• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk üstünden mutluluk kurulur mu ilahi adalet var mi arkadaslar ?

Haklısınız kesinlikle ama bunun da bir yolu yordamı olmalı. Geçip karşısına açık açık ben ayrılmak istiyorum eskisi gibi hissetmiyorum demek lazım. Aramayarak, sormayarak ortadan kaybolarak ben ayrıldım ama karşımdakinin haberi yok tavrına bürünmek çok ayıp bir şey. Ayrılmaya cesareti olmayan kişi ilişki yaşamaya da kalkışmamalı bence.
ideal olan o şekilde olması, ama yapmamış ne yapacaksın, ayrıca arkadaşa cevabende yazdım. İki yıllık kız arkadaşını telefonla terk eden adamın görüşmek istememesine rağmen, iki defa ayağına giderek konu sahibide hata yapmış. Benim hayat felsefem kocam, ailem bile olsa, kimseye bana verdiğinden fazla değer vermem, fedakarlık yapmam, ben yaptığımda affetmeyeceğini bildiğim hatasını seviyorum bahanesine sığınıp affetmem, bunun tek istisnası yetişkin olana kadar evladımdır. Bu memelekette genç kızların bir.çoğu malesefki daha sevgiliyken adamın her şeyine eyvallah ediyor, adam ailesine laf söylüyor yutuyor, giyimine laf söylüyor yutuyor, arkadaşına laf söylüyor yutuyor, karakterine, hayatına laf ediyor yutuyor, bir sürü konuda kendinden veriyor, okulunu, işini yaşayacağı şehri bile adamın hayallerine göre yapıyor, sonra ilişki bir şekilde bitiyor, ondan sonra ben onun için şunu yaptım bunu yaptım diye bir sürü kalp kırıklığı ile kalıyor ortada. Yapmayın arkadaşım ilişkiler sizi güçlendiriyorsa, mutlu ediyorsa hayatınıza iyi yönde birşeyler katıyorsa güzel, sizden götüren adamlara kendinizi harcatmayın seviyorum bahanesi ile .Ayrıldığınızda sadece biten ilişkinize üzülün, kendinizden verdiğiniz tavizlere değil.

ideal olan o şekilde olması, ama yapmamış ne yapacaksın, ayrıca arkadaşa cevabende yazdım. İki yıllık kız arkadaşını telefonla terk eden adamın görüşmek istememesine rağmen, iki defa ayağına giderek konu sahibide hata yapmış. Benim hayat felsefem kocam, ailem bile olsa, kimseye bana verdiğinden fazla değer vermem, fedakarlık yapmam, ben yaptığımda affetmeyeceğini bildiğim hatasını seviyorum bahanesine sığınıp affetmem, bunun tek istisnası yetişkin olana kadar evladımdır. Bu memelekette genç kızların bir.çoğu malesefki daha sevgiliyken adamın her şeyine eyvallah ediyor, adam ailesine laf söylüyor yutuyor, giyimine laf söylüyor yutuyor, arkadaşına laf söylüyor yutuyor, karakterine, hayatına laf ediyor yutuyor, bir sürü konuda kendinden veriyor, okulunu, işini yaşayacağı şehri bile adamın hayallerine göre yapıyor, sonra ilişki bir şekilde bitiyor, ondan sonra ben onun için şunu yaptım bunu yaptım diye bir sürü kalp kırıklığı ile kalıyor ortada. Yapmayın arkadaşım ilişkiler sizi güçlendiriyorsa, mutlu ediyorsa hayatınıza iyi yönde birşeyler katıyorsa güzel, sizden götüren adamlara kendinizi harcatmayın seviyorum bahanesi ile .Ayrıldığınızda sadece biten ilişkinize üzülün, kendinizden verdiğiniz tavizlere değil.
Çok haklısınız bana ders oldu bir daha aynı hataya kolay kolay düşmeyeceğim yorumunuz icin TSK ederim ☺️

Birincisi o kızın sizden haberi var Mıydı ki?? İkincisi ise şükret ki böyle karaktersiz bir adamla evlilik yoluna girmedin sonra senden daha güzel bulduğu kadınlarla seni aldatacaktı.. Üçüncüsü ise mutsuzluk üzerine mutluluk kurulur mu meselesi.. Üzgünüm ki kuruluyor.. Ama siz takmayın sizlik bir durumdan çıkmış bu şu an.. Kızın belki sizden haberi bile yoktu hem haberi olsa bile bir ilişkiye başlarken bizler eşlerimizden sevgililerimizden mesuluz onların yaptıkları bizi ilgilendirmeli bence ben diğer insanların yaptığını takmıyorum yani sorun sizin karaktersiz sevgilinizde.. Lütfen üzülmeyin kimse vazgeçilmez değil daha iyisi karşınıza çıkacak emin olun..
Güzel dilekleriniz için çok sağolun bana ders oldu aynı hatalara düşmem Bida sevgiler ☺️

