anladın sen onu
Tinycim merhaba
aslında ben forumdan üyelik iptalimi istedim sanırım en fazla yarıan kadar ıstesemde yorum yazamayacagım
konunu tkaıp edıyordumkı yazmaya karar verdım
yazdıklarında senı haklı buluyorum
, bende ılıskıde cok emek verırım ama herseyı ustlenemem cok sızlanırımhatta bunu oglumda bılıyorkı ben ıs yaparken bana yardım etmeye calısıyor annem hafat sonu ogluma annen bana cam sılmeye gelsın dedı oda olmaz ellerı agrır diyor :) neyse
bısey eklemek ıstıyorum
bır kere bır yerde senın cok erken uyudugunu okumustum bana gore cok erken o saatte uyumam ıcın hasta olmam gerekıyor ,
bı tanecık bı sey onerıcem
bız cok sık y aparız ve etrafımdakı bı cok ınsandada goruyorum
cocuk uyuduktan sonra mısal duslar alınır pıjemalar gıyılır 2 kahve yaparız veya nescafe kısında olsa (daha yazı goremeıdk sonbaharda evlendık) sıgaramızı alırız balkonda ıkı mum yakar konusuruz beraber aynı anda uykuya dalmak bıle benı bu derece doyurmuyor
arkadasların dedıklerını dıkkate almanı onerıyorum elmayranın bır yorumuna ozellıkle
inşallah ayrılmazsınız hersey düzelir hoşçakal , hoşçakalın
Hayır anlamadım bi anlat bakim :)
Hayır anlamadım bi anlat bakim :)
tiny gece hayatınız nasıl
Cinselligi kastediyor
Aldatma şiddet vs. olmadı olsaydı çoktan bitmiş olurdu.
Gece hayatımız iyi
Oğlumu kısa süreliğine de olsa bırakamıyorum bensiz durmuyor çünkü bende onsuzEşimle yazın planlarımız var bazen diyor mutlu değilsin ben seni mutlu edemiyorum artık hakettiğin hayatı yaşayamıyorsun benim yüzümden vs. diye ama bundan başka yaptığı birşey yok.
Aldatıyor mu vs. diye düşündüğümde oluyor ama sanmıyorum hiç bir ufak delil yok ortada. Herşeyi ortada. Hep evde zaten yatıyor. Ona da üşenir o zaten.
Boşanmaktan yana değilse, sırf senin rican üzerine bile gitmeli
Terapiste veya psikoloğa gidene tuhaf bakan bi millete sahibiz çünkü, eşinde o kafada sanırım
Zaten herşeyi yapıp edip, birşey yok ki sen uyduruyorsun diyen erkek kendi birikintilerinin üstünü kapatmaya çalışıyordur
Bir de şunu anlamıyorlar
Kadın ve erkek yapısı farklıdır
Ona önemsiz gelen senin için çok önemli olabilir
Bunun tespiti de madem senin söylemenle anlamıyor, terapiste gitmesiyle olabilir
Kimi erkek ince düşünemez.
Çalışıp eve ekmek hanıma para çocuğuma ihtiyaçlarını getiriyorum mu getiriyorum.E sorun ne o vakit diye düşünürler.
Üstünkörü düşünüp geçerler.
Oysaki eve para getirmek çalışmak herşey demek değildir.
Çalışmak eksikleri gidermek erkeğin sorumluluğu altındadır.
Ama bu sorumluluk bundan ibaret değildir.
At gözlüklerini çıkarıp bakmak icap eder etrafa.
Evde bir eşin bir oğlun var.Sevgi saygı nezaket hoşgörü bekleyen...
Bunları sağlamak vermek eşin görevleri arasında.Malesef eş de gözardı edip umursamıyor ise mutsuzluk çalar kapıyı evet.
Oysa o minik yavru istemez mi babacığıyla oynamayı coşmayı hoplayıp zıplamayı..
O eş istemez mi kocası gelsin hoş sohbet muhabbetle yemek yensin çay içilsin konuşulsun paylaşılsın.
Bir kadın evdeki ve dışardaki tüm yükü sırtlanamaz.Sırtlanıyorsa evdeki erkek ne işe yarar o zaman?
