Mutsuzluktan ölücem

Kötü niyetle onlara bakmıyorum birazcık karşı tarafı düşünmeleri lazım.olan var olmayan var bariz nispet yapanlara kızıyorum canım.
Hiçbir zaman onlar için kem gözle bakmadım ben kendi adıma öyle kötü bi haldeyim ki kimseyi düşüncek halim yok üzgünüm sadece mutlu olmayı istiyorum ve bu uzun psikolojik çöküşümde artık bu hale geldim 29 yıldır gülmüyorum desem ylan olmaz.
Annem sevgisini göstsrmez sıkıntılar hep vardı insanlar hep acırdı hep üzlürdü halimize yıllardır bıktım artık bu halimden cıkamadım büyüyemedim karakterim olmadı tüm suc ailemin tüm suç beni hergün ağlatan kavgalar dayaklar

Niye başkasının mutluluğu seni mutsuz ediyor. Yani benim kolum koptuysa onunki de mi kopsun. Başkalarının adına da sevinmeyi öğrenirsen mutlu olursun. Yoksa içini karalar bağlar.

Umarım toparlarsın kendini
Başkalarının mutluluğu evet artık beni inanılmaz rahatsız ediyor.başkaları adına sevinen bendim şindi bu hallere düştüm ..gözüme sokmayın mutluluğunuzu efenim .beddua niye edeyim niye kolun kopsun diyeyim böyle bi sacmalık da yok sadece göstermesin ler diyorum

Param yok canım

devlete gidebilirsiniz, sosyal güvenceniz vardır diye düşünüyorum.
şu an bulunduğunuz psikoloji durum size algıda seçicilik yaptırıyor.
size gönderilen fotoğraflar aslında mutluluğu paylaşmak amaçlı yapılıyor size nispet yapmak için değil.
benim en yakın arkadaşım da bana her sabah bebişin fotosunu atıyor, yumuk yumuk öyle güzel ki
ev aldı içine eşya beğendik beraber
bebişin eksiklerini listeledik vs vs
benimle mutluluğunu paylaşıyor sadece, üzüldüğümü asla düşünmez, üzmek için yapmaz.
bekarım, 35 yaşındayım
2 hafta önce bir arkadaşımla nişan planı yaptık.
ne renk giysin ne taksın diye, hiç aklıma mutluluğunu gözüme sokuyor demek gelmedi.
psikolojiniz harap çok acil bir şekide destek almalısınız.

Devlette yok psikolog .aylar sonraya randevu veriliyor.gitsem de işe yarayacağını sanmıyorum hayatımı ailemi yasadıklarımı ve her gecen gün sıkıntılarımı yediğim dayakları sevgisizliğimi kaybettiklerimi...ne bileyim ne verecek bana.mutlu ol diyecek hayat diyecek kısa diyecek..okuyorum ama yetmiyor.

Bu arada senin gibi insanların da geceleyin yatakta yorgan altında ağladığını düşünüyorum.kimse o kadar metanetli değildir
İçimizdeki huzura ve bize huzur verecek şeylere kavuşma isteği ama bir türlü kavuşamama..
Yüzüm gülüyor ama içimden ağlıyorum hüngür hüngür..
Canım arkadaslarım iyki varsınız hayatımda ama ben çok mutsuzum.
Annenizle aranızdaki muhabbete hayranım.Eşinizin yanınızda olması yine ve bir de güzel bir çocuk ..çok sanşlısınız bir bilseniz..
Şimdi tek şükrettiğim kaybetmeye yüz tutmuş sağlığım yinede..
Ne sevgi gördüm ne dertleşebildim .Çok ketum ve sert bi baba ve anne..
Ağladığımda duygu sömürüsü yapma diye tartaklandım.Arkadaslarımın yanında incitildim.Çirkinim diye dalga gecildim.Sen bilmezsin anlamazsın diye hiç fikrim alınmadı.
İyki yoksun bu evde diye kovuldum kendi evimden.Sebeb ne ..annemin fikrine katılmamak sadece bu.onun gibi düşünmemek.
Beceriksiz diye hep hakaret edildi.kendi annem sevmedi beni.
Ne bileyim be bu da dünyamı hayat mı.
Ayağa kalktım coğu kez ama yoruldum düştüm hep.şimdi hepten bunalmış haldeyim.gücümde yok isteğimde..
Mutluluğu beklemek aptallık gibi geliyor artık herkes birgün mutlu olacak diye birsey de yok işte ben onlardanım mutsuz ölücem birgün bir köşede yine bir insanın hayatına özenirken...

