zaman sen kıyamazsın ona..Harcadığın her kuruşun ortak geleceğin ve çocukların nasibi olduğunu düşünürsün...
Ama laf aramızda o hatunlara bende hayranımdır..Bana göre değil ama....
sağol parkoncum, umarım çıkar. benim ve isteyen herkesin...Zeboşum yaşadığın bütün olumsuzluklar senin karakterini hep olumlu yönde geliştirmiş canım.
Sen o kokoşlardan olamazsın,olmada zaten.
Birgün kıymetini bilen bir adam çıkacak ama karşına canım,ben inanıyorum.
Ben sadece izliyorum.. Hikayem hayli uzun ve pek iç açıcı değil..
Ama şu cümlede kendimi buldum hayatta hep dik duruyorsunuz. çünkü yanlış yaptığınız da arkanızı toplayacak kimsenizin olmadığını biilirsiniz. işte bu yüzden garanticiyim ben
farklı şehirşer , farklı insanlar ama ortak kader ..
Kader mi acaba ?
Eskiden belki kaderdi ama artık değil..Mesela eşine çocuğuna şiddet uygulayan bir adama katlanmak kader değil.....Artık o çocuğun da kadının da hakları var..Korunuyorlar...Yeter ki neye ne kadar katlanmamız gerektiğini ve neler yapabileceğimizi bilelim..
Bunu genelleyerek söyledim ama benim yada çevremdekilerin böyle bir sıkıntısı olduğundan değil.......Burada okuyanların forumda konu açanların pek çoğu hala aynı tarz sorunlarla boğuşup sonra kader demesinler istiyorum artık..Farkında olsunlar..
Düzeltiyorum her zaman haklar vardı ama şimdi bunun farkındayız
canım ben de okurken hıçkırıklarla ağlamaya başladım çok zor ve bir yandan çok güzel bir hikaye senin hikayen.ben ilk kez böyle bir erkek duyuyorum.inan çok duygulandım.
Bilmem ama bütün güçlü gördügüm kadınlar burada :)) buna ben de dahilim..Şaşırmadım hiç aslında..
yazdığımı oku :) bizim yaşadıklarımız kader ..
annelerimizin , babalarımızın ki seçim ..
ben yuvanın kutsallığına inanmadım , ya da cocugum için katlanıyorum yalanına ..
Bunlar korkak insanların yalanları ..
forumda çoğu konuyu okuyup çıkıyorum.
kadın doğuma 3 gün kala aldatılıyo , affediyo (bi kere yaptı bişi olmaz)
dayak yiyo , affediyo (daha önce dövmediyse bi tokat için yuva yıkılmaz)
bizim kk hatunlarıda şak şak şak
bi şans bi şans ..
değil şans dünyayı yakarım ulen.
ulan azrail gelince şans veriyo mu adama ?
sen niye şans veriyon!
gerçi azaril bana 2 kere şans verdide
%100 katılıyorum sert falan değil ..
minikdepresif bu kısmı anlamadım.. "gerçi azaril bana 2 kere şans verdide" onun dışında problem yok..
19 yasında çok büyük bi kaza geçirdim , bi araç bana çarptı , mucize eseri hayatta kaldım ve çok az hasar kaldı.
29 yasında intihar girişimim oldu çok şükür onuda atlattım.
yani azrail 2 kez randevusundan vazgeçti
Kaza için çok üzüldüm verilmiş sadakan varmış..Ama girişimle ilgili yorum yapmayacağım..:26:beğen tuşuna basmayada içim elvermedi..
iyi ki yapmışım o girişimi.
yoksa aklımın köşesinde hep ölme fikri olacaktı.
şimdi hiç yok ..
hayatın ne kadar değerli olduğunu anladım.
şimdi gülümseyerek anımsıyorum
Bak o zaman beğenirim de yorum da yaparımİnşallah hayat sana bundan sonra hep güzellikler getirsinde iyice anla ve asla vazgeçeme bu hayattan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?