Mutsuzluktan uyuyamadım bile

Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için .En büyük endişem de çocuk.Ya ilerde onun yanında da bana hakaret ederse diye korkuyorum.O zaman çocuğum bana olan saygısını,babasına da olan sevgisini kaybedecektir eminim.Bu konuda sözler vermiş ama belli ki ağzına hakim olamıyor.Nasıl başedeceğim bilmiyorum

Trafikte takip mesafesi diye birsey var. her ani frende oda zorlaniyorsa demek ki oda suclu. Kaba insanla zor sekerim Allah kolaylik versin. Bu huy yani degisecegini hic sanmiyorum

Adamin kufur etmesini savunuyorum gibi anlaşılacak ama ben yine de yazayim..
"Tatli dille" kufur etmemesini söyledim, "tatli dille" uyardim, "tatli dille" sakizi cikarmasini soyledim, vs vs.. Ya adam sinirliyken, gerginken ne diye zorlayip kendini tersletiyosun ki? "Tatli dille" yaptim deyince hakli olmuyosun ne yazik ki.. Eşini tanimis olman gerek onca zamanda, sana kufur etmemis bisey dememis, gergin insana o sirada gereksiz bi akil verince terlenmesi cok da anormal degil.. Eskiden sana karsi agzini bozdugu icin bu kadar cildiriyosun belki de kufur duyunca ama ordaki olayla sana karsi kufur etmesi cok farkli.. Beynini didiklemeye ne gerek vardi? Hele o gerginlikte sakiza karışma olayi, arabada bi de biri daha var.. Kusura bakma, sen de hatalisin..

Eşiniz sütten çıkmış ak kaşık olmayabilir ama siz de üzerine gitmişsiniz. Hele arabada kardeşi varken uyarmalarınız hiç hoş değil. Ben bile agresifleşirim beni kocam uyarsa kardeşimin yanında. Çocuk muyum ki ben? Eve gidince ayrı br yerde söylese tamam. Ayrıca sakız neden çiğnenmiyor anlamadım. Siz biraz kendinize dönün bakın.

Annenize ve kayınbabanıza da hiç bir şey anlatmayın. Siz evlisiniz unutmayın. Ev içinde olan ev içinde kalmalı.

İlla da annenize gitmek istiyorsanız habersiz değil, eşinize söyleyerek gidin. "Canım, sen de ben de son dönemde biraz gerildik. İkimiz de sakinleşelim biraz, birbirimizi ve evliliğimizi daha fazla yıpratmak istemiyorum, zaten bebeğimiz de etkileniyor. O yüzden ben bir kaç gün annemde kalıp kafamı boşaltıp sonra geleceğim" diyebilirsiniz.

Annenize de "annecim, beben doğunca zor olur evden çıkmam, gelip sizde ağlamasız, gazsız, alt değiştirmesiz son bir tatil yapayım istedim" deyip evdekileri hiç aksettirmeden kalın.

Evet belki de geçmişte ondan duyduğum için şuan yaptığında zoruma gidiyor.Sakız konusunda haksızım.hakaret olayında da biraz daha sakin olsun istedim.ama ters tepti

Vazgeçtim ailelere söylemekten.Haklısınız .ev içinde kalmalı.Annemlere gidersem eğer sizin de dediğiniz tarzda bi konuşma yaparım.Ama babama ettiği küfür onun yanına kar kalacak bu konuda ona katı bi tavır sergilemek istiyorum.ama nasıl yapcam bilmiyorum sağolun fikirleriniz için

kusura bakmayın ama siz hatalısınız bence.
evet küfür yanlış bişey. burada haklısınız. ama adam sizin öğrenciniz değil ki nedir sürekli bu düzeltme ihtiyacı. koca koca insanlar olmuşsunuz. bu adam küfür ediyor işte. konuşmuşsun halletmişsin sana küfür etmiyor işte. araba kullanırken etmiş sana ne oluyor?

ben kadın halimle arabayı önüme kıran denyolara dümdüz giydiriyorum. bırakta adam başkasına istediği gibi konuşsun.
öğrencin değil o senin kocan. biraz kabul et adamı. sana etmiyor işte adam adım atmış.
sabır ve sükunet biraz. hamileliğin arkasına sığınıp vır vır konuşursan ana avrat da küfür eder sana milletin içinde. kaba çünkü adam. daha yontuluyor.

