Mutsuzluk üstünden mutluluk kurulur mu ilahi adalet var mi arkadaslar ?

Valla ilahi adalet var mi bilmiyorum ama anlattığınıza gore adam gayet mutlu. Siz de kenardan izliyorsunuz kizin donunu.

Hayır şu flört sevgililik olaylarında beni bıraktı, başkasına gitti , umut verdi ahımı aldı, muhabbetine ölüyorum. Bırakın sevgiliyi 10 yıllık kocam ben başkasına aşık oldum, seni aldatmak istemiyorum, ayrılalım dese ona bile diyemem, ah ediyorum diye, gönül bu ne yapacaksın, tamam üzülürüm yıkılırım ama adama ah edemem, bunun istisnası aldatmadır ve asıl ah almak odur çünkü seni salak yerine koymaktır. Demekki eski erkek arkadaşınız diğer kızla tanıştı, gönlü ona kaydı, sizle ilişkisini bitirip onunla birşeylere başladı. Ne yapsaydı, ben bu kızla çıkıyorum, başkasını sevdim ama olsun ah alamam illa bu kızla devam edeyim evlenmeliyim mi deseydi ya da aynı şey sizin başınıza gelseydi, başkasıyla tanışıp ona karşı birşeyler hissedip aşık olsaydınz erkek arkadaşınızın ahını almamak için devam mı ederdiniz.
Çok sevdiğim bir laf vardır, gönül işinin sadakası olmaz derler, birine birşeyler hissedersin, bazen ömür boyu sürer, bazen biter, önemli olan yol arkadaşına dürüst olmak, hislerin bittiği yerde, onu aldatmadan bitirmektir. Erkek arkadaşınızda yeterince dürüst olmasada en azından sizi aldatmamış. Ayrıca diğer kız hakkındaki söyleminizde bir bayana hiç yakışmıyor. Belkide erkek arkadaşınız diğer kız kendinden taviz vermiyor, sağlam güçlü bir özgüveni var diye kapıldı ona bilemezsiniz, diğer kızı eleştireceğinize bence biraz örnek alın, hayatınıza giren adamlara sizin aklınız, fikriniz, ahlak anlayışınız yokmuş gibi kıyafetlerinize laf söylemesine izin vermeyin.

O sana dönecek
Aha şuraya yazıyorum
Aynısını yaşadım
Kabul edip etmemek sana kalmış artık
Ama DÖNECEEEEK

Çok saol cnm haklısın öyle yapacağım

Donsun istemiyorum artık bence de allah kurtarıyor kesinlikle haklısın

Emin ol öyle adiymis ki bu adam kıza benden bahsetmemiştir bile .ve üstelik utanmadan benim ve arkadasimin hikayelerine bakıyor her gün bakıyor hepsinin ekranını aldım bende kıza yazmaya düşündüm Al bak çıktığın adam hala bAna ve arklarıma bakıyor güvenme demeyi isterdim ama bu zaman öyle bir zaman ki kızlar bir erkek bulunca gözleriyle görseler inkar ederler diye düşündüm bide bana böyle kallesligi yapan adamdan hersey beklenir olur ya hani kıza basıma bela oldu ben istemiyorum kendi arıyor deyip hakaret bile edebilir yanı iftira atabilir olanda bana olur

(((

Kesinlikle bu enerjiyi çektikten sonra dönüyorlar bende çok şahit oldum çevremden haklısın

siz olayı anlamamışsınız ben kızın kıyafetini eleştirmedim bende açık giymeyi seven biriyim .benim erkek arkadaşım muhafazakar biriydi yanı ben askılı giyince bile olay yapardı .ama kızin sanal da baya baya açık resimleri olmasına rağmen ciddi düşünecek duruma gelmiş yoksa banane kızdan .benim yaşadığım bölge deniz şehri yanı burda insanlar yazın bikini ile yollarda geziyor benim eleştirim kıza değildi .ack giyinmeyi kötü sanan sevgilime idi ..ikincisi çok dokundurarak konuşmuşsunuz siz benim ne yaşadığımı nerden bileceksiniz .benim zoruma giden kalleşçe terk edilmek ..hepimiz insanız 30 yıllık evlilikler bitiyor .ama bu adam bana ayrıldığını telde söyledi açıklama yapma gereği bile duymadı .yanina 2 defa gittim aynı günki ayrı ilcelerdeyiz ilkinde yanıma gelmedi aynı gün ikinci defa 60 km yol gittim zar zor geldi yanıma böylesi ikimiz icin iyi dedi arkasını döndü gitti ..haaa giderken bide Japon selamı hareketi yaptı .))) ben bunlari hak etmedim onun icin ne fedakarlıklar yapmıştım .evst bana Ümit verdi ben beddua da etmedim Allah’a havale ettim o kdr

Kesinlikle bende 2. Sık diye düşünüyorum zaten arkadaşları tanıştırmış belli ki kızı garantiye alınca bana yol verdi aynen bana da tecrübe oldu İnsanlara ne kdr değer vereceğimi öğretti TSK ederim Güzel yorumun İcin

Öfkelisin doğal olarak ve intikam almak istiyorsun
Aklı sıra doktor tavladi

Ooo çok ahlaksizmis gerçekten. Mutluluğu başkasının mutsuz olmasını beklerseniz bulamazsınız. Kendi yolunuza bakmak için çaba gösterin herkese inat mutlu olmak için cabalayin artik

Haklısın

Bak bu enerjiyi kesme işi doğru.... Çok doğru.... Diyeceğini de yoluna bak olayı bu çok güzel yapmışsınız inşallah daha ne kapılarınız açılsın önünüze

Bak bu enerjiyi kesme işi doğru.... Çok doğru.... Diyeceğini de yoluna bak olayı bu çok güzel yapmışsınız inşallah daha ne kapılarınız açılsın önünüze
O el işareti kazara oldu sondaki dikkate almayın

Ooo çok ahlaksizmis gerçekten. Mutluluğu başkasının mutsuz olmasını beklerseniz bulamazsınız. Kendi yolunuza bakmak için çaba gösterin herkese inat mutlu olmak için cabalayin artik
Çok saol cnm öyle yapacağı m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…