Mutsuzluktan uyuyamadım bile

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
73
Sayfa 5e güncelleme koydum
2.5 yıllık evliyim.her evlilikteki gibi sorunlarmz vardı çoğunu atlattık çözdk.Bi sorunumuzda onun sinirlendiğinde ağzına hakim olamamasıydı.Bu konuda ona çok veryansınlarım oldu.Değişmek için elinden geleni yapıyordu.gelip konuşup hallediyordk.ilk kez 9 ay gibi önce bi tartışmamızda çok sinirlenmişti ve bana babama uzanck tarzda hakaret etti.çok kötü kavga ettm bırakcam seni dedim.çok pişman oldu özr diledi sözler verdi.1ay sonra yine ağzından o tarz bi laf kaçtı.onunla günlerce konuşmadm.hatasını anlayıp gelene kadar.Aldm karşıma baya uzun konuştm.bu tarz şeyleri kaldıramıyorm gerekirse boşanırım bile.yapma etme vb.Yine sözler yeminler..
İyi bir Eş.Beni hep alttan alır.Sever.İyi huyları hatrına tmm dedim.
Bayadır ne kadar tartışsak da büyük küçük,hakaret etmiyordu.İnandm değiştiğine.
pkoluyum.eşim de varikoseldi.dokt bana şimdilik çocuğunz olmaz tedavi olun dedi.O sıra çocuk düşünmediğimden tedavi olmayacağm dedim.Akışına bıraktım.ve mucize gibi bi şey oldu o ay hamile kaldım.
Şuan 6.5 aylık.Bu süre zarfında eşim bütün tartışmalarda gayet mülayim davrandı alttan aldı haklı da olsa.Hakaret hiç yoktu.
Taa ki bugünki olaya kadar.Bugün okuldan almaya geldi beni.Bindm arabaya.Yolda bi araba önümüzden geçti ani fren yaptı.Dolayısıyla biz de yapmak zorunda kaldk ve sarsıldk.Ona hakaret etti.Lütfen ağzını bozma dedm bana çok ters cwp verdi.Ayrıca kız kardeşi de arabada yol üstü evine bırakcaz.2kez yine yolda sarsıldık şeytan işi ya.Yine hakaret etti.Uyardm tatlı dille beni tersledi.Çok kırıldm sustm eve kadar.Eve geldk.Geldi sarıldı hakkını helal et.Bugün çok gerildim okulda.Ben de hamilelikten midir bilmiyom ağladm.Niye benim yanımda ağzını bozuyon ne olur sanki en azından seni uyardıktan sonra dikkat etsen.Kardeşinin yanında bana çok kaba davrandn dedm.bi iki kez tatlı konuştu sonra konuşmamız birden kavgaya dönüştü ve diyorki ben etmek zorundayım nasıl sinirimi boşaltayımki.Sende beni çocukmuşm gibi uyarıyorsun ben senin çocuğun deilim yapmaya dwm etcm dedi.
Ben patladm çünkü çocuk muamelesi yapmadım gayet sakin ve tatlı dille uyardm sadece ağzında sakız vardı aa o ne öyle çğniyon çıkar dedim ters baktı bna ben de tatlı dille hayatım onu çıkarır mısın hiç yakışmıyor ağzına dedim onun için de tersledi beni arabada.ben sustum sonrasında.onu attı ortaya ben onu kız kardeşinin yanında rencide etmişim.reddettim.Bu bağırmaya başladı ve beni ağlama tuttu.Bianda bana "her b.ka ağlıyon git canın cehenneme ağlarsan ağla it oğlu it"dedi.sırada odadan ağlayarak çıkmk üzereydim ki şok oldum döndüm onun gözlerinin içine baktım.ve dilim tutuldu titreyerek ağladım sadece.Takatim bi anda kesildi o şekilde salona yürüdüm çok kötü ağladm.10 dk sonra kalktı giyindi çıktı evden.o sırada hala ağlıyordum çünkü lafı çok ağrıma gitti.hiç umursamadı çıktı gitti.saat 4tü.sinirden salonu dağıttım çiçeği vardı evlilik yıldnmnde almıştı onu parçaladm geldm yatak odama kapıyı kitledim üstüme.2 saat sonra geldi geçti salona yanıma hiç gelmedi.
o kadar kötüyüm ki.uzun zamandr bu kadar ağır laf etmemişti.evet gergin olabilir ama bu babama dil uzatmasını gerektirmiyordu.üstelik hamileyim o kadar ağladım ki yanıma bile gelmedi demedi ya ona bişey olursa.
Sürekli beni sevdiğini söyleyen gösteren biri ama şuan kesinlikle sevgisinden şüphe duyuyorum.Sanki bu son zamanlr sadece kendini düşünüyor çok bencilleşmiş gibi.bu kadar merhametsz olunmaz
Ne yapcağımı bilmiyorum.gururum kırılmış gibi hissediyorum.yarın sabah erkenden anneme gidip ona anlatayım hatta babasına şikayet edeyim diyorum.çünkü benim babama resmen küfretti ve bunu daha önce 2 kez yine yapmştı.Ölene kadar da yapcağa benziyor eğer ona iyi bi ders vermezsem.Sanki beni kaybetmkten hiç korkmuyr.Onunla asla konuşmayayım diyorum ama bu onu düzeltmez.Babasına şikayet etsem acaba daha mı kötü olur her şey.ne yapcağmı bilmiyorum.ücretli öğretmenlk yapıyorum.o ise atanmış.yuvam yıkılsın istemiyorm.ama bu saygısızlıkları da canıma tak etti.demin geldi odaya kapı kitli .gitti salonda uyuyor.hiç umrunda deilim.yarın annemlere giderim belki iki üç gün kalırım ama sonra napcm onun buna tepkisi nolur bilmiyorum:-(

