ideal olan o şekilde olması, ama yapmamış ne yapacaksın, ayrıca arkadaşa cevabende yazdım. İki yıllık kız arkadaşını telefonla terk eden adamın görüşmek istememesine rağmen, iki defa ayağına giderek konu sahibide hata yapmış. Benim hayat felsefem kocam, ailem bile olsa, kimseye bana verdiğinden fazla değer vermem, fedakarlık yapmam, ben yaptığımda affetmeyeceğini bildiğim hatasını seviyorum bahanesine sığınıp affetmem, bunun tek istisnası yetişkin olana kadar evladımdır. Bu memelekette genç kızların bir.çoğu malesefki daha sevgiliyken adamın her şeyine eyvallah ediyor, adam ailesine laf söylüyor yutuyor, giyimine laf söylüyor yutuyor, arkadaşına laf söylüyor yutuyor, karakterine, hayatına laf ediyor yutuyor, bir sürü konuda kendinden veriyor, okulunu, işini yaşayacağı şehri bile adamın hayallerine göre yapıyor, sonra ilişki bir şekilde bitiyor, ondan sonra ben onun için şunu yaptım bunu yaptım diye bir sürü kalp kırıklığı ile kalıyor ortada. Yapmayın arkadaşım ilişkiler sizi güçlendiriyorsa, mutlu ediyorsa hayatınıza iyi yönde birşeyler katıyorsa güzel, sizden götüren adamlara kendinizi harcatmayın seviyorum bahanesi ile .Ayrıldığınızda sadece biten ilişkinize üzülün, kendinizden verdiğiniz tavizlere değil.