İlahi adalet ne zaman tecelli ediyor biliyor musunuz?
Siz her Allahın günü onları takip etmeyi ve mutsuz olmalarını dilemeyi bırakıp kendi hayatınıza baktığınızda...Bu benim için birçok haksızlığa uğradığım konuda hep böyle olmuştur.Yol yakınken ne mal olduğunu görmüşsünüz.Evet başkasını size tercih etmesi çok çok acı gurur kırıcı onur zedeleyici bir şey ama bu kişiden zaten hayır gelmez.Allah’a havale edin sonra tamamen unutun.
Kesinlikle haklısın enerjimi çekeceğim

benim gibi 40 lı yaşa geçince bu erkekler için boşa harcadığınız ağladığınız zamanlara yazıkmış diyeceksiniz .sosyal medya ve arkadaş çevresi empoze ediyor bize ayyy mutlaka sevgilimiz olmalııı diye.ben üniversite bitene dek kimseyle çıkmadım sadece sosyal erkek arkadaşlarım vardı .okul ve yurt arkadaşlarım 5 gün mutluysa 10 gün dert anlatırlardı puffff.ben de gezdim tozdum yedim içtim keyfime baktım.kimse nereye gidiyorsun saçını niye o renk yaptın neden bunu giydin diyemedi doğal olarak.e sonraları erkek arkadaşta edindik evlendik te .Birkadın olarak önce kendinize değer verin ve evlat hariç ki o da sınırsız olmamalı kimse için fedakarlık yapmayın derim
Bana ders oldu bida yapmayacağım

benim gibi 40 lı yaşa geçince bu erkekler için boşa harcadığınız ağladığınız zamanlara yazıkmış diyeceksiniz .sosyal medya ve arkadaş çevresi empoze ediyor bize ayyy mutlaka sevgilimiz olmalııı diye.ben üniversite bitene dek kimseyle çıkmadım sadece sosyal erkek arkadaşlarım vardı .okul ve yurt arkadaşlarım 5 gün mutluysa 10 gün dert anlatırlardı puffff.ben de gezdim tozdum yedim içtim keyfime baktım.kimse nereye gidiyorsun saçını niye o renk yaptın neden bunu giydin diyemedi doğal olarak.e sonraları erkek arkadaşta edindik evlendik te .Birkadın olarak önce kendinize değer verin ve evlat hariç ki o da sınırsız olmamalı kimse için fedakarlık yapmayın derim

Kesinlikle haklısınız ne güzel yazmışsınız benimde 25 yaşıma kadar sevgilim olmadı keşke o zaman ve ondan sonrakilerde olmasaymış diyorum arada. karşıma sıkıntılı tipler çıkmış bende toyluktan anlayamamışım salak gibi niye üzüldüysem diyorum şimdi:) Adamın etmediği küfür kalmazdı ama ayrılmazdım evlenseydim dayak yiyecektim muhtemelen biri böyleydi. Diğeri aldattı mesela ama onu erken anladım neyseki çok zamanım gitmedi. Aslında bi yandan da tecrübe de oluyor yaşamak:)

Bizden mutsuz olacaklar diye duymak için yazmışsın. Seni anlıyorum. En iyi yapacağın şey derhal irtibatı kesip kendine dönmen. Söylemesi kolay tabi ama inan unutuluyor. Hem öyle aşkları sonsuz değildir merak etme. Herşey gibi onlarinki de yipranacak bitecek. Sen içinden kızgın ol, affetme. Bu duygu sana yardım eder.

Kimse vazgeçilmez değildir. unutmanız zaman alır ama emin olun bunda da hayır olduğunu ileride anlayacaksınız. Şuan yapmanız gereken şey takibi bırakmak hiçbir şekilde irtibata geçmemek.

Kesinlikle haklısınız ne güzel yazmışsınız benimde 25 yaşıma kadar sevgilim olmadı keşke o zaman ve ondan sonrakilerde olmasaymış diyorum arada. karşıma sıkıntılı tipler çıkmış bende toyluktan anlayamamışım salak gibi niye üzüldüysem diyorum şimdi:) Adamın etmediği küfür kalmazdı ama ayrılmazdım evlenseydim dayak yiyecektim muhtemelen biri böyleydi. Diğeri aldattı mesela ama onu erken anladım neyseki çok zamanım gitmedi. Aslında bi yandan da tecrübe de oluyor yaşamak:)
hayat tecrübelerin toplamı zaten.bundan sonra daha dikkatli olursunuz olur biter üzülmeye hiçççç değmez

hayat tecrübelerin toplamı zaten.bundan sonra daha dikkatli olursunuz olur biter üzülmeye hiçççç değmez

Kesinlikle. Şu an asla üzülmüyorum hatta yatıp kalkıp şükrediyorum çünkü bu ikisiyle de evlilik yolundaydı ilişki 😱 Allah korudu başka bir açıklaması yok 🤲

Yalnız bir avukat olarak söylüyorum. Avukatlık bir statü değil bir meslek, zaten aklı başında hiç kimse eşinin işiyle övünmez, aklı başında hiç kimse de kişinin karısının mesleğine bakarak adamı taktir etmez. Son 10 yılda mantar gibi açılan fakültelerden sonra elini sallasan avukata çarpıyor zaten. İşinizden dolayı kendizi o kızdan aşağıda görmeyin.

