Mutsuzluktan uyuyamadım bile

it oğlu it diyene kadar siz hatalısınız, kusura bakmayın. adam size küfretmemiş, durup dururken de küfretmiyor, ani frende insanlık hali ağzından argo bi laf çıkabilir. çook normal. ama siz rahatsızsınız ve istemiyorsunuz diyelim, bunu söylemenin yolu bu değil. "tatlı dille uyardım" diyorsunuz ya, kardeşinin yanında tatlı dille uyarmak hiç tatlı olmuyor. annesi gibi duruyorsunuz. yalnız olduğunuz bi zamanda "ben hiç sevmiyorum duymayı ya, o zamanlarda bile kendini tut lütfen hele bi de kardeşin vardı yanımızda" desen o zaman tatlı olur. illa kardeşinin yanında kendinizi kötü hissettiğiniz için bir şey demek ihtiyacı duyuyorsanız "höh mustafa?!" gibi bir tepki verip şakaya vurabilirdiniz. anlardı.

sakızı falan uyarmanız. ne bileyim. adam cidden irrite olmuştur. haklı da.

it oğlu it diyince her şey değişiyor ama. onunla ilgili bir şey yazmadım çünkü zaten o da orda hatasını biliyordur, özür diler barışırsınız muhtemelen. barıştıktan sonra adamı tekrar rencide etmeyin, siz de hatalarınızı düzeltin diye yazdım. yoksa onun dediği çok ağır.

Trafikte bende bazen ağzımdan kaçırırım küfür filan.Çok abartmissiniz.Tatlı dille uyardım demişsiniz ama bu eşinize hiç tatli gelmemiş belliki..Eşim de arada kaçırır ağzından küfürlü kelimeler yalnizsak üstünde durmam hiç. Yanımızda biri olursa şakayla ağzına biber süreceğim bu gidişle derim o anlar.Ama birdaha konuyu açmam bile o konu orada kapanır. Size küfür etmesi hoş değil tabi ama aglamanizdan bıkkınlık gelmiş adama oda sinirle söylemiş.
Sakin sakin konuşun ağlamak yerine..

Büyük konuşmayayım ama böyle her seye zır zır ağlayanları sevmiyorum .
Adamı sinir eden ağlamalarınız. Ben çocuklarım bile ağlarsa tahammül edemiyorum .
Bir de salonu dağıtmış , çicekleri yolmuşsunuz . Yetmemiş kendinizi odaya kitlemişsiniz .
Değiştirmek istediğiniz davranışları bazen görmezden gelin .(Sönme )
Bazen de uyarıp geçme , üstelemeden . En güzeli.

Yolda bende hakaret edıyorum bazen Doğru olmasa da... Ama çok fazla herseye karışıyorsunuz gıbı geldi. Size olan hakaretlerıne uyarı gostermenız tamamda yolda her seferınde uyarmak, ağzındakı sakıza kadar müdahale edip gereksizce ısrarınız filan hep böyleysenız adamın çileden çıkması normal geldi bana. Taş olsa çatlar

Trafikte ben de küfür ediyorum Arada şok oluyorum kendime sonra bakıyorum aa rahatladım aslında diyorum. Biri beni uyarsa ki trafiğe çıkmamış biri uyarsa ben de bozulurum ama asla öyle sert konuşup küfür etmem. İyi bir dersi hak etmiş.

Benim de eşim trafiğe çıktığında hep sinirleniyor haklı da oluyor yaşadığımız yerde trafik anlayışı nerdeyse sıfır o yüzden sinirleniyor insanların trafikte sinirlenmesi normal bir şey.
Sizin sakızı çıkar demeniz hiç hoş olmamış tatlı dille söyleseniz de o size söylese siz de hoşlanmazdınız bence.Bir de şunu şöyle yap bunu böyle yap demek hiç hoş değil.Ben de eşime söylüyormuşum bu niye burda bunun yeri burası mı onu niye oraya attın falan diye bir gün bir tartışmamızda rahatsız olduğunu söyledi düşündüm haklı da artık yapmıyorum siz de yapmayın o da bunları düşünebilecek bir insan sonuçta.
Ama siz ağlarken hiç ilgilenmemesi konusunda siz haklısınız.

