Mutsuzluktan uyuyamadım bile

dinsizin hakkından imansiz gelir diyosun yani o da doğru bir yerde haklısın
ne bilim ben de çok abartı bi küfür duymadım bana karşı ama duysam ne yapardım bilmiyorum
karşılık vermem çünkü sen de diyorsun diye iyice rehavete kapilabilir ve bu bana ileride saygı sınırı yerlerde bir iliski olarak geri dönebilir
sanırım çok politik bir bayanim ben

Aynı durumdayım seninle sanki canım.söylefim arabada sen böyle yaptığında stres oluyorum dedim.olma diyor bana evi ayırmak istemiyorum ama bi k gün yalnız kalır da aklı başına gelir belki dedim ama bazen o kadar değişik oluyor ki bunu bile takmayabilir.ben ağlayıp odadan çıkacekken keşke susaydı o küfrü etmeseydi sonrasında konuşurduk yine.ama o lafı kaldırılacsk gibi deil.onun yüzünü dahi göresim yok şuan ve hiç yanıma bile gelmedi sabahtandır.beni ve çocuğunu düşünseydi bi bakayım kadın ne alemde derdi :-(

aslında senin konunun çözümü nickinin altındaki sözde saklı fark ettim de

Ne olursa olsun size böyle ağır hakaret etmesi çok çirkin kabul edilemez. Trafikte veya başka yerde başka insanlara çok sinirlendiğinde edilen küfürler görmezden gelinebilir. Çirkin yine ama neyse. Sakız çiğnemesine karışmanız pek olmamış. Bu tarz konularda üstüne gitmeniz yanlış bence. Bırakın çiğnesin ne olur ki? Sanki tiyatroda çiğniyor. Size o hakareti edip o kadar ağlatması hem de hamileyken çok büyük kötülük. Tamam kızarsın ama insan sevdiğini bu kadar ağlatır mı ya? Buna göz yumar mı? Sonuç olarak hatanın büyüğü onda. Değişir mi bilmem.

Sizce anneme anlatmalı mıyım bu durumu
anlatma hele babanı da katarsan eşinden çok sogurlar bilemezsin ilerde belki esin değişir sen de bu günleri unutursun ama aileler söylenen kötü sözleri asla unutmazlar içlerinde bir yerde hep kalır ayrıca ailen bunu duyup ciddi bir tepki vermezse ve esin de ailenin bu durumu bildigini bilirse iyice kasarlasir bu konuda

Haklısın canım daha kötü olur durum

Haklısın canım daha kötü olur durum
eşini bu hakaret konusunda her zaman uyar ama yok sakizmis vs imiş boşver her şeye de laf söylersen önemli olan şeye söylediğin laf dikkate alınmaz
evini terk etmeyi falan düşünme her zaman da de ki kötü söz sahibinindir herkes kendi kişiliğini gösterir de
konu seninle ilgili olmadığı müddetçe yanınızda birileri varken eşini elestirme belli ki kucumsendigini düşünüyor
bir de hamilesin bol bol dua et allah kabul eder inşallah dua ederken araya beni de sikistirirsan memnun olurum tabi

İnşallah canım iyilerin duası olsun üzerimize

2 gündür gözlerim şişti ağlamaktan üstelik evimde annm var şuan. Doğumum için geldi. Bir şyler yuzünden tartıştık. Ama adamın kıçı duymuyor afedersınız !! O yuzden şu adamları bu kdr takmayalım. Yoksa insanda ne psikoloji kalıyo ne de huzur !!!! @@@@

Evet ya hiç bir şey umurlarında değil sanki kendilerini o kadar çok seviyorlar ki .takmamaya çalışıyorum ama bugün ki hakareti takılmicak gibi değil

Ben mi yanlia anladim yoksa bu yuzden ev ayirmayi mi dusunuyorsunuz, yapmayin Allah askina. Adam kufur eden babayla boyle bir ailede boyle bir cevrede buyumus. Sizin icin degismeye calisiyor. Uzun zamandir kufur hakaret etmiyordu diyorsunuz. Ne olurdu o an da gormezden gelseydiniz. Kardesinin yaninda karisinin ona surekli akil vermesi, agzindaki sakiza kadar karismasi gururuna dokunmus ki ben de olsam bana da dokunur. Ona ragmen eve gelince kusura bakma cok gergindim diye ozur de dilemis. Uzatmamaniz gerekirdi. It oglu it demesi cok kotu tabi ki ama icinde birikmis bazi seyler ve patlamis. Onceden de hel agzi bozuk oldugu icin direk kufur cikiyor patlama aninda. Surekli agliyorsun demesi de muhtemelen aglamana kiyamadigi icin bir olay oldugunda rahatca tartisamadigini dusunuyor ondan. Yani sen aglamaya baslayinca otomatikman haksiz oluyor. Esim de hasta oldugumda cok kizar mesela, ben basta alinirdim simdi dusunuyorum hasta olmama dayanamadigi icin oyle yapiyor. Ben burda karisi icin degismeye calisan bir adam gordum. Adami bunaltmayin, her seye mudahele etmeyin, cabasini takdir edin. Ailene de anlatma kesinlikle. Aileler hic unutmuyor boyle seyleri. Kendi aranizda cozun.

