- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Kötü niyetle onlara bakmıyorum birazcık karşı tarafı düşünmeleri lazım.olan var olmayan var bariz nispet yapanlara kızıyorum canım.İnsanlar belki de mutluluğunu paylaşmak için size foto gönderiyordur, nispet için değildir. Ama siz bunalımda olduğunuz içinböyle düşünüyorsunuz ki buda çok normal. Ben de evlenmeden önce depresif zamanlarımda mutlu bir çift görünce "hıh tiplere bak iki yamuk bulmuş birbirini" falan derdim. Şimdi çok şükür mutlu bir yuvam var. Artık başka mutlu çiftleri görünce dua ediyorum "Allah ağzınızın tadını bozmasın, birlikte böyle yaşlanın" diye.
Zamanla herşey geçer önemli olan mutluluğu bir yere bağlamayıp anı yaşamak. İlerde herşey olur merak etmeyin.
Başkalarının mutluluğu evet artık beni inanılmaz rahatsız ediyor.başkaları adına sevinen bendim şindi bu hallere düştüm ..gözüme sokmayın mutluluğunuzu efenim .beddua niye edeyim niye kolun kopsun diyeyim böyle bi sacmalık da yok sadece göstermesin ler diyorumNiye başkasının mutluluğu seni mutsuz ediyor. Yani benim kolum koptuysa onunki de mi kopsun. Başkalarının adına da sevinmeyi öğrenirsen mutlu olursun. Yoksa içini karalar bağlar.
Umarım toparlarsın kendini
Param yok canım
Devlette yok psikolog .aylar sonraya randevu veriliyor.gitsem de işe yarayacağını sanmıyorum hayatımı ailemi yasadıklarımı ve her gecen gün sıkıntılarımı yediğim dayakları sevgisizliğimi kaybettiklerimi...ne bileyim ne verecek bana.mutlu ol diyecek hayat diyecek kısa diyecek..okuyorum ama yetmiyor.devlete gidebilirsiniz, sosyal güvenceniz vardır diye düşünüyorum.
şu an bulunduğunuz psikoloji durum size algıda seçicilik yaptırıyor.
size gönderilen fotoğraflar aslında mutluluğu paylaşmak amaçlı yapılıyor size nispet yapmak için değil.
benim en yakın arkadaşım da bana her sabah bebişin fotosunu atıyor, yumuk yumuk öyle güzel ki
ev aldı içine eşya beğendik beraber
bebişin eksiklerini listeledik vs vs
benimle mutluluğunu paylaşıyor sadece, üzüldüğümü asla düşünmez, üzmek için yapmaz.
bekarım, 35 yaşındayım
2 hafta önce bir arkadaşımla nişan planı yaptık.
ne renk giysin ne taksın diye, hiç aklıma mutluluğunu gözüme sokuyor demek gelmedi.
psikolojiniz harap çok acil bir şekide destek almalısınız.
Bu arada senin gibi insanların da geceleyin yatakta yorgan altında ağladığını düşünüyorum.kimse o kadar metanetli değildirdevlete gidebilirsiniz, sosyal güvenceniz vardır diye düşünüyorum.
şu an bulunduğunuz psikoloji durum size algıda seçicilik yaptırıyor.
size gönderilen fotoğraflar aslında mutluluğu paylaşmak amaçlı yapılıyor size nispet yapmak için değil.
benim en yakın arkadaşım da bana her sabah bebişin fotosunu atıyor, yumuk yumuk öyle güzel ki
ev aldı içine eşya beğendik beraber
bebişin eksiklerini listeledik vs vs
benimle mutluluğunu paylaşıyor sadece, üzüldüğümü asla düşünmez, üzmek için yapmaz.
bekarım, 35 yaşındayım
2 hafta önce bir arkadaşımla nişan planı yaptık.
ne renk giysin ne taksın diye, hiç aklıma mutluluğunu gözüme sokuyor demek gelmedi.
psikolojiniz harap çok acil bir şekide destek almalısınız.
Cok haklısın canım .şimdi dediğini yapıcam kalkıp namaz kılıcam.dua edicem.evli değilim buarada canım bekarımcanım şunu unutma ki Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez demek ki senin bu dünyadaki imtihanın böyleymiş.şimdi sana düşen bu kadar sıkıntı arasında İNADINA MUTLU OLMAK.sana nispet mi yapıyorlar bırak yapsınlar.hiçkimsenin evliliği de hayatı da dört dörtlük değil olamaz da Allah derdi kederi sevdiği kullarına verirmiş kulum beni unutmasın diye.o zaman sen de kalkacaksın güzel bir abdest alıp Rabbime yalvaracaksın ve dua edeceksin kimsenin bilmediği dertlerini O na açacaksın.evliliğini nasıl daha güzel bir hale getirebilirsin bunlara kafa yoracakssın.yoksa dünyanın sonunu bulamazsın.inan bana ben de çok sıkıntılar yaşadım aptalca şeyler yapmaya kalktım sonra bir baktım ki benim o en zor anımda yanımda kimse yok demek ki neymiş kimsenin gözünde kıymetli ve iyi olmaya çalışma sen önce kendi değerini bil kendine değer ver ki iyi ol Allah yardımcın olsun
Çok mutsuzum ne aile ilşkim ne işim ne de arkadaşım kaldı ..