Sizi haksız buldum. Ben de bana sürekli müdahale edilmesinden hoşlanmam. Eşim sakızıma laf etti uzun süre ona da haddini bildirdim. Siz eşinizin annesi ya da yanlış hareketinde onu uyaran eli sopalı bekçisi değilsiniz. Bir de araba kullanıyor musunuz bilmiyorum ama kadın halimle ben de trafikte küfür ederim.
Ortamlarda olma sebebiniz yanlışları bulup düzeltmek mi? Bence insanları ixleyip eleştirilecek şeyler bulacağınıza biraz kendi içinize dönün. Hamilesiniz yakında bebeğiniz olacak. Bebeğim şu an 1 buçuk aylık ve sabrın ne olduğunu şimdi öğreniyorum. Böyle olur olmaz her şeye tepki gösteriyorsanız gelecek günler sizi daha çok yıpratır. Daha çok kavgalara sebep olur

Haksız olduğunuzu yazmış herkes tekrar etmeyeceğim ama bana öyle geldi ki siz biraz da farklı beklentiler ile ağlıyorsunuz.daha önce ağladığınız da geldiği gönlünüzü aldığı için ona göstererek ağlıyorsunuz ki uzatmasın gelip özür dilesin haklı da olsa bu şekilde sizi haklı çıkarmış oluyor.
Dönüp ona ağladığınızı tekrar göstermişsiniz sonra gidip salonda tekrar devam etmişsiniz.Size dayanamaz duysun gelir diye bu ağlama sinirsel bir ağlama değil.
Sabah hala haksız olduğunuzu kabul etmek yerine ağladığınız Ve hamile olduğunuz için onun gelip özür dilemesini laf atmasını beklemeye devam etmişsiniz.

Bu karşıdakine kendini haksızlığa uğramış hissettirmekten öteye gitmez. Het ağladığınızda Ve hamilesiniz diye sizin ayaklarınıza kapanmasını bekliyorsunuz bu çok yanlış karşıdakine duygusal şantajdır,manipülasyon çabasıdır başka birşey değil.Duygularınızı iyi tartın.1ağırınıza gitti diye ağladıysanız 9 gelsin ilgilensin özür dilesin diye ağladınız.

Aynı şeyi yazacaktım,yazını gördüm.Küfüre şiddetle karşıyım.Fakat yoğun trafikte burnundan soluyan bir adama,"tatlı dille"de olsa bunları söylemek tabiiki ters teper.Ayrıca bu sözüm konu sahibine değil ama,bazı çiftler tartışır,öfkeler tavan.Kızımız, kadife gibi,kendine çok tatlı gelen bir sesle,sakin ol hayatım,sakin ol.Bu bana söylense, sinirim daha çok tavan yapar.Tatlı dille söyledim,çok sakince söyledim,geçerli olmuyor bu gibi durumlarda.Duymazdan gelinir,eve gidince konuşulur,adam da o zamana kadar hatasını anlamış zaten.Eşler de aralarında fren mesafesi bırakmalı bence,anında çarpmamak için...

ya bana da habire birisi ( ki ilişkimde düzeldigim halde ) öfkeli oldugum sırada' sus! öyle deme!' dese, bende 'sen bi sus! karışma' derim. yarama tuz basar gibi...

yani cocuk gibi ikaz edilmek hoş degil ki. adam demiş. zor bir gun gecirdim öfkemliydim ve bunu da tutamadım. desarj olmam lazımdı demiş.
birde arabada ilk hafiften kçük düşüren siz olmuşsunuz. aptalca ama böyle.
ben nerden olayı tutsam eşin burda haklı olarak gördum.

sende dedigi iti oglu iti - babana itaf edilmiş bir laf olarak algıladıgın için bakış acını degiştir derim. cunku eşinin bunu babana laf ettigini sanmıyrum. en kibar öfke sözüdür.
kişiye özel hakaret degil yani....

Henüz yaşamadığınız bişey için endişe edip olan huzurunuzu da bozmayın onu da eğer yaşarsanız o zaman düşünürsünüz bugünün tadını çıkarmaya çalışın eşinizin bundan başka bir sorunu yok, karnınızda bebeğiniz var, arada ufak tefek şeyler de olsa mutlusunuz ,hep te mutlu kalın

Canım erkekler çok fazla uyarılmaktan hoşlanmaz yönetilmek istemez ama sen belki de hamileliğin verdiği etki ile eşinin ağzındaki sakıza varana kadar helede kız kardeşinin yanında!!!!(ailesinin yanında aşağılandığı hissine kapılır erkek)uyarıp müdahale ediyorsan belkide patladı trafik zaten insanı çileden çıkarır sende bunun üstüne tuz biber olmuşsun.Eşinin kaba olabilir ama en azından senin uyarılarını dikkate alıp kendini yontmaya çalışıyor bu da sana değer verdiğini gösterir sende çok sıkma üstüne gitme bi sal adamı kendi haline

