mutsuzluk

Kendimi esinizin yerine koydum ve evet esiniz hakli. Evet uslubu yanlis olmus ama. Siz onun agzindan cikan her sozu benden bikti olarak algiliyorsunuz. Bence eslerin arada bireysel takilmalari cok mantikli. Bakin 1 hafta sizi goremedi nasil ozledi. Benden size tavsiye kendinizi ozletin biraz ayri takilin. Ilgi ve romantizm siparis uzerine yasanmaz. Surekli konus mesaj at bana ilgi goster diye bunaltmayin karsidan samimi bir ilgi goremezsiniz yoksa.

dogru ya ben o kadar rahat olamiyorum ama niyeee ? cok sacma aslinda dimi keyfini cikarmam lazimken neden esim arkadaslariyla gorusmek istiyor neden benden ayri vakit gecirmek istiyor'un derdindeyim..
ben 2 haftanin 1 haftasi onlarda 1 haftasi bizde kalirim . 3 gun 4 gun sekilde gider gelirim. zaten cok yakin oturuyorlar arabayla 20 dk mesafe. oda beni gormeye gelsin yemege vs bide istiyorumki ailemlede vakit gecirsin hep birlikte.
ben gecen sefer annemlerde kaldigim o 1-2 gunu cok tuhaf karsilamistim cidden boyle bi yalniz yalniz gelmisti bana bilmem.

esim hakli ama sert konusmus dimi?
evet her lafindan bir mana cikarip benden biktimi falan gibi dusuncelere kapilabiliyorum. evet 1 haftada baya ozleyip bide korkmustu ondan sonra ben ona hala tam anlamiyla degismis gibi davranmasamda bana tahammulu , sevgisi aski baya artmisti ama yine eskiye doner boyle devam ederse. cok dogru soyluyosunuz kontrolle olmazki dimi, beni sevmiyomusun benle olmak istemiyomusun neden boyle davraniyosun falan dememle olmaz yani.
turkiye'de ayri takilalim azcik diyosunuz zorlamayayim o da keyfine baksin bende, evliyiz diye dipdibe olmamiz sart degil yani dimi.
bana ayri kalmak benim annemlerde onun ailesinde kalmasi garip geliyo acikcasi, sizce oyle degilmi.
bence birlikte hareket edebilirdik

Bizimde ailelerimiz ayni sehirde biz baska bir sehirdeyiz. Biz memlekete hgidince tatilin yarisini esimin ailesinde yarisini benim ailemde kaliriz. Sabahlari ise duruma gore plan yapariz. Ayri takildigimizda olur birlikte takildigimiz da. Esinize soyleyin o da sizin ailenizde kalsin sizinle ama gunduz kahvalti yaptiktan sonra nereye istiyorsa gitsin. Gunduzleri tamam da geceleri ayri takilmak hos degil. Bir de evler de yakinmis. Benim esim kendi ailesinin yaninda bile olsa gece bizim yanimiza gelir.

Esim dogulu onlara ters geliyor bence boyle , kalmiyor yani rahat edemiyormus bide damatmis gelin degilki oyle diyor. Sen kal dinlen eglen diyor ben gelirim yemek yeriz dururum sonra donerim diyo. Cok konustum gecen sefer anlatamadim hatta sonunda otelde kalalim falan dedim hayatta olmaz aileler cok bozulur dedi. Bizimkiler pek bisey demez oyle takintilari yok ama onun ailesi eminim asiri bozulur kuserler bi suru laf ederler.
Yani kadin gidip ailesinde kalabilir ama kocasinin ne isi var falan gibi dusunuyo

Kendini dizginlemeyi başarırsan bir daha o duruma gelmezsin canım .

Basaririm insallah yapacagim inaniyorum..
Peki ailelerde kalma durumuna ne diyorsunuz? Esim kendi ailesiyle kaliyor ben bi kac gun onlarda bi kac gun kendi ailemde. Gecen sefer bi gece birlikte kaldik annemlerde onun disnda kalmadi , diyorki o damatmis garip geliyomus ona rahat edemiyomus ailesiyle kalmak istiyo sen git istedigin zaman kal diyo ben gelirim yemege cikariz vs birlikte sonra donerim diyo kalmak istemiyo . Bana da ayri kalmak garip geliyo. Esim dogulu o kultur var onda ne kadar yurtdisinda okumus falan olsada aileden gordugu bir kultur var sonucta

Her ilişkinin dinamiği farklı öncelikle.. Ben bunu sorun ederdim açıkçası .. Benim ailem de o kalmıyorsa ben de onunkin de yatıya kalmazdım belkide .. Ama örf, adet, yetiştiriliş tarzı bunların hepsiyle evleniyoruz evlenirken ..
Bu konuda sıkıntı duyuyorsan sakince güzelce konuşabilirsin eşinle .. O damatsa sen de gelinsin sen de rahat edemiyorsundur kesin .. En azından bir iki gece senin hatrına kalabilir senin ailende ..