Sokaklarda salak salak gezen birine döndüm.
Anksiyete ve panik atak beni mahvetti
Birde üzerine evlenip uzaklara giden arkadaslarımın çocuklarının resimlerini göndermeleri son noktayı koydu
Göndermeyin efem ..evet cok tatlı maşallah lar diyorum sahteden
Evet sahteden! sizden resim isteyen mi var.zaten yeterince mutsuzum.gözüme sokar gibi baaak biz cok mutluyuz .Allah mutlu etsin hepinizi ama şu halimde normal düşünemiyorum belki ..kimsenin bişeyini merak etmiyorum.
Kolu kesilen birinin karsısında ay çok mutluyum diyip kahkalar atmaya benzer bu durum.
Çocukluğum hep ağlayarak anne baba kavgasıyla gecti hep büyüyüp uzaklaşmak istedim büyüdüm öğretmen oldum iş bulamadım kavgalar arttı beni mahvettiler hayatım b.m b.k.
Faceye falan zaten girmiyorum.üzgünüm bende böyle olmak istemezdim ama psikolojik olarak cok kötüyüm umarım anlarsınız.paylasmak istedim.
Mutlu değilim ölücem bu mutsuzluktan.
Her günüm aynı.her günüm aynı.Allahım yokmu bir cıkış
Bu arada senin gibi insanların da geceleyin yatakta yorgan altında ağladığını düşünüyorum.kimse o kadar metanetli değildir
İçimizdeki huzura ve bize huzur verecek şeylere kavuşma isteği ama bir türlü kavuşamama..
Yüzüm gülüyor ama içimden ağlıyorum hüngür hüngür..
Canım arkadaslarım iyki varsınız hayatımda ama ben çok mutsuzum.
Annenizle aranızdaki muhabbete hayranım.Eşinizin yanınızda olması yine ve bir de güzel bir çocuk ..çok sanşlısınız bir bilseniz..
Şimdi tek şükrettiğim kaybetmeye yüz tutmuş sağlığım yinede..
Ne sevgi gördüm ne dertleşebildim .Çok ketum ve sert bi baba ve anne..
Ağladığımda duygu sömürüsü yapma diye tartaklandım.Arkadaslarımın yanında incitildim.Çirkinim diye dalga gecildim.Sen bilmezsin anlamazsın diye hiç fikrim alınmadı.
İyki yoksun bu evde diye kovuldum kendi evimden.Sebeb ne ..annemin fikrine katılmamak sadece bu.onun gibi düşünmemek.
Beceriksiz diye hep hakaret edildi.kendi annem sevmedi beni.
Ne bileyim be bu da dünyamı hayat mı.
Ayağa kalktım coğu kez ama yoruldum düştüm hep.şimdi hepten bunalmış haldeyim.gücümde yok isteğimde..
Mutluluğu beklemek aptallık gibi geliyor artık herkes birgün mutlu olacak diye birsey de yok işte ben onlardanım mutsuz ölücem birgün bir köşede yine bir insanın hayatına özenirken...
Hiçbir zaman öyle bişey demedim.Elbette bulutların üstünde yaşamıyoruz. O kadar çok sıkıntı ve problem var ki hayattatam anlamıyla ay ne mutluyum dediğimiz an bir problem çıkıyor.
Yatağımda ağlamam. Ağlayasım varsa hüngür güngür böğüre böğüre ağlarım.
Size sıkıntınız yok demedim. Arkadaşlarınıza olan tavrınız ya da düşümcenizi şekillendiren şey bulunduğunuz ruh hali ve bakış açınız dedim ve bir uzmana görünmenizi tavsiye ettim.
Sanki ne kadar çok insan mutsuz olursa siz o kadar mutlu olacak gibisiniz.
İmrenmek apayrı bir şey. Ben de imrenirim. Gelin olanlara anne olanlara borçsuz olanlara filan.
Ancak benim yok onların da olması düşüncesi sağlıklı değil.
Devlette yok psikolog .aylar sonraya randevu veriliyor.gitsem de işe yarayacağını sanmıyorum hayatımı ailemi yasadıklarımı ve her gecen gün sıkıntılarımı yediğim dayakları sevgisizliğimi kaybettiklerimi...ne bileyim ne verecek bana.mutlu ol diyecek hayat diyecek kısa diyecek..okuyorum ama yetmiyor.
Hiçbir zaman öyle bişey demedim.
Göstermeyin diyorum olan var olmayan var
Allah bu duruma düşürmesin cok zor arkadasımYahu göstersin ne olacak.
Çoğu mutluluğa ortak olasınız diye paylaşıyor özelini (ilgi manyaklarını saymıyorum) bu sizi rahatsız etmemeli.
Dediğim gibi imrenmek evet ama bu tarz bir tepki hayır.
Allah sabır versin sanada cok doğru evlat acısı cok büyük aileden iki kişiyi aniden kaybettik acısı dinmiyor.Bende oluyorum mutsuzlukdan canim cunku ikizlerimi dogurdukdan sonra olduler kucagima olulerini aldim opemedim kokluyamadim bagrima basamadim 5 yil sonra kavusmustum oysaki,ama rabbim nasip etmedi...
Once verdi sevindirdi sonrada aldi..
En buyuk aci evlat acisiymis unutma!!
Rabbim kimseye vermesin cok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?