karı koca birbirini 3. bir kişinin yanında iyi ya da kötü ikaz ettiği zaman bana çok saygısızca geliyor.

ayrıca ucu ana babanıza dokunan her küfürde babanıza ananıza küfür etmiyor adam. maalesef küfrün böyle bi özelliği var kalıplaşmış. benim babam erkek kardeşime de der it oğlu it diye sinirlendiği zaman. severken eşşoğlueşşek der. kendine mi sövüyor babam? anladık hassassınız da hususi altını eşelerseniz bişey bulunur. sinirli adamı elleşmeyin, hele ki başkasının yanında.
kusura bakmayın kendi fikrimi söyledim.

Bence bir süre siz arabayu kullanın, o siz sinirlenince 'sakin ol hayatım' falan desin. Daha çok sinir olduğunuzu görürsünüz ozaman.
Size hakaret etmesini haklı çıkarmaz bu tabii..

Siz zaten uyarinizi yapmissiniz artik elestirmeniz yersiz kardesinin yaninda kufrediyorsa da bu onun sorunu sizin degil ayrica sakiz cigneme yakismiyor vs tarzi konusmlar insani itiyor sizede esiniz surekli elestiren tarzda konussa sklrsnz hem adamcagz gergin oldugunu soylms bi olay yasamis olabilir sinirini atamams belli ama tabiki babaniza kufretme konusunu asla ve asla hos gormuyorum ama bir arkadasn dedigi gibi aileden gelen yetistirme tarzndn kaynakli olabilir babaniza saygi duymadigi icin oldugunu sanmiyorum dger zamanlarda esinizle guzel anlasyrsnz bence bu sorunu da ailenize yansitmadan cozmeniz iyi olur diye dusunuyorum hepimiz insaniz bu cok cok ciddi bi olay degil mutlu olmanizi diliyorum

Hanımlar sabah dün eve geldi ve hiç odaya gelip bana bakmadı demiştim.gece de salonda uyudu.az önce kalktı elini yüzünü yıkayıp çıktı gitti.ben gelir bakar bana diyordum.bu kadar mı kindar olur bir insan .gören de ne yapmışım sanacak.bu kadar merhametsiz olabileceğini düşünmemiştim.şuan yalnızım evde ve o nereye gityi bilmiyorum.köye ailesinin yanına gityi belki de.ne zaman tartışsak ve o gün okulu yada kursu yoksa kalkıp beni evde tek bırakıp köye gidiyor.akşama doğru geliyor.bu sefer de öyle yapcak bence ama gelir mi bilmiyorum.çok mutsuzum şuan.içimden bi ses sen de kalk git annenlere orda kal bi kaç gün diyor.ev şuan üstüme geliyor sanki.bu kadar merhametsz olunmaz

ablacım sen haketmişsin. eski konularına da baktım. herşeyde evden giderseniz saygısız bi evlilik olur. biraz susmasını ve eşinin çabasından mutlu olmasını öğren.

benimde zırt zırt anasının evine giden çocuk gibi sürekli ikaz eden herşeyi anasına babasına anlatan mutsuz bir karım olsa kavga ettikten sonra ben de görmek istemem.

sonuçta çok büyütmüşsün bu defa arayıp sen bir adım at bence.
bebeğine odaklan herşeyi görüp duyma. ayrıca bu kadar mutsuzsan da bence ciddi bir düşünme vaktin gelmiş.

allah kolaylık versin.

küfür konusunda konuşmaya bile gerek yok esiniz haksız özür dilemesi lazım ancak sizde okul dışındaki insanlarin öğretmeni değilsiniz surekli uyarmaya calismaniz itici durur ve bu sonucu dogurur. sizden ozur diledikten sonra sizde vazgeçin bu huyunuzdan.