canım şunu unutma ki Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez demek ki senin bu dünyadaki imtihanın böyleymiş.şimdi sana düşen bu kadar sıkıntı arasında İNADINA MUTLU OLMAK.sana nispet mi yapıyorlar bırak yapsınlar.hiçkimsenin evliliği de hayatı da dört dörtlük değil olamaz da Allah derdi kederi sevdiği kullarına verirmiş kulum beni unutmasın diye.o zaman sen de kalkacaksın güzel bir abdest alıp Rabbime yalvaracaksın ve dua edeceksin kimsenin bilmediği dertlerini O na açacaksın.evliliğini nasıl daha güzel bir hale getirebilirsin bunlara kafa yoracakssın.yoksa dünyanın sonunu bulamazsın.inan bana ben de çok sıkıntılar yaşadım aptalca şeyler yapmaya kalktım sonra bir baktım ki benim o en zor anımda yanımda kimse yok demek ki neymiş kimsenin gözünde kıymetli ve iyi olmaya çalışma sen önce kendi değerini bil kendine değer ver ki iyi ol Allah yardımcın olsun

Cok haklısın canım .şimdi dediğini yapıcam kalkıp namaz kılıcam.dua edicem.evli değilim buarada canım bekarım

sana bir de şunu söylemek istiyorum elinde olmayanlara bakıp mutsuzlaşacağına elindekilere bakıp şükret.anladığım kadarıyla sağlıklısın okumuş ve öğretmen olmuşsun evlisin yani bir hayat arkadaşın var bunlara sahip olmayan yada olamayan o kadar çok insan var ki bu hayatta biraz polyannacılık oynamak iyidir bardağı biraz da dolu tarafından görmeye çalışmalısın bence

afedersin ben evli sandım ama olsun mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok dediğim gibi sen Rabbime yönel bizim için en güzel yar ve yardımcı Odur

nerdeyse aynı duyguları yaşıyoruz.. insanların hayat güzel nefes almak güzel lafları bile hiç ablam ifade etmiyor değil mi? biz de ssabah gözümüzü actigimizda mutlu olmak istiyoruz ama yok

Ölmek istiyorsan neden burada derdini anlatıp çözüm arıyorsun:))) direk öldür kendini bu kadar güçsüzsen... yada git mezarlık ziyaret et hastaneye git çatresiz hastaları gör, sonrada kendine bak gözün gördüğü için ayağın yürüdüğü ellin tutuğu dilinin tat aldığı için şükret ... sanırım senin derdin dertsizlik:))

Ölmek istiyorsan neden burada derdini anlatıp çözüm arıyorsun:))) direk öldür kendini bu kadar güçsüzsen... yada git mezarlık ziyaret et hastaneye git çatresiz hastaları gör, sonrada kendine bak gözün gördüğü için ayağın yürüdüğü ellin tutuğu dilinin tat aldığı için şükret ... sanırım senin derdin dertsizlik:))

Elbette bulutların üstünde yaşamıyoruz. O kadar çok sıkıntı ve problem var ki hayattatam anlamıyla ay ne mutluyum dediğimiz an bir problem çıkıyor.
Yatağımda ağlamam. Ağlayasım varsa hüngür güngür böğüre böğüre ağlarım.
Size sıkıntınız yok demedim. Arkadaşlarınıza olan tavrınız ya da düşümcenizi şekillendiren şey bulunduğunuz ruh hali ve bakış açınız dedim ve bir uzmana görünmenizi tavsiye ettim.
Sanki ne kadar çok insan mutsuz olursa siz o kadar mutlu olacak gibisiniz.
İmrenmek apayrı bir şey. Ben de imrenirim. Gelin olanlara anne olanlara borçsuz olanlara filan.
Ancak benim yok onların da olması düşüncesi sağlıklı değil.

Hiçbir zaman öyle bişey demedim.
Göstermeyin diyorum olan var olmayan var

Nasıl aylar sonraya yahu. Ben gidiyorum devlette psikoloğa ayda 1 kez görüşüyoruz.
Ayrıca size mutlu ol hayat kısa demeyecek. Psikoterapi öyle basit bir şey değil.
Anladım ki siz hepten vazgeçmişsiniz. Kendiniz dışında kimae yardım edemez size. Karar sizin ya böyle kalacaksınız ya da inadına kalkıp yürüyeceksiniz.

Hiçbir zaman öyle bişey demedim.
Göstermeyin diyorum olan var olmayan var

Yahu göstersin ne olacak.
Çoğu mutluluğa ortak olasınız diye paylaşıyor özelini (ilgi manyaklarını saymıyorum) bu sizi rahatsız etmemeli.
Dediğim gibi imrenmek evet ama bu tarz bir tepki hayır.

Bende oluyorum mutsuzlukdan canim cunku ikizlerimi dogurdukdan sonra olduler kucagima olulerini aldim opemedim kokluyamadim bagrima basamadim 5 yil sonra kavusmustum oysaki,ama rabbim nasip etmedi...
Once verdi sevindirdi sonrada aldi..

En buyuk aci evlat acisiymis unutma!!

Rabbim kimseye vermesin cok zor..

Yahu göstersin ne olacak.
Çoğu mutluluğa ortak olasınız diye paylaşıyor özelini (ilgi manyaklarını saymıyorum) bu sizi rahatsız etmemeli.
Dediğim gibi imrenmek evet ama bu tarz bir tepki hayır.
Allah bu duruma düşürmesin cok zor arkadasım

Allah sabır versin sanada cok doğru evlat acısı cok büyük aileden iki kişiyi aniden kaybettik acısı dinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…