Yalnız bir avukat olarak söylüyorum. Avukatlık bir statü değil bir meslek, zaten aklı başında hiç kimse eşinin işiyle övünmez, aklı başında hiç kimse de kişinin karısının mesleğine bakarak adamı taktir etmez. Son 10 yılda mantar gibi açılan fakültelerden sonra elini sallasan avukata çarpıyor zaten. İşinizden dolayı kendizi o kızdan aşağıda görmeyin.
çok haklısınız tıp hariç çoğu mesleğin değeri düştü pıtırak gibi açılan üniversiteler yüzünden .hatta artık üniversite mezunu olmak eskinin lise mezunu olmakla aynı şey oldu kimse havalanmasın çokkkk var bizden artıkkk :olamaz:

2 ay önce 2,5 yıllık güzel gittiğini sandigim iliskiyi aniden sebepsizce bitirdi üstelik ayrılmak istediğini telde söyledi.ayrilmadan 3 gün öncede her ay yaptığı gibi ay dönümümüzü kutlayıp “bu hayatı seninle yaşayacağıma söz veriyorum “ diye mesajlar atan adam üç gün sonra ayrıldı ..ayağına gittim sebebini sormaya gelmedi geri dön dedi ..aynı akşam dayanamayıp bir daha yanına gittim bu sefer geldi böylesi ikimiz icin daha iyi dedi ve ne helallik aldı ne özür diledi arkasını döndü gitti öyle fedakarlıklar yapmıştım ki ona ne kadar hataymış kendimden nasıl odun vermişim çok kızıyorum kendime .kiz avukat ve benden çok güzel olduğu icin sattı beni ..Hikayeler paylaşıyor hiç utanmadan kıza göndermeler şarkılar bir gördüm aşık oldum demeler,bana yaptığı gibi güllü çiçekli masalarda yemekler ..üstelik benim fake hesaptan takip ettiğimi biliyor gözüme soka soka yapıyor ..utanmadan da hala şirket adresinden benim ve herkese açık hikaye paylaşan adrkadasimin hikayelerine bakıyor ..çok salakmisim .düşündüğüm tek şey hersey yalanmış sevmemiş beni ..Su an çok mutlu her anlamda istediği gibi bir aile ve istediği gibi bir kız buldu..hayat çok garip Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın .bu şekilde basına gelip ilahi adaleti yaşayan var mi arkadaslar yalvarıyorum size mutlu olurlar mi kız tam istediği gibi ?
[/QUOTEj
Takibi bırakın önünüze bakın. Benim de buna yakın bir hikayem var tamamen örtüşmüyor ama kısmen benziyor. Cookk şükür ayrılmışız ve esimi tanımışım diyorum🙏 12 sene geçti üzerinden, ben çok şükür mutluyum. O hala bekardi 1 sene önce falan, onu da nerden biliyorum 10-11 sene sonra bana Instagram'dan istek yollamis utanmadan. Tabii sildim geçtim, böyle de yüzsüz. Evli barkli, çocuklu kadına istek göndermeye utanmıyor pişkin

Ben özel bir şirkette çalışıyorum maaşlar belli ortalama veriyorlar .o hep bana derdi keşke daha iyi bi bölüm okusaydın kendine İsyeri aç istersen burası sana yakışmıyor tarzı şeyler söylerdi yanı etikete bakan bir insan
Avukat arkadaşlar alınmasin ama avukatlık ta artık rutin mesleklerden biri oldu. Kendinizi kiyaslayacaginiz bir üstünlük durumu yok. Güzelliğe gelince o da çok görece gerçekten. Velev ki daha iyi mesleği vardı ve daha güzeldi diyelim buradaki konu kadınlardan bağımsız ortadaki kişiliksiz erkek zaten. Siz güzel ve başarılısiniz kendi yolunuzda,. Sizi sevecek o güzel insan sizi bulsun dileyelim🌸

Avukat arkadaşlar alınmasin ama avukatlık ta artık rutin mesleklerden biri oldu. Kendinizi kiyaslayacaginiz bir üstünlük durumu yok. Güzelliğe gelince o da çok görece gerçekten. Velev ki daha iyi mesleği vardı ve daha güzeldi diyelim buradaki konu kadınlardan bağımsız ortadaki kişiliksiz erkek zaten. Siz güzel ve başarılısiniz kendi yolunuzda,. Sizi sevecek o güzel insan sizi bulsun dileyelim🌸
Güzel dilekleriniz için çok TSK ederim çok duygulandım sevgiler 🥰

Back
X