Son düzenleme:
Evet babanıza hakaret etmesi gerçekten hiç hoş değil. Yalnız mesela sakız olayında tepkinizi abartılı buldum. Bu şekilde sürekli eşinizi telkin ediyorsanız bunlar ufak ufak birikir..
Gayet tatlı bi dille söyledim ve bunu hep yaparım gülerdi o da hep .bugün sürekli tersleme modundaydı.belki de dediğin gibi birikmiş onda

Trafikte kızması normal hiç küfür etmeyen birisi olarak benim bile arada ağzımdan kaçıyor. Bayadır küfür etmiyordu demişsiniz keşke o an hemen uyarmak yerine duymamazlığa gelseydiniz o zaman olay bu kadar büyümezdi.

Allah kolaylik versin bunun iki üç tık gerisinde bir o.kz de bende var aynı böyle kizdigim zaman 3 5 ay yapmıyor sonra yine aynı aileden gelen yetiştirilme şekli bence buna sebep olan

Uyarmicaktım aslında ama arkada 15 yaşında kız kardeşi var o yüzden dikkay etsin istemiştim

Eşinize sürekli karıştığınızı düşündüm sürekli bir uyarma durumu var sanki , size küfür etmesi babanızı konunun içinde geçirmesi büyük terbiyesizlik.

Eşinizin yaptığı asla doğru değil küfürleri falan edepsizlik ama zaten sinirlenmiş hele de trafikte olan bir adama çocuk azarlar gibi uyarıda bulunmak yanlış.
Kendiniz diyorsunuz arabada kardeşi de var diye.
Birbirlerine böyle sürekli dikte eden eşlerden hiç haz almam.
Elbet toplum kurallarına aykırı bir durum olduğunda müdahale edilir ama adam sinirlenmiş yani, her gün başımıza gelen şey.
Biri benim yanımda bıkbık yapsa atarım arabadan( ki annemi indirmişliğim vardır!).
Küfür hakaret vs duymak istemiyorsanız, sinirli bir insanın üzerine gitmemeyi öğrenmelisiniz.

Uyarmicaktım aslında ama arkada 15 yaşında kız kardeşi var o yüzden dikkay etsin istemiştim
Kendi kardeşi değil mi bırakın abisi düşünmüyorsa siz de düşünmeyin. Kız ilk defa küfür duymuyor ya arkadaş ortamı vs illa ki duyuyordur. Birde evde size gergindim ondan deyip tatlı da konuşmuş ama siz uzatmışsınız. Sonrasında asla dememesi gereken şeyler söylemiş ama o duruma getirmemek biraz da sizin elinizdeymiş.

