işte biz çok duygusalız, erkekler çok yüzeysel... bize göre dert olanlar onlara göre değil. belki de gerçekten abartan fazlasıyla bizleriz..
sen çok fazla bunalmışsın..
ne zamana kadar babası olan çocukların ortamından kaçıracaksın onu. yeni bir hayat düşünüyorsan önce sen kabul etmelisin ki ona dayanak olasın. kaçırmak asla çözüm değil çaresizlik.
Bedeni evde ama çalışıyor ya hep yorgun. Ortak paylaşımlarımız o kadar çok azaldı ki hani bana şu şu sebeplerden canım sıkkın dese anlarım ama çalışmak yoruyor onu. Bende çalışıyorum hemde ondan daha uzun saatler. Düzelmesi lazım...
Tiny yaşadığınız ayrılığın izlerine dokunuyor ellerin. Yeniden bir araya geldiniz ama kalbinizi bir araya getirmek icin birşey yapmadınız ki. İkiniz de kaldığınız yerden devam ettiniz hayatınıza. Birşeyler yapmanız şart, eğer evli kalmaya devam etmek istiyorsanız bir şekilde ortak paydada buluşmalısınız.
Çok ağır bir işte çalışır,eve yorgun gelir konuşmaya bile hali kalmaz anlarım,ama ynede ailesine vakit ayırır..Eşinde bu yok gördüğüm kadarı ile..
Çaresizliği yaşıyorum uçlarda ki ben. Ben aslında onunla olmayı çok eskisi gibi olabilmeyi istiyorum ama çok yıprandık üstüne başka şeylerde eklenince....
Ama o hariç herkes benim gibi düşünüyor ben bir insandan çok şey beklemem. Kendim çok çabalarım sevdiklerim için ama eşim kendi gördüğü kendi uygun bulmadığı babasına benzemeye başlıyor.
İşi beden olarak çok ağır değil ama beyni biraz meşgul ediyor ki ben onun daha üst seviyesindeyim benim sorumluluklarım işimde de çok fazla evde onun işte yetiştiremediği çizimleri beraber yaparız. Ama o hafta sonları da yorgun yıllık izninde de yorgun.
Tiny sen çok nazik birisin, çok incesin
Eşin de bir o kadar umursamaz sanırım
Yapı meselesi olabilir maalesef ama herşeyi denediyseniz bir de evlilik terapistini deneseniz ?
Erkekler neden böyle
Öpüp başına koyacağı yere kendinden soğuturlar gül gibi hanımlarını
Hiç mantıklıca ve adil değil
Çok zor işlerde çalışanlarda var ama, hem beyin hem vücut olarak yoruluyorlar,ama her fırsatta ailesinede vakit ayırıyorlar.Eşinin yapısı olabilir bunlar,hemen yorulur mesela başka bişey yapmaya gücü kalmayabilir,,Buda çare değil elbette..
hayatımı derinden etkileyen bir Türkçe öğretmenim vardı lisede. derdi ki " veli toplantılarında karşıdan gelen velinin kimin annesi babası olduğunu çıkarabiliyorum." belki bu biraz abartı ama yani kadının demek istediği ailelerimizden izler taşımamız kaçınılmaz bir gerçek. inançlarımızdan, dinlediğimiz müziğe kadar, siyasi görüşlerimize kadar ailelerden esinleniyoruz. kendi çocuğuna bak bir şey öğretirken oturup anlatsan olmaz ama senin yaptığın şeyleri taklit ederken öğrenir. yani eşinin yapısında olanlar da maalesef istem dışı olup genlerin etkilenmesi gibi bir şey. ben bu kadar konuşmaya karşı işte sorun şu diyemedim. geçmiş konularını bilmiyorum ama...
romantizm, heyecan, aşk kaç kişinin evliliğinde dibe kadar var? şimdi sorunsuz evlilik demek sessiz sedasız geçen bir akşam demek aslında gerçekten. ben kendimden örnek vereyim... eve gideriz kızın peşinde koştur koştur, uyur mu diye gözünün içine bakarız, zaten yorgunuz... eşimle nerde romantizm ahh ahh.. maalesef bir noktadan sonra rutine giriyor evlilik.
sen dolu dizgin aşk arıyorsan söylenmeyi bırakıp bir şeyler yap o zaman. lafla peynir gemisi yürümez.
Evet sadece birlikteliğimiz devam ediyor. Biz sadece evliyiz. Ama ben aşkı en doruklarda yaşamak sadece bir gün işleri halleden biri var nasılsa demek istiyorum. Güvenmek istiyorum ama hep boşa. Fazla sorumluyum ben o ise asalak ama bunu asla kabul etmiyor. Ben tüm yıpranmışlığıma rağmen hala hazırım yine çabalarım oğlum için değil bizim için....
Teşekkür ederim Kader sende öylesin. Eşim işine gelmeyen şeyleri umursamaz ama öyle değildi. Ben aşık olduğum adam bu değildi. Kader, biraz çabalasa çok şey kazanacak ama... Evlilik terapistine gitmez benim eşim çünkü bizim sorunumuz yok ona göre var ise bile benim kafamda uydurduklarım.
Ben dibe kadar olmasını istemiyorum ki zaten. Eşin 5 dk çocuğun ile ilgilenemiyorsa, evin tüm sorumluluğu kira, faturalar, market senin üzerindeyse, para biriktirip ev hayalleri tek başına kuruyorsan eşin elindeki tüm parayı kıyafet ve ayakkabı almak için harcıyorsa ve bunlar bir erkeğe normal geliyorsa benim için büyük sorun vardır. Ben bunların düzelmesini istiyorum sadece.
Ben dibe kadar olmasını istemiyorum ki zaten. Eşin 5 dk çocuğun ile ilgilenemiyorsa, evin tüm sorumluluğu kira, faturalar, market senin üzerindeyse, para biriktirip ev hayalleri tek başına kuruyorsan eşin elindeki tüm parayı kıyafet ve ayakkabı almak için harcıyorsa ve bunlar bir erkeğe normal geliyorsa benim için büyük sorun vardır. Ben bunların düzelmesini istiyorum sadece.
İşten eve geliyor ya bize vakit ayırıyor ona göre.
tiny gece hayatınız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?