Evlilikteki yük ortaktır.Hem erkeğe hem kadına aittir.
Tek başına olmaz olamaz.
Tinycim arkadaşım eşinle aile terapistne gitmeyi deneyin.
Aşılamaz sorun yok ise muhakkak bir çözümü vardır.
En azından deneyin.
ımm bilmiyordum bu ayrıntıları. hadi diyelim kasa kadında evde ama erkek de tek derdi giyinmek vs olamaz değil mi?
aldatma yok değil mi tiny? ev hayalleri falan tek başına kurulması güzel değil tabi yani yuva iki kişilikse ucundan tutsun demi hayallerin birazcık..
ee ilk evlendiğinizde nasıldı? oldun olası böyle miydi?
Eşin de bencillik de var sanırım.
Tüm parayı kıyafet almak da neyin nesi.
Sen bekar adam değilsin ki canım.
Bekar olsan dilediğini dilediğin kadar harca.İstersen sıfırı tüket kime ne.
Ama evli ve babasın.Biraz bencilliğinden sıyrılıp evinle ocağınla alakadar olması gerek.
Peki büyükler ne diyor bu duruma?
Eski konularına henüz bakmadım aldatma hakaret şiddet yok değil mi?
Sadece tek sorun eşindeki umursamazlık ve bencillik .
Terapiste gitmez maalesef benim eşim .
Tinycim merhaba
aslında ben forumdan üyelik iptalimi istedim sanırım en fazla yarıan kadar ıstesemde yorum yazamayacagım
konunu tkaıp edıyordumkı yazmaya karar verdım
yazdıklarında senı haklı buluyorum
, bende ılıskıde cok emek verırım ama herseyı ustlenemem cok sızlanırımhatta bunu oglumda bılıyorkı ben ıs yaparken bana yardım etmeye calısıyor annem hafat sonu ogluma annen bana cam sılmeye gelsın dedı oda olmaz ellerı agrır diyor :) neyse
bısey eklemek ıstıyorum
bır kere bır yerde senın cok erken uyudugunu okumustum bana gore cok erken o saatte uyumam ıcın hasta olmam gerekıyor ,
bı tanecık bı sey onerıcem
bız cok sık y aparız ve etrafımdakı bı cok ınsandada goruyorum
cocuk uyuduktan sonra mısal duslar alınır pıjemalar gıyılır 2 kahve yaparız veya nescafe kısında olsa (daha yazı goremeıdk sonbaharda evlendık) sıgaramızı alırız balkonda ıkı mum yakar konusuruz beraber aynı anda uykuya dalmak bıle benı bu derece doyurmuyor
arkadasların dedıklerını dıkkate almanı onerıyorum elmayranın bır yorumuna ozellıkle
inşallah ayrılmazsınız hersey düzelir hoşçakal , hoşçakalın
Hiç az değilsinbi de utanma smileysi koymuş puhah
Tiny eski konularına bakayım dedim başlıktan başka birşey göremedim
Hepsinin içeriğini silmişsin
Ama tarih ve başlıklardan da anladığım kadarıyla sorununuz hiç bitmemiş :26:
Terapiste gitmez maalesef benim eşim .
Bende o çözümü arıyorum çünkü ayrılmak bana göre değil ben hala çabalamak istiyorum. Eşim çalışmanın çok büyük bir sorumluluk olduğunu düşünüyor ve çok büyük bir iş yaptığını zannediyor
Aldatma yok ama maalesef derdi hep bu her telefon görüşmemizde bana şu siteye şu gelmiş bu siteye bu gelmiş falan diyor aklı hep onlarda
Yem at bakalım işten çıkacağım diye tepkisi ne olacak.
O zaman kendi bi çözüm sunsun
O zaman kendi bi çözüm sunsun
nasıl yani şu siteye şu gelmiş bura bu gelmiş gibi.kendine alış veriş olarak mı söylüyor bunu..allalla alış veriş hastası galiba.. erkekde de bu kadarını ilk kez görüyorum.
ona göre sorun yokmuş ki Kader. yani hayat ve yaşadıkları normalmiş eşinin bakışından.
Evet bunun dışında birde hafta sonları var tabii. Ve alışveriş yaparken asla yorulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?