2 ay önce 2,5 yıllık güzel gittiğini sandigim iliskiyi aniden sebepsizce bitirdi üstelik ayrılmak istediğini telde söyledi.ayrilmadan 3 gün öncede her ay yaptığı gibi ay dönümümüzü kutlayıp “bu hayatı seninle yaşayacağıma söz veriyorum “ diye mesajlar atan adam üç gün sonra ayrıldı ..ayağına gittim sebebini sormaya gelmedi geri dön dedi ..aynı akşam dayanamayıp bir daha yanına gittim bu sefer geldi böylesi ikimiz icin daha iyi dedi ve ne helallik aldı ne özür diledi arkasını döndü gitti öyle fedakarlıklar yapmıştım ki ona ne kadar hataymış kendimden nasıl odun vermişim çok kızıyorum kendime .kiz avukat ve benden çok güzel olduğu icin sattı beni ..Hikayeler paylaşıyor hiç utanmadan kıza göndermeler şarkılar bir gördüm aşık oldum demeler,bana yaptığı gibi güllü çiçekli masalarda yemekler ..üstelik benim fake hesaptan takip ettiğimi biliyor gözüme soka soka yapıyor ..utanmadan da hala şirket adresinden benim ve herkese açık hikaye paylaşan adrkadasimin hikayelerine bakıyor ..çok salakmisim .düşündüğüm tek şey hersey yalanmış sevmemiş beni ..Su an çok mutlu her anlamda istediği gibi bir aile ve istediği gibi bir kız buldu..hayat çok garip Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın .bu şekilde basına gelip ilahi adaleti yaşayan var mi arkadaslar yalvarıyorum size mutlu olurlar mi kız tam istediği gibi ?
Konuyu düzenleyip "askılı bluz giydiğim zaman olay çıkaran adam şimdi Twitter da g.tune kdr yırtmaçlı kıyafetler paylaşan kızla evlenecek" yazdığınız bölümü çıkarmışsınız ama bu konunun da özeti şu iki satırda aslında. Zira onlar mutlu ya da mutsuz olabilirler orasını bilemeyiz ama siz bu kafayla net bir şekilde mutsuz olursunuz. Çünkü ;
1. "Askılı bluz giydiğiniz zaman olay çıkaran adam"la 2,5 yıllık güzel giden bi ilişki yaşanmaz.
Sizin de yazınızda belirttiginiz üzere siz sürekli ödün verirsiniz, fedakarlık yaparsınız ve ilişkinin güzel gittiğini zannedersiniz. Karşı taraf da her seferinde onu memnun etmek icin daha fazlasını yapmanızı ister, günün sonunda da öyle bir noktaya gelirsiniz ki verecek ilgi çekici bir şeyiniz kalmamıştır.
Bu noktada maceracı olan adamlar eskisine hiçbir açıklama yapma gereği duymadan yeni bir kadın buluyorlar, düzenli hayat sevenler ise eldekine katlanıp basabileceğim yeni bir sinir ucu var mı, benim için daha ne şekillere girer diye sevgililerini hırpalandıkça hırpalıyorlar.
Bu döngünün içinde çekildiğini fark etmeyip benim ne güzel giden ilişkim vardı nasıl bir anda bitti diyen insan bu farkındalık seviyesiyle kolay kolay mutlu olamaz ne yazık ki.
2. "Şimdi Twitter da g.tune kdr yırtmaçlı kıyafetler paylaşan kızla evlenecek" Şu cümleye konuşsam tesiri yok, sussam... yok ya susmayacağım. Basitinden şöyle açıklayayım sayın konu sahibi, kafanızdaki çarpık ahlak ve adalet anlayışı en çok bu cümleden aksa da konunun bütününe sirayet ediyo aslında.
Başkalarının eteğinin boyu, yırtmacı, dekoltesi onları eğlenilecek kötü kadın , sizi evlenilecek iyi aile kızı yapmaz. Hayır zaten bi insanın eteğinden karakter, kişilik, dini ya da ahlaki değer analizi de yapılamaz. Ama o eteğin yırtmacını böyle çirkin bi üslupla diline dolayan biri hakkında çok şey söylenebilir.
Başkalarının mutsuzluğu, bunlar size zarar vermiş kişiler bile olsalar, sizi mutluluğa götürmez sonra. Çünkü sizin mutluluğunuz sizin sahip olduklarınızla ilgilidir, başkalarının sahip olamadıklarıyla değil.
Aynı şekilde insanların mutsuzlugu üzerinden adalet sağlanmaz. Kendiniz için adaleti mi sağlamak istiyorsunuz; bu ilişkide yaptığınız hatalardan ders çıkarın, aynı hataları tekrarlayıp aynı mutsuzluklara sürüklenmeyin.
Özetle eski sevgiliniz, onun yeni sevgilisi, dıdısının dıdısı vs. bunların hepsi başka başka insanlar. Hicbiri siz degilsiniz, hayatları sizin hayatınız degil, mutlulukları ya da mutsuzlukları sizi gerçekte bağlamaz. Ama siz kendi hayatınızı unutup onlara olanlar üzerinden sahte sevincler, savaslar, ilahi adaletler yaratırsanız kendi hayatını yaşamayı unutmus, kalbi ve dili çirkinleşmiş, mutsuz bi kadın olursunuz.