Babası öyleymiş evde.ondan göre göre ona benzemiş
benim KP de öyle kV de de çok kufurbazlar benim eşim yine iyi bile sayılır onların yanında onlara normal geliyor biz alışkın olmadığımız için çok gururumuza dokunuyor
camislik işte
degismiyolar vallahi ben 7 senedir azıcık yonttum köklü bir degisiklik yok yani

ayrıca o zaten alışkindir babası da küfür ediyormuş çünkü inanin bana evlendiginde eşi ona böyle hakaret edince o çok da yadirgamaz bizler ailemizden böyle gormedigimiz için çok uzuluruz ama o çokta takmaz

O değişiklik nedir biliyor musunuz?
Eşim yanımda küfür ederse, küfrün alasını duyar!
Birkaç dilde ve kendi dilimizde onun bile hayatında duymadığı şeyleri söyleyebilirim.
Sonrasında da 'nasıl oluyormuş, sen söyleyince erkek, ben söyleyince terbiyesiz oluyorum değil mi' der, köşeme çekilirim.
Ağız dediğimiz organ herkeste var ama konuşurken beyni çalıştırmak, biraz zor oluyor herhalde.
O sebeple kim ne dilden anlıyorsa bu hayatta, hep ona göre cevap veririm en layığıyla!
Hiç de pişman olmam.

Başkalarını karıştırmayın. Şikayet etmeyin. Evinizide ayırmayın. Evi ayırıcak kadar büyük bir sorun görmüyorum. Düzelicek toparlıyacaktır kendini. Sadece tepkinizi gösterin. Hamilesiniz duygusalsınız. Bendw hamileyim daha dün tartıştık trafikte küfür konusunda. Herkese efeleniyorlar hasta oluyorum.ben birde hamile gibi davranmıyorum. Herşeye susuyorum resmen. Ama öyle hale geldim ki ilk kez öyle bir surat tarzı gördüm dedi. Hem faranjitim hem sesim zor çıkıyor hem dolmuşum artık herşeyde bağırmasında üstüme gelmesinde. 5 yıllık evliyiz. İlk yıllat ağza alınmayacak küfür hakaret herşey vardı. Bende bozdum bir ara kendimi sabrım tükendi. Nasıl düzeldi bilmiyorum. Ama alışma süreci diyelim. Ama tepkinizi koyun. Bana dediki örneğin 2 aya boşanırız böyle devam ederse diye dün. Ben hamileyim ailemle konuşmuyorum ve daha ince düşünmesi gerekirken ettiği laf sesimi çıkarmadım. Yinee her zaman ki gibi bir kenarda ağladım. üstüme geldi neden konuşmuyorsun diye. Konuşmayın taviz vermeyin. Sonra aramız düzelip aklı başına gelince ona tek ettiğim kelime vardı. Çocuk olucak diye seni boşamıcağımı düşünüyorsan yanılıyorsun. Ailem yada gidicek kapım yok diye düşünüyorsan yanılıyorsun dedim.Velayetle uğraşırız dedi şakasına. Dedim uğraşmana gerek kalmaz bir gelmişin evde yokum. Zaten türkiyede kayboldunmu polis molis bulamıyor. Ömür boyu arar durursun. İzimi dahi bulamazsın dedim. Sen delisin yaparsın beklerim dedi.Erkek vazgeçilmez olmadığını bilmeli.hatasını anlayana kadar muahatap olmayın bile boşverin. Onun sizi alttan alması lazımken strese sokmamaso gerekirken. Millete küfür edip sizi tehlikye atması hoş değil. Korkuyorum sana birşey olur diye güzel bir dille anlatın. Trafijte manyak dolu. Ben sensiz çocuğumumu büyütcem.biraz sinirlerine hakim ol de hüzelce anlat tabi bunlar barışınca. Birde senib yüzünden sancım oldu tün gece de. Beni düşünmüyorsun çocuğudamı düşünmüyorsun de sen orda küfür edince benş strese sokunca sancı giriyor de. Valla denedim söylediklerimi yaptım ve aklı başına geldi. Bendn tavsiye

Yorumlar bile kadini haksiz bulur yönde.Aman ne ugrasiyoruz ki elin öküz leriyle.sal ipini.ister sövsün ister gitsin dövüşsün biriyle.sen kendine cocuguna bak.küfür duymak istemiyorsan boşa gitsin.ya bu deveyi gütcez ya bu diyardan gidicez.uyarsan degismez ki.öyle alışmış de gis mez.ugrasma canim.sen onun kardesini dusunmussun ya o da şöyle düşünmüştür beni kardesimin yaninda uyarip küçük düşürüyor.mantık bu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…