Özür dileyeceğini hiç sanmıyorum.çünkü çıkıp gitti

Sizde çıkın hava alın biraz kafanızı toparlayın kahvaltinizi disarda temiz havada yapın bi arkadasnz vrsa onunla bulusun evde oturup esinizi dusunerek gununuzu mahvetmeyin

Bacım küfür konusunda haklı olsan bile eski konularına baktım da yok ona kırıldım yok buna üzüldüm adama tak demiş artık unutma ki adamın da bi duruşu var maalesef sana yontulmamışı geldi e düzelirken de ii ynlarını gör sürekli bik bik bik ne eleştirion adam da dolmuş işte hele araba kullanırken cok normal kusıra bakma sen hatalısın hamileyim die naz niyazı bırak bence evden de gitmeyi düşünme orası sizin yuvanız evet evde bazı kurallar olur da şu yasakları deldiğinde adam kendi evinde hisseder arada bi mola ver de nefes alsın

Özür dileyeceğini hiç sanmıyorum.çünkü çıkıp gitti
elbet geri gelecek ikinizde sakinleşip konuşacaksınız kendini odaya fln da kilitleme iletişime açık ol. nacizane tavsiyem ben kendi eşimle ilişkimde şunu farkettim aynı şeyi farklı ses tonlarında farklı tavırlarda söylediğimde eşimin tepkisi de değişiyor. örnek vereyim hatta. "100 kez söylüyorum kül tabağını boşalt diye hala anlamıyorsun" diye kizgin bir şekilde söylediğimde birseyi, bana sende şunu anlamıyorsun diye karşılık veriyor kizarak kül tabağını sanki kafama bosaltircasina gidip tepkili döküyor ancak "daha önce de söylemiştim yine uyarmak zorunda kalıyorum hayatım suna dikkat etsen benim canımı çok sıkıyor bu durum" dediğimde eşimi bir pişmanlık kaplıyor ki sormayın hadi ya yine mi unutmusum diyerek kosa kosa bosaltiyor ve uzuuun bir süre gidiyor.. değiştirmek istediğiniz huyları varsa en azından böyle bir yok daha etkili..

O da öyle aslında.tatlı dille bi şeyleri söylediğimde yapar.tersi şekilde ise yapmaz.ama dün beni anlamadığı için elimde olmadan ağladım ve buna aşırı tepki verdi.bekleyeceğim şimdilik bakalım ne oluyor

Kendi de aceleci demek ki baya.2 kez ani fren yapmak zorunda kaldığına göre.Orda söylemek yerine evde uyarsaydınız siz de bari gergin zaten o an pek dinleyeceğini sanmam.Kardeşi bilmiyor mu huyunu,biliyordur gidip evde yalnız uyarsaydınız o da kardeşi yanında böyle davranmazdı.Nedendir bilmem ama bir cesaret geliyor şu erkeklere çocuk olunca sanırım.Benim eşim de varikoseldi ve hamile kalınca huyları değişti terslemeler falan başladı.Ama eşiniz kadar kırıcı olmadı tabiki.Bence birbirinizi evde uyarsanız daha iyi olur.Ayrıca kendinizi niye kapatıyorsunuz odaya çocuklar gibi :) Konuşun onun yerine çünkü ters tepiyor erkeklerde bu hareketler.

tatlı dille, tatlı dille..
demekki adama tatlı dillede söylüyor olsanız, tatlı gelmiyor, çünki o an sinirli..
ağzındaki sakıza varana kadar uyarı ..
açıkça söylemiş zaten, ben çocuk değilim beni yönlendirme demiş, daha ne desin.

tabi bunlar haklı olduğunu göstermez, saygısız bir insan demekki, o çıkıp gittiyse evden,
sizde çıkın, annenize gidin ama bişi anlatmayın, yada arkadaşınızla buluşun, yada tek çıkın ama bugün o evde akşama kadar
eşinizi bekleyemeyin..

inanın erkekler bizler kadar ah vah edip üzülmüyorlar, kapıdan çıktıkları anda herşeyi evde bırakıyorlar.
bunu bizde öğrenmeliyiz.

adam yıllar olmuş deişmemiş. değişmesini beklemek salaklık olur.

hayır madem it oğlu it lafını miden alıyo ki affedeceksin bence yine adamı uyarmayı bırak küfür mü ediyo sakız mı çiğniyo salonun ortasına mı s.çıyo napıyosa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…