Mutsuzluk

Vallahi ben diger arkadaslar gibi cocugun icin devam et diyemeyecegim

Esin 5 aylik ayriliktan sonra bile ,
sana ve ogluna karsi tutum ve davranislarinda degisiklik gostermediyse,
boyle gelmis boyle gider demekten baska bir care yok
Sen zaten bu evliligi tek basina yurutuyorsun
Her sey senin ustunde

Hani desem ki seni gectim oglunuza duskun olsa,
yani bunu sozde degil de icraata dokmus olsa ,
belki bir ihtimal derim
Ama anladigim kadariyla o da yok

Adamin tek istedigi kurulu duzeni bozmamak
Zaten sorumsuz insana bunlar hic bir zaman sorun olarak gorunmez

Bence aile terapisti vs de etki etmez
Adam bunca yil bir seyleri dusunememis terapiden sonra mi akli basina gelecek?
Bu tur durumlar karakter meselesidir ...

Tavsiyem yine de gidin
belki fayda eder
sonra da olmuyorsa olmuyor dersin

Yoksa bir omur boyle ziyan edilmez

Bir de aklima aldatmis olabilecegi de geldi
bilemiyorum tabi...

Tinycim merhaba
aslında ben forumdan üyelik iptalimi istedim sanırım en fazla yarıan kadar ıstesemde yorum yazamayacagım
konunu tkaıp edıyordumkı yazmaya karar verdım
yazdıklarında senı haklı buluyorum
, bende ılıskıde cok emek verırım ama herseyı ustlenemem cok sızlanırım hatta bunu oglumda bılıyorkı ben ıs yaparken bana yardım etmeye calısıyor annem hafat sonu ogluma annen bana cam sılmeye gelsın dedı oda olmaz ellerı agrır diyor :) neyse

bısey eklemek ıstıyorum
bır kere bır yerde senın cok erken uyudugunu okumustum bana gore cok erken o saatte uyumam ıcın hasta olmam gerekıyor ,
bı tanecık bı sey onerıcem
bız cok sık y aparız ve etrafımdakı bı cok ınsandada goruyorum
cocuk uyuduktan sonra mısal duslar alınır pıjemalar gıyılır 2 kahve yaparız veya nescafe kısında olsa (daha yazı goremeıdk sonbaharda evlendık) sıgaramızı alırız balkonda ıkı mum yakar konusuruz beraber aynı anda uykuya dalmak bıle benı bu derece doyurmuyor

arkadasların dedıklerını dıkkate almanı onerıyorum elmayranın bır yorumuna ozellıkle

inşallah ayrılmazsınız hersey düzelir hoşçakal , hoşçakalın

sen nereye gidiyorsun bir dakika? bir şey mi oldu kaçırdığım..

Aldatma şiddet vs. olmadı olsaydı çoktan bitmiş olurdu.

Gece hayatımız iyi

Oğlumu kısa süreliğine de olsa bırakamıyorum bensiz durmuyor çünkü bende onsuz Eşimle yazın planlarımız var bazen diyor mutlu değilsin ben seni mutlu edemiyorum artık hakettiğin hayatı yaşayamıyorsun benim yüzümden vs. diye ama bundan başka yaptığı birşey yok.

Aldatıyor mu vs. diye düşündüğümde oluyor ama sanmıyorum hiç bir ufak delil yok ortada. Herşeyi ortada. Hep evde zaten yatıyor. Ona da üşenir o zaten.

tiny gece hayatınız nasıl

Hiç az değilsin bi de utanma smileysi koymuş puhah

Tiny eski konularına bakayım dedim başlıktan başka birşey göremedim

Hepsinin içeriğini silmişsin

Ama tarih ve başlıklardan da anladığım kadarıyla sorununuz hiç bitmemiş :26:

İnşallah dediğin gibidir aldatma yoktur.

Yenidendoğdum sen nereye bacım? Neden sildiriyoraun üyeliğini noldu da?

Terapiste gitmez maalesef benim eşim .

Bende o çözümü arıyorum çünkü ayrılmak bana göre değil ben hala çabalamak istiyorum. Eşim çalışmanın çok büyük bir sorumluluk olduğunu düşünüyor ve çok büyük bir iş yaptığını zannediyor

Aldatma yok ama maalesef derdi hep bu her telefon görüşmemizde bana şu siteye şu gelmiş bu siteye bu gelmiş falan diyor aklı hep onlarda

Sana n'oldu? Neden gidiyorsun? Gece çok sık uyandığım için biraz erken yatıyorum evet Benim eşim kahve sevmez çay sevmez cola içer onu da tv nin karşısında...

Eskiden sorunumuz yoktu eşimle yoktu en azından.

nasıl yani şu siteye şu gelmiş bura bu gelmiş gibi.kendine alış veriş olarak mı söylüyor bunu..allalla alış veriş hastası galiba.. erkekde de bu kadarını ilk kez görüyorum.

nasıl yani şu siteye şu gelmiş bura bu gelmiş gibi.kendine alış veriş olarak mı söylüyor bunu..allalla alış veriş hastası galiba.. erkekde de bu kadarını ilk kez görüyorum.

Evet bunun dışında birde hafta sonları var tabii. Ve alışveriş yaparken asla yorulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…