Merhaba,
Öncelikle sağlıklı güzel bir doğum dilerim,

Ben erkek kadın diye ayırmadan yorum yapacağım,

Biri trafikte iken sakız çiğniyorsa öfke kontrol sorununun farkında ve kendini dizginlemeye çalışıyordur

Herkesin öfkesini boşaltma deşarj olma yöntemi farklı, doğrusunu yanlışını tartışmıyorum ama belli ki eşinizin deşarj olma şekli de küfretmek ve bir şekilde deşarj olamazsa herkes gibi o da katlanan öfkeyle istenmeyen talihsiz sözler sarfedebilir
Öfkeliyken,öfke kontrolü olmayan biri için ağzından çıkan sözcüklerin filtresi olmaz
Sizi sevmese bu kadar gergin ve ailesinde kaba yetişmiş biri farklı yanlışlar da yapabilirdi
3.bir şahsın yanında ona en kibar en tatlı şekilde bile olsa, yapacağınız her uyarı onun ezilmesine sebep olur
Bunlar birikirse asıl o zaman bilinçli talihsiz sözler söylenebilir
Eşiniz haklı değil ama kasti olarak yaptığı kötü bişey var mı ? Asla yok,hem sizi önemsemese uyarılarınıza bu kadar içerlemezdi
Saygı kaybı her duyguyu tehlikeye atabilir bu nedenle siz ona saygınızı yitirmeyerek örnek olmaya çalışın
Ailenize de birşey yansıtmayın, eşiniz mutlaka çok üzülmüş fakat hem kızgın hem de küskün olduğundan yansıtamamıştır.
Olumlu olun bebek beklemek kimbilir ne mucizevi bi duygudur bunun keyfini çıkarın , küfür mü ediyor etsin, zamanla vazgeçer çünkü çocuğu kendine benzesin istemez

Hadi uyuyun mutlu mutlu sizi seviyor ve çok mutlu olacaksınız

Sanırım ögretmensiniz. Bunun verdiği alışkanlıkla davranıyorsunuz. Küfür çok pis bir şey evet. Çok haklısınız. Uyarın konuşun kırıldığınızı gösterin. Ama kocanızla iletişim kurma yönteminiz bir ögrenciyle olandan farklı olmalı.

Sakızı çıkar
Babasına söyleyeceğim

Sizce bunlar iki yetişkin arasındaki diyalogda yer alacak cümleler mi?

Her ne kadar haksız olursa olsun çocuk gibi muamele yapmanız ters teper. Dolar dolar taşar. Buna dikkat etseniz daha kolay atlatırsınız.

Küfürden kurtulmak ciddi zor. Evlenmeden önce görmediniz bu huyunu?

Size hakaret etmesi hiç tasvip edilecek bir şey değil ancak trafikte zaman zaman önüme kıranlara, yol vermeyenlere, sinyal kullanmayanlara ben bile küfrediyorum. O sinirle neden küfrediyorsun diyen biri olsa onunla da tartışırım. Karşısında çocuk varmış gibi sürekli uyarıda bulunulması da sinir bozucu inanın

Evet ya hiç bir şey umurlarında değil sanki kendilerini o kadar çok seviyorlar ki .takmamaya çalışıyorum ama bugün ki hakareti takılmicak gibi değil
Valla ben hakaret ettım ama yinede takıyorsun.. Hakkettıgı için neden böyle dıyorsun. Sanki bir daha bu hayat bize verileckmıs gibi. Sinir oluyorm yaaa

adami ogrenciniz filan sandiniz galiba ne diye surekli uyariyosunuz ki? insan araba kullanirken kufur de eder bagirir da, sakiz cigneme duzgun konus vs.. napsin adam gerildiyse arabada katil mi olsun? kendi kendine desarj oluyo, herseye mudahale etmeyin..
kosarak gidin babaniza " kocam baba it oğlu it " dedi diye aglayarak amlatın bravo !
esinizin o lafini savunmuyorum
ama adami bunaltmissiniz ben okurken bunaldim..

Yok ev ayırma değil sadece bi kaç gün uzak kalıp kafamı dinlemek istiyorum.Aileme anlatmayacağım.Ben de çok kırıldım ve ne yapacağımı bilemedim.

Evlenmeden önce pek rastlamadım bu huyuna maalesef

Bu böyle gider, siz boşanmakla, ev terketmekle tehdit eder ama hamile kalırsınız, o da yapmıycam etmiycem der bir daha ki kızgınlığa yine küfreder. Arkasında duramayacağınız şeyler söylemeyin, anne babalara bile çocuk eğitiminde söylenen temel tavsiyelerden bu, asarım keserim deyip devamını getirmemek. Bir de beni kaybetmekten korkmuyor diyorsunuz, niye korksun ki? Öyle bir ihtimal ben de göremiyorum, iki üç gün annene gidip dönünce kandıracağını mı düşünüyorsun koca adamı? Böyle bir yere varamazsınız. Koskoca adamı kendisi gibi olan babasına şikayet edince ne sonuç bekliyorsunuz? Böyle iki taraflı triplerle devam eder, elle tutulur bir çaba yok ikinizde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…