Ben ettim iste benim hatrima bir gece kaldi, bu sefer hic bahsetmedim bilmiyorum kalacagini sanmiyorum cok farkli o kultur bakimindan evet. Yani kendini disarda goruyor bizim evde rahat edemiyormus.
Simdi eve girdim baktim klimayi acik birakmis benden sonra cikmisti sabah, klozetin kapagi havada afedersiniz, bide kiyafetlerinide bir yere birakmis. Bende mesaj yazdim kiyafetlerini ayir kirlileri at temizleri dolaba kaldiririm, tuvaletin kapagini indir ve klimayida acik birakmissin diye.
Bana eve gelmeden basladikmi askim istersen gelmeyim hic , huzurla orucumu acarim disarda, 1 gun huzur olsun 2 degil 1 diye yazdi simdi.
Yani bunlari soylemeyeyim mi nasi dikkat ederki o zaman

Söyle tabiki söyle de, ne acelen niye mesaj atıyorsun ki .. Bekle adam bir eve gelsin orucunu açsın, sonra güzelce uyar ..

eşin seninle bariz ilgilenmiyor.
boşanmadığın için de sorunları kendinde aramaya başlamışsın.
yanlış yapıyosun ama bence.
ilgi bi evliliğin temel taşıdır.
o bile olmayacaksa zaten ne anladık evlilikten.

Yine tutamadiniz kendinizi degil mi. :) eve gelince soylersiniz. Cok sabirsizsiniz. Ve bir de bunu o kadar tartismanin uzerine yapiyorsunuz.

Yine tutamadiniz kendinizi degil mi. :) eve gelince soylersiniz. Cok sabirsizsiniz. Ve bir de bunu o kadar tartismanin uzerine yapiyorsunuz.

Tutamadim, geldi konustuk. Gerilmis yine diyoki her hafta yaptiklarini yuzume vuruyosun dirdir ediyosun bisey yapiyosan lafini etme, bende cok calisiyorum sana diyomuyum bunu odedim bunu aldim eve vs diye lafini ediyomuyum. Ayip falan dedi. Oyle sikintilarindan bahsetti evlendigimizden beri dirdir ediyosun dedi.
Bazen yaparmis isleri kiyafetleri ayirirmis yapamadigim zaman bilki acele cikmisim kafam dalgin lafini etme dursun kalsin yapiyosan yap yapmiyosan sikayet etme dedi.

Hatalimiyim yine ya. Mesaj atmam yanlisti daha gelmeden..

Söyle tabiki söyle de, ne acelen niye mesaj atıyorsun ki .. Bekle adam bir eve gelsin orucunu açsın, sonra güzelce uyar ..

Evet haklisin.. Dayanamadim attim gereksiz yere. eve geldi oruc actik sonra konu acildi herseyden sikayet ediyorsun, yapmadigim bisey varsa deki unutmustur ustume gelme bos yere , yaptiklarini yuzume vurma bende cok calisiyorum ama sana demiyorum bak bu ay bunu aldim eve , odedim, yaptim, demiyorum demeden yapiyorum ikimiz icin, sende oyle yap dedi. bende ifade etmeye calistim ev isinde beklentilerimi ama o yapabildigim zaman yapiyorum, birakiyosam istersen kaldir topla kiyafetleri istersen birak ben sonra yapayim dedi.

ilgileniyor aslinda ama dunyasi benim etrafimda donmuyor benim istedigim gibi.. bende bazen dediginiz gibi dusunuyorum ama sonra seviyorum diyorum aramizda baska sorun yok falan..

Sabırsız olma .. Biraz sabretmeyi öğrenmelisin . .En azından güzellikle anlatmış sana .. Bak eşin kendi hatalarından ders almış gibi, sende aynı şekilde olmalısın .

O sizin esiniz. Evet birbirinize yardimci olacaksiniz ama sizin eviniz sirket degil herkesin belli gorevleri olsun. Yeri geldiginde onun yapmasi gerekeni de yapacaksiniz hatalarini kusurlarini da orteceksiniz. Bence henuz ergen ben merkezciliginden cikamamissiniz. Bunu sizi suclamak icin soylemiyorum. Sadece bulundugunuz durumu belirtmek istedim. Bazi insanlarda yas ilerlese de ergenligin izleri kalabiliyor.

Keşke evliliğini ve hayatınızda değişen diğer her şey için ülkeniz gibi üstesinden gelmek için bir uzmandan destek alsanız belli ki tek başınıza başaramıyorsunuz..

Evet soylenmeden yapabilmem lazim dimi ikimiz icin. Bu arada cinsellikle ilgilide sorunlarim var benim, istemiyorum , kafamdaki dusuncelerden surekli esim beni istemiyomu vs den kaynaklaniyo sanirim ozelikle o ettigimiz buyuk kavgadan sonra daha da kotulesti benim icim baya geriliyorum. Bunu nasil duzeltecegim peki?
Rahat olmak istiyorum eskisi gibi..

Sabırsız olma .. Biraz sabretmeyi öğrenmelisin . .En azından güzellikle anlatmış sana .. Bak eşin kendi hatalarından ders almış gibi, sende aynı şekilde olmalısın .

Insallah ogrenecegim..
Cinsellikle ilgili de sorunlarim var bu kadar esim odakli olmam ve hep beni istemiyomu vs diye dusuncelerim onun kirici olmasi kavga esnasinda ettigi laflar vs den dolayi sanirim hic istemiyorum.
Insallah asarim bu donemi. Belki biraz zaman lazim o buyuk kavgadan sonra daha kotu oldu baristik evet ama benim icimde bazi seyler yer etti ben cok duygusalim kendimi korumaya aldim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…