Bende küfürü hic sevmem ama bir nevi sinir bosaltimi gibi birsey bu küfür olayı. Ben senin kadar takik degilim ama bir kizkuzenim var oda senin kadar takik bu küfür olayina ama cok sinirlendigi bi kac ufak küfür ondan bile duydum yani :)

Aşkoooo aşko.
Bmm eşimin ağzndan bir tane küfür duymadım 3-4 sene. Şuandada çok etmiyo. Ama bazen öyle çirkin küfrediyo ki midem bulanıyor. Ananı avradını tarzında o ladar iğrenç yani. Erkekler hepsi böyle anam. Babam da pis küfreder. Ama abim hiç etmez dye bilirdm. Yengem gelde bana sor diyo. Böyleler bacım yapcak bişey yok böyleler. Ama sana küfretmemeli. Hele bide hamişken.kaba şey. Sen canını sıkma bak iki canlsın. Ama sende adamın sakızına karışmayıver balım boşver.

Evet belki de geçmişte ondan duyduğum için şuan yaptığında zoruma gidiyor.Sakız konusunda haksızım.hakaret olayında da biraz daha sakin olsun istedim.ama ters tepti
Bayadir evlisiniz, eşinin huyunu suyunu bilerek davranmalisin; geçim budur.. O anda mudahale etme madem ters tepiyor.. Eve gelince, sakince anlat icindeki huzursuz edici şeyi.. Hele 3ncu bi kisi varken ne olur bam telinize basmayin birbirinizin..

Kimse bu lafları duymayı haketmez eşin de değişmez sadece bi süre numara yapar babasına söyleme daha çok yüz bulur annene de gitme evinde otur

Öncelikle bütün kediler trafikte aslan kaplan olur. Küfür etmesi evet sinir bozucu. Ama siz de her şeye karışmayın. Sakızına değin karışmayın. Yakısmıyor olması konusunda haklısınız. Ama her doğruyu söylemek zorunda değilsiniz. Haklı olmanız adamin her seyine karisma hakki vermez size.
"Hayatım sana pembe yakısmıyor" dese size.. güzel olmaz dimi. Demese daha iyi olur. Zaten siz de muhtemel kendinize ne yakıstigini ne yakısmadigini bilirsiniz. Başkasının belirtmesi gerekmez.
Eve gitme konusunda da.. sırf tepki olsun diye gidiyosanız göze almanız gereken bi şey var. Eşinizin kapınıza gelip sizi almama ihtimalini unutmayın. Gelip almazsa sizin kendi ayaklarınızla eve dönmeniz de hoş olmaz.. Allah yardımcınız olsun.

Kardeş demkki kocanın sinirlendği zamn kontrl sorunu var. Ben sana hiçbirşey dmemeni tavsiye ederm. Tatlı dil bile olsa adam istemiyo yani anlamıyor. O haklı demiyorm kesnlkle ama sana bi tavsiye sadece. Bide bende eşimde farkedyrm ailesinn yanında ona hoşuna gitmck bişy söyleynce yada benm bi harktm olnca bozuluyor. Yani bunlara ailesinn yanında ses çıkarmıcaksn. Daha çok yeniyiz bizler. Biraz ilerledkçe bence tecrube edip takmıcksn sende. Küfürden nefret ederm bende babam bazen ederdi erkek krdşme ben utanrdım. Ama bazen şu olur annemi sustrmak için ederdi mesela yani babam haksız söylck bişey bulamıyr sırf annem bişey demesin sussun diye basardı küfrü. Bu da onların kullandğı bi yol bence. Özel olark babana algılama malum küfür zaten ya anneye ya babaya yada şahsa oluyor. O da onlara alışmiş demekki. Demek istedğm üzlme yani canım. Bırak napıyosa yapsın. Bazıları böyle hep yapr biliyrm utanç verici ama üstüne gidnce daha beter oluyorlar

Ortada bu kadar ağlayacak bir şey göremedim.adam boyleeeee e sizde değişsin diye elimizden geleni fazlacaaaa yapmışsınız. Daha fazla zorlamayın. Hep uyarirsaniz değeri kalmaz sözünüzün

Bende susarim susarim patlarim patladıktan sonra bir daha uzun müddet yapmaz.napalim canı sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…